vakantie St. Maarten (reizen)
Sorteer op:
Filter uw reis
Streek / regio
  • Azië
  • Afrika
  • Noord-Amerika
  • Down Under
  • Caribbean
  • Europa
  • Latijns-Amerika
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse

St. Maarten vakantie

St. Maarten is een paradijs voor strandliefhebbers. Strand vind je hier in verschillende soorten en maten: afgelegen bountystranden, stranden met hippe beach bars, beschutte baaien… Maar allemaal zijn ze zonovergoten, idyllisch en uitnodigend. De prachtige stranden geven je vakantie St. Maarten kleur! Dankzij het aangename klimaat is er geen slecht moment om te genieten van een heerlijke strandvakantie St. Maarten.

Dawn Beach is een van de mooiste stranden op St. Maarten. Lang en breed, een ideale plek om te zwemmen en snorkelen naar het koraalrif. Bij de kliffen van Cupecoy Beach geniet je van de mooiste zonsondergangen van St. Maarten. Vakantie is immers geen vakantie zonder een mooi plaatje van de zon die in de zee zakt, toch? Bij Great Bay Beach zie je cruiseschepen de haven binnen varen, bij Maho Beach vliegtuigen waarvan je het landingsgestel bijna kunt aanraken.

St. Maarten heeft een Nederlands deel en een Frans deel. Het Nederlandse deel van het eiland is het drukst bevolkt. In dit gezellige, levendige deel vind je tijdens je vakantie St. Maarten vele leuke restaurantjes, beach bars en vermaak. Het Franse deel is net een soort Côte d’Azur in de Caribbean. Je kunt de grens zo vaak oversteken als je wilt. Geniet van het beste van beide kanten van St. Maarten!   

Tijdens je luxe strandvakantie zijn er vele activiteiten die je kunt ondernemen. Wat je kunt doen op St. Maarten: duiken, snorkelen of maak een mooie catamarantocht. Wist je bovendien dat het eiland St. Maarten heel kindvriendelijk is? Een ideale familiebestemming!

Ook kun je vanuit St. Maarten eilandhoppen. Bijvoorbeeld: bezoek vanuit St. Maarten Saba, Eustatius, Anguilla of St. Barts. Daar vind je nog meer tropische stranden en Caribische sfeer. Zo maak je je vakantie St. Maarten helemaal onvergetelijk!