Vragen? Mail ons!
Contact opnemen
menu
Travel World

Zuid-Afrika & Namibië Camperhuur actuele aanbiedingen

Zuid-Afrika & Namibië Camperhuur actuele aanbiedingen

Voor het reserveren van camperhuur geldt de regel dat vroeg boeken loont, hoe eerder je boekt des te hoger de korting. Maar ook gedurende het jaar zijn er regelmatig kortingen, aanbiedingen en zogenoemde wegbrengspecials.

Uiteraard helpen we je graag om de best mogelijke aanbieding op basis van jouw wensen invulling te geven. Neem contact met ons op!

Op dit moment hebben wij geen specials.
Wil je direct geïnformeerd worden wanneer er nieuwe specials zijn stuur dan een bericht naar info@travelworld.nl onder vermelding van 'interesse special' met je contactgegevens. 

Meer informatie Zuid-Afrika & Namibië

 

Britz & Maui

Winter 2022-2023

  • Wanneer je een Britz camper boekt in Zuid-Afrika of Namibië boekt en reist in de periode van 1 november 2022 t/m 31 maart 2023, ontvang je 15% korting op het basis camperhuur tarief. Zowel de ophaaldatum als inleverdatum van de camper moeten vallen in bovengenoemde reisperiode.
  • Wanneer je een Britz of Maui camper boekt in Namibië en reist in de periode 19 januari 2023 tot 31 maart 2023, ontvang je 40% korting op het basis camperhuur tarief. Zowel de ophaaldatum als inleverdatum van de camper moeten vallen in de bovengenoemde reisperiode.

 

 

Travel World