Vragen? Bel ons!
0738440155
menu
Travel World

Rondreis Kleurrijk & authentiek Peru

16-daagse rondreis door Peru
Vanaf:€ op aanvraag
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!
 • Tijdens deze rondreis maak je kennis met koloniale steden, inheemse culturen en prachtige natuur. Je zult ervaren dat Peru veel gezichten heeft. Je reis begint in Lima en gaat verder naar de Heilige Vallei, Aguas Calientes, Cuzco, naar het Titicameer waar de Uros-indianen letterlijk in en op het water leven, de Colcavallei en eindigt in Arequipa. Een bezoek aan de ‘verloren stad van de Inca’s’ Machu Picchu ontbreekt natuurlijk niet. Om het echte Peru te beleven zorgen wij ervoor dat je nauwe en fijne contacten met de lokale bevolking krijgt. Soms reis je met het openbaar vervoer, dan weer heb je binnenlandse vluchten. Een opvallend item: tijdens een kookles maak je kennis met de Peruaanse keuken. iQue provecho! Deze rondreis laat veel facetten van dit veelzijdige land zien. Laat je verrassen!


   

  Maatwerk Peru

  We hebben deze reis met grote aandacht voor je samengesteld. Wil je ergens langer of korter verblijven of je reis uitbreiden? Dat kan! Bij Travelworld stemmen we de reis namelijk helemaal af op je wensen. Wist je dat we bijvoorbeeld ook extra excursies voor je kunnen boeken? Neem contact met ons op!


  Pluspunten van deze reis

  • Historisch centrum van Lima, Cuzco en Arequipa
  • Machu Picchu, de verloren stad van de Inca’s
  • Bezoek aan de Heilige Vallei en het Titicameer
  • Ontdek de Colcavallei en de condors
  • Maak kennis met de locals
  • Proef de sfeer en de Peruaanse keuken

   

   

  Meer tips en info:
  Landeninformatie Peru
  Blog Peru

 • Dag 1: Amsterdam - Lima
  Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Lima, de veelzijdige hoofdstad van Peru. Op de luchthaven word je verwelkomd door een Engelssprekende gids en daarna naar je hotel in Lima gebracht. Hier verblijf je de komende twee nachten. Afhankelijk van de aankomsttijd kun je de eerste indrukken opdoen van deze levendige stad met zijn rijke Spaanse verleden. Wanneer je door deze moderne metropool wandelt kom je bijna overal die historische en koloniale rijkdommen tegen. De stad is verdeeld in 43 districten en volgens de lokale bevolking heeft elk van deze stadsdelen zijn eigen en typische aantrekkingskracht. Kom jij hier achter?
  Accommodatie:
  Standard: Hotel Ferre Miraflores ***
  Superior:
  Hotel Jose Antonio Executive ***+

  Dag 2: Lima
  Vandaag maak je een vier uur durende stadstour met de nadruk op de geschiedenis van Lima. Je wandelt door het historisch centrum van Lima dat op de Unesco Werelderfgoedlijst staat. Deze ‘Stad van de Koningen’ is in 1535 opgericht door een Spaanse veroveraar en dat is tot op de dag van vandaag nog goed te zien! Je bezoekt er plaatsen die dateren uit de pre-Spaanse en uit de koloniale tijd, maar je gaat ook naar gemoderniseerde delen. De tour begint bij Plaza de Armas met zijn koloniale gebouwen zoals het regeringspaleis, het gemeentehuis en de Kathedraal van Lima. Je bezoekt deze basiliek die in 1625 in barokstijl is gebouwd en een unieke collectie beelden en schilderijen bezit uit de 17e en 18e eeuw. Daarna breng je een bezoek aan het San Franciscoklooster. Hier kun je behalve het museum het fascinerende netwerk van de catacomben bezoeken. De tour eindigt op Plaza San Martin, een van de levendigste pleinen van de stad. De rest van de dag kun je de stad op eigen gelegenheid verkennen. Maak een wandeling over de gezellige pleinen of bezoek een van de vele restaurants die de stad rijk is. Ontdek waarom Lima ook wel de culinaire hoofdstad van Zuid-Amerika wordt genoemd. Ben je meer geïnteresseerd in cultuur? Breng dan een bezoek aan het Rafael Larco Herrera Museum, het meest interessante museum van het land. Hier laat men op een indrukwekkende manier de mooiste kunstcollecties goud en zilver uit de pre-Spaanse tijd zien.

