Rondreis Bali in een notendop

10-daagse privérondreis door Indonesië
Vanaf:€ 1.449
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!
 • Ontdek bekend en onbekend Bali met deze leuke rondreis. Je verblijft in Munduk, Candidasa en Ubud en bezoekt marktjes, tempels, rijstplantages, lokale dorpjes en musea. Je rijdt door het vulkanische landschap en luncht op mooie plekken. De laatste dagen van deze Bali reis breng je door in een aangenaam resort in de badplaats Sanur. Hier kun je ongestoord relaxen op het strand. Zo leer je Bali op zijn best kennen!


  Rondreis Indonesië
  Je reist met je eigen reisgezelschap. Per privétransfers word je van A naar B gebracht. Je verblijft in goede 3-4* accommodaties en vertrekken kan op elke door jou gewenste dag. Alle overnachtingen en dagelijks ontbijt zijn inbegrepen. De eerste helft van de reis zijn diverse excursies en lunches gereserveerd. Je wordt begeleidt door een gids. De tweede helft van de reis heb je alle vrijheid. Een zeer aangename en ontspannen manier van reizen. Je hoeft alleen nog maar te genieten!

   

  Pluspunten van deze reis

  • Inclusief retourvlucht
  • 8 overnachtingen in 3-4* accommodaties
  • Reis met gids en chauffeur
  • Zie de sawa's van Jatiluwih
  • Lunch op de Kintamani vulkaan
  • Bezoek de Tanah Lot tempel
  • Koop souvenirs op de markt van Ubud
  • Ontspannen afsluiting in Sanur

   

 • Dag 1: Amsterdam - Denpasar
  Je vliegt naar Denpasar op Bali.

   

  Dag 2: Sanur
  Na aankomst op de luchthaven word je naar het hotel in Sanur gebracht.

  Accommodatie: Prama Sanur Beach Hotel

   

  Dag 3: Sanur-Munduk
  Je wordt opgehaald bij het hotel en rijdt via Tabanan naar Tunjuk Village. Hier maak je kennis met het Balinese leven. Vervolgens rijd je een schitterende route, over smalle weggetjes, langs rijstterrassen en uitbundige vegetatie naar Jatiluwih, een beschermd sawagebied. Aan het eind van de middag kom je aan in Puri Lumbung Cottages in Munduk waar je de nacht doorbrengt. Deze bijzondere accommodatie ligt prachtig tussen de tropische vegetatie en maakt deel uit van een mooi duurzaam project om de lokale gemeenschap te steunen in hun ontwikkeling.

  Accommodatie: Puri Lumbung

   

  Dag 4: Munduk-Candidasa
  Zie de drijvende tempel van Ulun Danu in het Bratanmeer. In Candi Kuning maak je een stop bij de markt met kleurrijke stapels groente, fruit en bloemen. De lunch gebruik je op grote hoogte in Kintamani, op de rand van een oude vulkaankrater; bij helder weer heb je een schitterend uitzicht over het Baturmeer. Ook breng je een bezoek aan het kleine dorpje Sibetan, bekend om de salak fruitplantages. In de loop van de middag kom je aan in kustplaats Candidasa.

  Accommodatie: Rama Candidasa

   

  Dag 5: Candidasa-Ubud
  Je maakt een rit door prachtig berglandschap en heeft uitzicht op Gunung Agung, de hoogste vulkaan van het eiland (3142 m). In de ochtend ga je naar Klungkung, waar je de Kerta Gosa (Rechtszaal), met een prachtig beschilderd plafond, kunt bekijken. Niet ver hier vandaan ligt Kamasan Village, waar de oorsprong van de beschildering van de wajang poppen vandaan komt. Hier werd ook les gegeven door grootmeesters aan de jonge generatie om de wajang traditie levend te houden. Je luncht in een prachtig resort met uitzicht over de rijstvelden, waar je een wandeling doorheen maakt. Je eindigt in Ubud.

  Accommodatie: Saren Indah

   

  Dag 6: Ubud-Sanur
  In het kunstenaarsplaatsje Ubud breng je een bezoek aan het Antonio Blanco museum en de kunstmarkt. Een bezoek aan Bali is niet compleet zonder de tempel Tanah Lot te hebben gezien. Dit is misschien wel de meest heilige tempel op het eiland, gebouwd in de 15e-eeuw op een rots boven zee! Tot slot word je naar het hotel in Sanur gebracht.

