Vragen? Bel ons!
0738440155
menu
31-03-2022
Wegbrengspecials Amerika en Canada in 2022

Voor 2022 hebben de verhuurmaatschappijen in Amerika en Canada heel veel nieuwe campers besteld. Jaarlijks worden er nieuwe campers gebouwd die 'vers' van de band rollen om de oudere exemplaren te vervangen. Deze campers moeten uiteindelijk op hun definitieve bestemmingen terecht komen en de verhuurmaatschappijen bieden dat vaak aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Vanwege de grote vraag en de beperkte mogelijkheden vanuit de fabrieken voorzien we dat wegbrengspecials niet alleen in de traditionele periode maart, april en mei aan de orde zullen zijn, maar ook zelfs in juni, juli en augustus.

Wegbreng special Road Bear
Op dit moment, eind november 2021, is de eerste wegbrengspecial een feit. Verhuurmaatschappij Road Bear in Amerika biedt de mogelijkheid om tussen 28 februari en 3 maart 2022 hun allernieuwste campertype B21 op te halen bij de fabriek in Forest City, Iowa, op ca. 2 uur rijden vanaf de stad Minneapolis. De camper dient vervolgens naar Las Vegas, Los Angeles, San Francisco, Seattle of Denver gereden te worden. Je bepaalt zelf je reisduur en route, de mogelijkheden variëren tussen 7 en 28 nachten. De prijs is vanaf € 51 per dag voor de camper en dat is inclusief camper, persoonlijke en startuitrustingen, toeslag voor de enkele reis, verzekering en lokale belasting mits geboekt in combinatie met een vliegreis en een eerste overnachting. Met veel plezier stemmen we de reis helemaal af op je wensen. 
Klik hier om naar alle informatie te gaan betreffende deze special. 

Direct op de hoogte van de nieuwste specials
We kunnen het ons echter goed voorstellen dat Minneapolis eind februari wellicht iets te vroeg in het seizoen is. Wil je direct geïnformeerd worden wanneer er nieuwe wegbrengspecials zijn stuur dan een bericht naar info@travelworld.nl onder vermelding van 'interesse wegbrengspecial' met je contactgegevens. 

 

Travel World