Vragen? Bel ons!
0738440155
menu
Rondreis Amerika
top 3 USA reizen
14-daagse autoreis door Amerika
Stelt je je eens voor: een stad middenin de woestijn met 125.000 hotelkamers, jaarlijks meer dan 35 miljoen gasten, 24 uur per dag actie in tientallen casino's, spectaculaire shows en entertainment. Dát is Las Vegas, waar deze reis door de bekende en minder bekende nationale parken begint. Natuurlijk staan de Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion en Monument Valley op het programma. Je bezoekt echter ook de minder bekende Canyonlands & Arches National Park en Capitol Reef National Park. Na alle canyons eindigt de reis weer in Las Vegas. Tijd voor een laatste gokje?!
Vanaf:€ 1.725
9-daagse stedenreis door Amerika
Het noordoosten van Amerika kenmerkt zich door grote steden zoals New York, Washington DC, Boston en Philadelphia. Tijdens deze stedenreis maak je uitgebreid kennis met alle vier de steden met elk een eigen karakter. Breng een bezoek aan het Witte Huis in Washington DC of bekijk New York City vanaf grote hoogte voor een mooi uitzicht over de stad. Wandel de historische Freedom Trail in Boston en bezoek een museum in Philadelphia. De keuze is aan jou. Per comfortabele trein reis je van de ene naar de andere stad.
Vanaf:€ 2.025
15-daagse camperreis door Amerika
De staat Florida laat zich uitstekend per camper verkennen. Zo kun je heerlijk genieten van al het moois dat Florida jou te bieden heeft. De reis begint in Orlando, waar je één nacht verblijft. Op dag twee haal je de camper op en kun je zelf de route bepalen. Geniet van de vele attracties in de themaparken van Walt Disney World, ontspan aan één van de prachtige langgerekte witte zandstranden of breng een bezoek aan het Everglades National Park met alligators. Je kunt alle kanten op met jouw eigen huis op wielen!
Vanaf:€ 1.299
Travel World