Vragen? Mail ons!
Contact opnemen
menu
Top 3 Aanbiedingen
15-daagse camperreis door Amerika - vroegboekspecial
Op pad gaan met een camper is de perfecte manier om het westen van de Verenigde Staten te verkennen! Met jouw eigen huis-op-wielen kun je zelf bepalen welke route je rijdt en wat je onderweg wilt gaan zien. En elke ochtend word je weer wakker in een nieuwe omgeving! Na een overnachting in Los Angeles haal je de camper op en start jouw ontdekkingsreis door Californië. Trek het binnenland in voor een bezoek aan de vele nationale parken. Of rijd langs de kust en geniet van de prachtige stranden op weg naar San Francisco. Het wordt ongetwijfeld een reis om nooit meer te vergeten!
Vanaf:€ 1.699
15-daagse camperreis door Canada - vroegboekspecial
Na een overnachting in Vancouver haal je de camper op en ga je op pad om het westen van Canada te ontdekken. Geniet van de prachtige natuur die British Columbia en Alberta je te bieden hebben en ervaar het gemak van reizen per camper. Neem de ferry en bezoek Vancouver Island, waar je op zoek gaat naar walvissen, orka's en beren. Vancouver en Victoria zijn vanwege hun historie‚ sfeer‚ wining & dining en winkelmogelijkheden zeer zeker een bezoek waard. Een reis door het binnenland van British Columbia en Alberta vereist een goede planning, want de afstanden zijn hier soms groot. Bezoek de parken Banff en Jasper en rij over de Icefields Parkway‚ de belangrijkste ‘scenic route' van de Rockies. Je hebt de vrijheid in het bepalen van de route en het indelen van jouw tijd, aan jou is de keus!
Vanaf:€ 1.699
28-daagse camperreis door Nieuw-Zeeland - vroegboekspecial
Je kunt gemakkelijk een paar weken rondreizen in Nieuw-Zeeland en steeds weer nieuwe landschappen en verrassingen tegenkomen. Vergaap je onder meer aan de magnifieke fjorden, de bergen van de Southerns Alps en het blauwe water van de Bay of Islands en Marlborough Sounds. Bekijk de borrelende modderpoelen en actieve geisers nabij Rotorua of maak een wandeling in Tongariro National Park, het oudste park van Nieuw-Zeeland. Voor avontuurlijke activiteiten is Queenstown de ‘place to be’. Stuk voor stuk belevenissen die je niet snel vergeet. Neem de tijd tijdens deze camperreis en bouw herinneringen op voor het leven.
Vanaf:€ 2.249
Al 10 jaar ver weg de voordeligste
Onze specialisten geven u graag advies
Reizen aan te passen naar uw wensen
Travel World
Event 29-01-2020
Travelworld Reisbureaudagen Wil je graag je reis persoonlijk doorspreken met een van onze reisadviseurs? Dan ben je van harte welkom op de Reisbureaudagen bij ons in 's-Hertogenbosch. We nemen dan graag... Travelworld Reisbureaudagen Wil je graag je reis persoonlijk doorspreken met een van onze reisadviseurs? Dan ben je van harte welkom op de Reisbureaudagen bij ons in 's-Hertogenbosch. We nemen dan graag...
Travel World
Nieuws 10-01-2020
De KLM Werelddeal Weken zijn weer begonnen. Profiteer nu van flinke kortingen op meer dan 100 bestemmingen. De Werelddeal Weken lopen tot 28 januari dus wees er snel bij! Bekijk nu onze pagina met reizen.    Let...

Ver Weg De Voordeligste

Travel World