  Tip: je kunt ook een bezoek brengen aan het Barranco district, het aangenaam vrije hart van Lima waar veel kunstenaars, musici, ontwerpers en fotografen wonen. De charmante koloniale en republikeinse herenhuizen en de bloemrijke parken geven dit stadsdeel een uitgesproken romantische sfeer.
  Wil je meer informatie over deze of andere excursies? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op via 073-7074310.
  Accommodatie:
  Standard: Hotel Ferre Miraflores ***
  Superior:
  Hotel Jose Antonio Executive ***+

   

  Dag 3: Lima - Cuzco - Heilige Vallei
  In de ochtend word je bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven van Lima gebracht voor je vlucht naar Cuzco. Vanaf de luchthaven brengt men je naar je hotel in de Heilige Vallei. Dit prachtige dal ligt in de Peruaanse Andes, dichtbij de Inca-hoofdstad Cuzco en veel lager dan de heilige stad Machu Picchu. Onderweg naar je hotel maak je een stop voor een lunch in Hacienda Sarapampa, een privé haciënda waar witte maïs wordt geproduceerd. Proef als het ware de smaak van de Heilige Vallei van de Inca's! Je krijgt ook een rondleiding over het terrein én een Marinera dansvoorstelling, de nationale dans mét een Peruaans Pasopaard. In de middag heb je de mogelijkheid om een wandeling te maken.

  Accommodatie:
  Standard: Hotel Villa Urubamba ***
  Superior: Casa Andina Premium Valle Sagrado ****

   

  Dag 4: Heilige Vallei
  Vandaag maak je een circa vijf uur durende tour naar de zoutterrassen van Maras en de terrasvormige proefvelden van de Inca’s in Moray. Je bezoekt de lokale gemeenschap van Maras en kunt deelnemen aan workshops. Leer bijvoorbeeld hoe je het hier typische aardewerk maakt en handwerk van maïsbladeren. Je luncht in Maras waar ook een kookles is inbegrepen. Zo kom je meer te weten over de Peruaanse keuken. Het eindresultaat proef je zelf! ’s Middags kun je de unieke zoutterrassen van Maras verkennen. Sinds de pre-Incatijd wordt zout bij Maras gewonnen; het zoute water verdampt in de zon en zout blijft in de witte terrassen over. Het winnen van zout wordt hier tot op de dag van vandaag met de hand gedaan en het uitzicht over het complex met bijna 3.000 putten is spectaculair. Een korte wandeling door het doolhof aan paden is inbegrepen en het is een prachtige plek om te fotograferen. Vervolgens reis je naar de cirkels van Moray, een belangrijk agrarisch ‘amfitheater’ met proefvelden uit de tijd van de Inca’s. Deze cirkelterrassen werden geconstrueerd met stenen en afdalend naar een vulkanische krater. In een gelijkmatige opbouw bereiken de cirkels een diepte van 150 meter. In de diepste cirkels vinden nog regelmatig ceremonies plaats en toegewijd aan de aarde (Pacha Mama).
  Accommodatie:
  Standard: Hotel Villa Urubamba ***
  Superior: Casa Andina Premium Valle Sagrado ****

