Vragen? Mail ons!
Contact opnemen
menu
Travel World

Corona ontzorg-garantie

Corona ontzorg-garantie

We begrijpen heel goed dat je momenteel je reisplannen uitstelt vanwege het Corona-virus. Daarom bieden wij je als reisorganisatie graag 3 zekerheden in onzekere tijden.


1. Corona ontzorg-garantie

Deze service hebben wij in het leven geroepen voor mensen die graag toekomstige reisplannen maken, maar twijfels hebben. We bieden je de garantie dat je bij ons zonder zorgen een reis kunt boeken naar een bestemming waar je je prettig bij voelt. Iedereen die vanaf 1 maart een nieuwe reis bij ons boekt, bieden wij de mogelijkheid om de reis kosteloos om te boeken of om deze gratis te annuleren mocht er 30 dagen voor vertrek sprake zijn van een situatie waarbij het Coronavirus een onbezorgde reis bedreigt. Ook al is er géén negatief reisadvies afgegeven en zijn reguliere verzekeringen niet toereikend. De relaties met onze leveranciers zijn dusdanig goed dat wij je met heel veel plezier deze garantie willen en kunnen geven. Mocht een land tegen die tijd in lockdown zijn, dan is de Corona-voucher van toepassing.

2. Corona-voucher
Als lid van het ANVR en SGR kunnen wij extra voordelen bieden. Zo kan je dankzij de Corona-voucher je, wegens corona, geannuleerde reis binnen een jaar omboeken naar een andere reis. Uiteraard volgen we de maatregelen en reisadviezen op van het ministerie en zijn we op de hoogte van de maatregelen in het buitenland. Klik hier voor meer informatie over het Corona-voucher.

3. SGR-garantie
Mocht je twijfelen over je reis als onze reisorganisatie in de financiële problemen zou komen, weet dan dat je reisgelden te allen tijde gewaarborgd zijn door ons SGR-lidmaatschap. Als je een reis bij ons onderbrengt is je reissom veiliggesteld.

We hopen je met deze zekerheden het vertrouwen te geven dat je met gerust hart (nieuwe) reisplannen kunt maken, onze reisspecialisten zijn je hierbij graag van dienst en lichten bovenstaand desgewenst persoonlijk toe. Je kunt erop vertrouwen dat wij enkel reizen door laten gaan als dat verantwoord is. Jouw reisplezier en gezondheid staan immers altijd voorop.

Veel voordelen en garanties als je nu boekt
Het is nu juist een goed moment om je reis te boeken voor later dit jaar. Omdat de reiswereld nagenoeg stilligt, is er momenteel ook veel beschikbaarheid op de langere termijn. De prijsstelling en beschikbaarheid zijn immers gunstig en zeker bij kleinschalige accommodaties is het verstandig op tijd te reserveren. Als het gewone leven na het coronavirus weer wordt opgepakt is de verwachting dat de reisbehoefte wereldwijd sterk zal toenemen. Dat kun je voor zijn door nu alvast je reisplannen veilig te stellen. Als bijkomend voordeel kun je in de tussentijd uitkijken naar een mooie toekomstige reis. En mocht het onverhoopt toch noodzakelijk zijn je reis om te boeken of te annuleren, dan bieden we je met de Corona ontzorg-garantie het vertrouwen dat jij daar niet de dupe van wordt. Maak dus met gerust hart reisplannen en geniet ook vooral van de voorpret.

Voor meer veelgestelde vragen m.b.t. Corona, klik hier! 

Voor aanvullende voorwaarden verwijzen wij naar de website van het ANVR: https://www.anvr.nl/reizigersvoorwaarden.pdf 

Travel World