Florida


Regio description
top 3 USA reizen
19-daagse autoreis door Amerika
Een 19-daagse autoreis door een minder bekend gebied van de Verenigde Staten. Deze reis leidt je door de staten Arizona, New Mexico, Colorado en Utah. Je bezoekt een aantal bijzondere natuurparken. Zo kun je genieten van een prachtige uitzicht op Monument Valley vanuit uw lodge. Dit nationale park met opmerkelijke rotsformaties is al vaak het decor geweest voor films en reclames. Ook bezoek je de grootste canyon ter wereld, de Grand Canyon, waar de zonsop- en ondergang vaak spectaculair is.
Vanaf:€ 2.445
17-daagse autoreis door Amerika
Een bijzondere en afwisselende reis door 'The Deep South', de verzamelnaam voor de staten Alabama, Georgia, Tennessee, Mississippi en Louisiana. In de zuidelijke staten heerst een heel eigen cultuur. De plantagehuizen, vele muzikale invloeden en smeltkroes aan immigranten hebben er een ongeëvenaarde reisbestemming van gemaakt. Maak kennis met de warme gastvrijheid en de opzwepende muziek, het land van Elvis Presley en Marting Luther King.
Vanaf:€ 2.845
16-daagse autoreis door Amerika
Zoals bijna alles in Amerika is ook de natuur groots. In het midden van het land vind je een ongekende variatie aan natuurgebieden, van uitgestrekte prairies, watervallen, geisers tot grillige gebergten. Hier werken nog echte cowboys op onmetelijke ranches. De reis brengt je onder andere naar Yellowstone National Park, het eerste nationale park met geisers en kalksteenterrassen en Custer State Park, waar de Noord-Amerikaanse bizon nog vrij rondloopt. Heel geschikt voor liefhebbers van pure, ongerepte natuur.
Vanaf:€ 2.845