Vragen? Mail ons!
Contact opnemen
menu
Travel World

Camperhuur actuele aanbiedingen

Camperhuur actuele aanbiedingen

Voor het reserveren van camperhuur geldt de regel dat vroeg boeken loont, hoe eerder je boekt des te hoger de korting. Maar ook gedurende het jaar zijn er regelmatig kortingen, aanbiedingen en zogenoemde wegbrengspecials. Hieronder vind je alle actuele aanbiedingen.

Uiteraard helpen we je graag om de best mogelijke aanbieding op basis van jouw wensen invulling te geven. Neem contact met ons op!

 

Wegbrengspecials

Jaarlijks worden er nieuwe campers gebouwd die 'vers' van de band rollen om de oudere exemplaren te vervangen. Deze campers moeten uiteindelijk op hun definitieve bestemmingen terecht komen en de verhuurmaatschappijen bieden dat vaak aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dit geldt vaak in het laagseizoen, winter en vroege voorjaar, zodat de campers tijdig voor het hoogseizoen op hun plaats van bestemming zijn. 

Hieronder tref je de actuele wegbrengspecials. 

Wegbrengspecials Amerika 2023

Wegbrengspecial El Monte

El Monte biedt de mogelijkheid om op 27, 28 februari en 1, 16 en 17 maart 2023 de nieuwste C-Class of A-Class camper* op te halen bij de fabriek nabij Chicago, Illinois. De camper dient vervolgens naar Los Angeles, San Francisco en Las Vegas gereden te worden en uiterlijk 5 april 2023 moeten worden ingeleverd. Je bepaalt zelf je reisduur en route, de mogelijkheden variëren tussen 7 en 28 nachten. De prijs voor de camper varieert van € 1 tot € 100 per dag exclusief lokale belasting. Het tarief is inclusief camper, persoonlijke, camper- en startuitrustingen, toeslag voor de enkele reis, vast aantal kilometers en verzekering geboekt in combinatie met een vliegreis en een eerste overnachting. Met veel plezier stemmen we de reis helemaal af op je wensen.  

Klik hier om naar alle informatie te gaan betreffende deze special.  

 

Wegbrengspecials Road Bear

Road Bear biedt de mogelijkheid om op 27 en 28 februari en 1, 16 en 17 maart 2023 de nieuwste C-Class of A-Class camper* op te halen bij de fabriek nabij Chicago, Illinois. De camper dient vervolgens naar Denver, Las Vegas, Los Angeles, Orlando, New York, Seattle of San Francisco gereden te worden. Je bepaalt zelf je reisduur en route, de mogelijkheden variëren tussen 7 en 28 nachten. De prijs voor de camper varieert van € 1 tot € 115 per dag. Het tarief is inclusief camperhuur, persoonlijke en startuitrustingen, toeslag voor de enkele reis, vast aantal kilometers, verzekering en lokale belasting mits geboekt in combinatie met een vliegreis en een eerste overnachting. Met veel plezier stemmen we de reis helemaal af op je wensen.  

Klik hier om naar alle informatie te gaan betreffende deze special.  

 

Wegbrengspecial Cruise America

Cruise America biedt de mogelijkheid om in februari de camper op te halen bij het verhuurstation Chicago of Chicago Northwest. De camper dient vervolgens naar onder andere Las Vegas, Los Angeles of San Francisco gereden te worden. Inleveren bij een andere verhuurstation is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden. Je bepaalt zelf je reisduur en route, de mogelijkheden variëren tussen 7 en 28 nachten. De prijs voor de camper varieert van € 35 tot € 50 per dag exclusief lokale belasting. Het tarief is inclusief 200 mijlen (ca. 320 kilometer) per nacht, verzekering geboekt in combinatie met een vliegreis en een eerste overnachting. Met veel plezier stemmen we de reis helemaal naar uw wens af.

Klik hier om naar alle informatie te gaan betreffende deze special.

 

Wegbrengspecials Canada 2023

Wegbrengspecial Cruise Canada

Cruise Canada biedt de mogelijkheid om tussen maart en april de camper op te halen bij het verhuurstation Toronto. De camper dient vervolgens naar Vancouver of Calgary gereden te worden. Je bepaalt zelf je reisduur en route, de mogelijkheden variëren tussen 7 en 28 nachten. De prijs voor de camper varieert van € 22 tot € 40 per dag exclusief lokale belasting. Het tarief is inclusief 320 kilometer per nacht, verzekering geboekt in combinatie met een vliegreis en een eerste overnachting. Met veel plezier stemmen we de reis helemaal af op je wensen. 

Klik hier om naar alle informatie te gaan betreffende deze special.  

 

Wil je direct geïnformeerd worden wanneer er nieuwe wegbrengspecials zijn stuur dan een bericht naar info@travelworld.nl onder vermelding van 'interesse wegbrengspecial' met je contactgegevens. 

 

Aanbiedingen

Klik op de bestemmingen van je keuze om de meest actuele aanbiedingen te zien.

USA

Canada

Australië

Nieuw-Zeeland

Zuid-Afrika & Namibië

Cuba

Travel World