Vragen? Bel ons!
0738440155
menu
18-11-2020
Boekingschecker

We leven al 9 maanden in onzekerheid en ook omtrent reizen was en is er veel onduidelijkheid. Bij ons staat veiligheid, net als vóór Covid-19, voorop, nemen wij geen onnodige risico's en respecteren wij de RIVM-richtlijnen. Dit betekent echter allerminst dat we niet al kunnen starten met de voorpret van jouw volgende reis. Een reis boeken en de hiermee gepaard gaande voorpret is namelijk bijna net zo leuk als de reis zelf. We kunnen begrijpen dat je, ingegeven door de onzekere situatie, daar wellicht even niet aan hebt gedacht. Misschien twijfel je wel, omdat je bij een annulering mogelijk hoge financiële risico's loopt. Welnu, wij bieden je de mogelijkheid om zonder grote financiële risico's alvast je reis te boeken. Wij hebben daarvoor een speciale 'boekingschecker' in het leven geroepen om verschillende reis scenario's toe te lichten. Bekijk hieronder welke scenario's er allemaal mogelijk zijn. 

Hoe boek je met zeer beperkte risico's jouw volgende reis:
1.
Kies je favoriete bestemming
2. Check met behulp van boekingschecker en/of onze adviseurs de financiële risico’s
3. Boek nu, want zelfs als je kiest voor een bestemming die nu (nog) op oranje staat, heb je meer voordeel dan wanneer je het boeken van je reis uitstelt

Voordelen:
1. Minder (financiële) risico’s bij annuleren dan vóór Covid-19.*
2. De juiste kwaliteit momenteel nog beschikbaar. Het klinkt misschien raar, maar er is nu voor 2021 al sprake van een beperkte capaciteit, dit is het gevolg van de vele omboekingen uit 2020 en toename van lokale boekingen.
3. De juiste prijs. Er zijn nu nog normale prijzen, de beperkte capaciteit en de wereldwijd toenemende vraag naar reizen (na goed nieuws vaccin) zal de prijzen opdrijven.
4. Langere voorpret. Indien je nu boekt kan de voorpret beginnen en heb je iets om naar uit te kijken, een lichtpuntje in deze donkere tijden.
5. Wij zijn gemotiveerder dan ooit, want heel eerlijk: na 9 maanden van kommer en kwel kunnen wij niet wachten om je weer te mogen begroeten en je te helpen om jouw reiswensen te vertalen naar een bijzondere beleving.

Extra:
-De aanbetaling ter bevestiging van je boeking bedraagt slechts €100,-p.p.
-Je kunt 6 weken voor vertrek gratis omboeken indien je bestemming (nog) op oranje staat
-Geef je er toch de voorkeur aan om te annuleren, dan bedraagt je financiële risico slechts €100,- p.p. (zie hiervoor ook de ‘boekingschecker’).

Heb je nog reisvouchers?
1. Boek nu om!
2. Nog geen interesse in reizen? Koop met uw vouchers dan een product in www.ReisVoucherCadeauShop.nl

 

Travel World