Vragen? Bel ons!
31 073 844 01 55
menu
Rondreis Amerika
Florida
Travel World

Regio description
top 3 USA reizen
14-daagse autoreis door Amerika
Een bijzondere en afwisselende reis door 'The Deep South', de verzamelnaam voor de staten Alabama, Georgia, Tennessee, Mississippi en Louisiana. In de zuidelijke staten heerst een heel eigen cultuur. De plantagehuizen, vele muzikale invloeden en smeltkroes aan immigranten hebben er een ongeëvenaarde reisbestemming van gemaakt. Maak kennis met de warme gastvrijheid en de opzwepende muziek, het land van Elvis Presley en Marting Luther King.
Vanaf:€ 2.025
18-daagse autoreis door Amerika
Zoals bijna alles in Amerika is ook de natuur groots. In het midden van het land vind je een ongekende variatie aan natuurgebieden, van uitgestrekte prairies, watervallen, geisers tot grillige gebergten. Hier werken nog echte cowboys op onmetelijke ranches. De reis brengt je onder andere naar Yellowstone National Park, het eerste nationale park met geisers en kalksteenterrassen en Custer State Park, waar de Noord-Amerikaanse bizon nog vrij rondloopt. Maar ook de bekende nationale parken Bryce, Zion en Grand Canyon passeren de revue. Heel geschikt voor liefhebbers van pure, ongerepte natuur.
Vanaf:€ 2.525
5-daagse stedenreis Amerika
New York, the Big Apple, is een levendige stad vol bezienswaardigheden. Tijdens deze stedentrip verblijf je drie nachten in deze fascinerende metropool. Je hebt voldoende tijd om de hoogtepunten van de stad te verkennen. Wij reserveren een ticket voor de hop-on-hop-off bus, die je langs de belangrijkste bezienswaardigheden brengt. Broadway, Empire State Building, Central Park, het vrijheidsbeeld, Ellis Island en Chinatown, mogen niet op jouw programma ontbreken. Neem ook de tijd voor een bezoek aan het betoverende Greenwich Village, de kunstenaarswijk van New York. New York is tevens een winkelparadijs. In warenhuizen zoals Macy's en Bloomingdales kunt je jouw hart ophalen.
Vanaf:€ 1.125
Travel World