Vragen? Mail ons!
Contact opnemen
menu
Travel World
KLM Werelddeal Weken
KLM Werelddeal Weken (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Streek / regio
  • Noord-Amerika
  • Caribbean
  • Afrika
  • Azië
  • Latijns-Amerika
  • Europa
  • Down Under
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

KLM Werelddeal Weken

De KLM Werelddeal Weken zijn weer gestart en dat betekent voordeel! KLM pakt weer groots uit en bovenstaande reizen zijn dan ook afgeprijsd. Pak je voordeel en vertrek bijvoorbeeld naar Zuid-Afrika, de USA of Thailand. De korting is nog niet meegenomen in de getoonde prijzen. De hoogte van de korting is namelijk erg afhankelijk van de gewenste reisperiode. Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan en profiteer. Wees er snel bij, want de KLM Werelddeal Weken lopen maar 2 tot 3 weken.

 

Reisperiode

De Werelddeal Weken gelden voor reizen in de periode van januari 2019 t/m 15 december 2019. Bepaalde hoogseizoenperiodes zijn uitgesloten van de Werelddeals. Deze kunnen per continent afwijken. Vraag daarom onze specialisten naar de voorwaarden. 

 

Onze Favoriete Werelddeals

KLM Biedt tijdens deze periode kortingen op vluchten naar meer dan 100 bestemmingen! Travelworld heeft zich in de deals verdiept en heeft de mooiste deals voor je uitgezocht. 

 

Rondreizen

Zo krijg je bijvoorbeeld tot €240,- korting op jouw vlucht naar San Francisco. Ontdek je liever Canada, dan kan dit tijdens een camperreis vanuit Vancouver of via een reis langs de boeiende steden van Oost-Canada. Het voordeel op deze reizen loopt op tot €190,- per persoon. Ga je liever voor een ander deel van de wereld, denk dan aan Zuid-Afrika. Met kortingen die oplopen tot €130,- per persoon verken je het Kruger Park met voordeel. 

 

Strandvakanties

Liever lekker relaxen op het strand. Ook dan brengen de KLM Werelddeal Weken uitkomst. Drink een cocktail op de mooie stranden van Mauritius, met kortingen tot €180,- per persoon. Of geniet jij liever van het Caribisch gebied? Ook strandvakanties naar Bonaire en Curaçao zijn voordeliger.

 

 

Travel World