Vragen? Bel ons!
073 707 43 10
menu
Caribbean Strand Palmbomen
 • De Caribbean
  Een waaier van tropische eilanden ligt uitgesmeerd over de oceaan en het ene eiland is nog exotischer dan het andere. In het gebied van de Caribbean klinkt een mix van talen, culturen en muziek. De watertemperatuur is aangenaam, de zon lijkt onophoudelijk te schijnen en de stranden nodigen uit om je neer te vlijen op een strandbedje of handdoek.

  Klimaat
  Het klimaat van de Caribbean is erg aangenaam. Zo telt Curaçao het hele jaar door gemiddeld 8 à 9 zonuren per dag en temperaturen van zo’n 30 tot 32 graden.

  Eilanden
  Tot de Caribbean behoren onder meer de Aruba, Bonaire en Curaçao (Benedenwindse Eilanden), Sint Maarten en Barbados (Bovenwindse Eilanden). Al deze eilanden maken deel uit van de Kleine Antillen.

 • Reisdocumenten
  Zorg dat je in het bezit bent van geldige reisdocumenten. De vereisten kunnen aan veranderingen onderhevig zijn, dus controleer dit ruim voor vertrek. Op de website van de overheid en/of ambassade vind je hoe lang je paspoort nog geldig moet zijn na terugkomst. Op de website van de VisumCentrale kan je controleren of je een visum nodig hebt en deze ook meteen aanvragen. Kunnen we je helpen? Bel 073-7074310.

  Vaccinaties & gezondheid
  Bezoek minimaal zes weken voor vertrek de GGD en laat je deskundig adviseren over de benodigde vaccinaties en/of malariatabletten. Ook op de website van GGD Reisvaccinaties vindt je de meest recente reizigersinformatie. De gezondheidsadviezen per land wijzigen met regelmaat en bovendien hebben wij als reisorganisatie geen bevoegdheid om medische adviezen te geven. Daarom adviseren we je altijd contact op te nemen met de GGD. 

 • Persoonlijk advies
  Goed verzekerd op reis gaan is erg belangrijk. Wij helpen je graag met een passend en professioneel advies, waarbij jouw persoonlijke wensen voorop staan. Klik hier voor meer informatie over een reisverzekering of bel 073-7074310.

;
Travel World