  Accommodatie: Prama Sanur Beach Hotel

   

  Dag 7-8: Sanur
  De laatste dagen van de reis kun je lekker rustig aan doen. Sanur is een gezellige kustplaats met een goed strand. Als je wilt, kun je het strandverblijf verlengen.

  Accommodatie: Prama Sanur Beach Hotel

   

  Dag 9-10: Sanur-Amsterdam
  Je wordt naar het vliegveld gebracht voor de terugvlucht naar Amsterdam. Je komt de volgende ochtend aan in Nederland.

 • Deze reis wordt uitgevoerd met Garuda Indonesia


  Garuda is de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië en de eerste Indonesische airline die zich heeft aangesloten bij de SkyTeam-alliantie waaronder ook KLM behoort. Garuda vliegt naar bijna 60 bestemmingen binnen Indonesië en naar ruim 60 bestemmingen binnen Azië en tot ver daarbuiten.

   

  Garuda Indonesia vliegt dagelijks rechtstreeks vanaf Schiphol naar Jakarta Soekarno Hatta International Airport en v.v. Vanuit Jakarta zijn er verbindingen naar diverse bestemmingen binnen Indonesië zoals Yogyakarta en Surabaya op Java, Denpasar op Bali en Makassar op Sulawesi.

   

  Vluchtduur

  Amsterdam – Jakarta, ca. 14 uur
  Jakarta – Amsterdam, ca. 15 uur


  Van Jakarta naar:
  Yogyakarta/Surabaya en v.v., ca. 1,5 uur
  Denpasar en v.v., ca. 2 uur
  Makassar en v.v., ca. 2,5 uur

  Van Denpasar naar:
  Yogyakarta/Surabaya en v.v., ca. 1,5 uur
  Makassar en v.v., ca. 1,5 uur

   

  Het is ook mogelijk om met een andere luchtvaartmaatschappij te vliegen: 

   

  KLM is onze nationale luchtvaartmaatschappij met als basis Schiphol Airport. KLM vliegt dagelijks naar zowel Jakarta als Denpasar met een tussenlanding van ca. 1 uur in Singapore. Voor meer informatie om deze reis met KLM uit te laten voeren neem contact met ons op voor de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid op tel. 073-7074310 of mail met info@travelworld.nl.

  Vluchtduur
  Amsterdam – Jakarta, ca. 15,5 uur
  Jakarta – Amsterdam, ca. 16,5 uur

   

  Amsterdam - Denpasar, ca. 16,5 uur
  Denpasar - Amsterdam, ca. 17,5 uur

   

  Let op: bovenstaande gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Indien er eventuele vluchttoeslagen zijn zullen we dat eerst overleggen.

   

 • Bij de prijs inbegrepen

  • Internationale vluchten
  • Luchthavenbelasting en brandstofheffing
  • 10 overnachtingen in goede 3-4* accommodaties o.b.v. logies & ontbijt
  • Vervoer per privé minibus of auto met chauffeur
  • Excursies met lunch (dag 3-6) onder leiding van een gids

  Niet inbegrepen / optioneel

  • Reisverzekering
  • Annuleringsverzekering
  • Fooien
  • Excursies
  • Persoonlijke uitgaven
 • Onderstaande prijzen zijn per persoon op basis van 2 personen. Tijdens weekenden en bepaalde periodes (bijvoorbeeld tijdens feestdagen of lokale evenementen) kan een toeslag gelden. Wilt u met een andere luchtvaartmaatschappij vliegen, een ander kamertype in het hotel of in een ander hotel verblijven? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

   

  Prijzen per persoon (op basis van 2 volwassenen)

  Vertrekmaand
  Vertrekdata Prijs*
  maart 2018
  01 t/m 31 € 1.449,00
  april 2018
  01 t/m 30 € 1.449,00
  mei 2018
  01 t/m 31 € 1.449,00
  juni 2018
  01 t/m 30 € 1.449,00
  juli 2018
  01 t/m 05 € 1.449,00
  06 t/m 09 € 1.699,00
  10 t/m 31 € 1.749,00
  augustus 2018
  01 t/m 12 € 1.749,00
  13 t/m 31 € 1.449,00
  september 2018
  01 t/m 30 € 1.449,00
  oktober 2018
  01 t/m 31 € 1.449,00

  * Genoemde prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Al 10 jaar ver weg de voordeligste
Onze specialisten geven u graag advies
Reizen aan te passen naar uw wensen