  Dag 5: Heilige Vallei - Machu Picchu - Aguas Calientes
  Het wordt een intensieve dag vol hoogtepunten! Je reist naar het Inca dorp Ollantaytambo. Hier zie je het indrukwekkende fort boven het dorp uitkomen. De gids zal je meer uitleg geven over de geschiedenis en constructie van het fort vanwaar je een prachtig uitzicht hebt. Ook bezoek je een typisch huis in het dorp. Ervaar de unieke manier van leven in de Heilige Vallei in een familiehuis vlakbij de ingang van de Ollantaytambo-ruïnes en dat al gedurende lange tijd in handen is van opeenvolgende families. Daarna word je naar het station van Ollantaytambo gebracht. Een treinrit voert je naar het dorp Aguas Calientes aan de voet van het overweldigende Machu Picchu. De treinreis dwars door de Heilige Vallei en door een alsmaar groener wordende wereld is fenomenaal. Onderweg passeer je dorpen en op de achtergrond zie je besneeuwde bergtoppen. In Aguas Calientes ‘klim’ je per shuttlebus naar de Machu Picchu ruïnes. Machu Picchu ligt ongeveer 400 meter boven het dal. Je krijgt een rondleiding met een gids door de straatjes en trappen van het immense complex. Aanvullend krijg je uitleg over de geschiedenis, de bevolking en de vroegere leefgewoonten in deze omgeving. De oude Incastad Machu Picchu is een van de zeven wereldwonderen en Peru’s grootste schat op het gebied van geschiedenis. Daarna is er tijd om zelf rond te kijken en foto’s te maken. Na het bezoek brengt de shuttlebus je terug naar het treinstation van Agua Calientes vanwaar je naar hotel wandelt. In het hotel geniet je van een diner dat is inbegrepen.
  Accommodatie:
  Standard: Hotel Hatun Inti Classic Machu Picchu ***
  Superior: Hotel El Mapi by Inkaterra ***+

  Dag 6: Aguas Calientes – Cuzco
  Je kunt de ochtend op eigen gelegenheid invullen. Zo zijn er verschillende optionele activiteiten te ondernemen. Ga je nog een tweede bezoek brengen aan Machu Picchu? Om te genieten van de immense ruïneplek, en nog voordat de vele bezoekers arriveren, is het aan te raden om een ​​van de eerste shuttlebussen te nemen (vanaf 5.30 uur). Of breng je liever een bezoek aan Huayna Picchu, de kleine berg naast Machu Picchu? Vanaf de top heb je een prachtig uitzicht en het is een van de beroemdste uitkijkpunten op de ruïnes. Op weg naar de top zijn er verschillende archeologische vindplaatsen zoals de maantempel die in een natuurlijke grot is gebouwd. De beklimming vindt plaats op twee tijden: 07.00 en 10.00 uur. Wil je liever iets actievers ondernemen? Beklim dan de Machu Picchu Mountain, de berg naast Machu Picchu. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht!
  In de middag neem je de trein weer terug van Aguas Calientes naar Ollantaytambo. Vanaf Ollantaytambo word je per transfer naar Cuzco gebracht. De avond kun je op eigen gelegenheid invullen. Heb je na deze indrukwekkende dag nog energie over? Dan kun je het levendige centrum van Cuzco aandoen en je laten verrassen. Proef eens Pisco Sour, een typisch drankje uit Peru of bestel een Cusqueña biertje. iSalud!
  Accommodatie:
  Standard: Taypikala Hotel Cuzco ***
  Superior: Hotel San Agustin Plaza ***+

   

  Dag 7: Cuzco
  Cuzco ligt 3.400 meter boven de zeespiegel. Het is een van de beste plekken om je in de rijke geschiedenis van Peru te verdiepen. De stad wordt niet voor niets ‘de navel van de aarde’ genoemd. Deze naam stamt uit de tijd dat de Incabeschaving haar hoogtepunt kende en Cuzco nog hoofdstad van het Incarijk was. Je zult hier behalve Incamuren en tempels ook koloniale herenhuizen en prachtige katholieke kerken zien. Door de combinatie van historie, haar best bewaarde koloniale centrum én de flair van een moderne stad, is Cuzco een van de meest fascinerende steden in Peru. 
  Met een Engelssprekende gids maak je een halve dag lang een tour door de stad. Al wandelend bezoek je in het centrum de prachtige bouwwerken uit de Spaans-koloniale tijd en je ziet de overblijfselen uit de Incatijd. De kathedraal is bijzonder indrukwekkend en een van de grootste van Zuid-Amerika. Door smalle steegjes vol Inca-geschiedenis bereik je Corichanca, ooit de belangrijkste zonnetempel van de Inca’s. De Spanjaarden bouwden er de kerk van Santo Domingo bovenop. De rest van de dag kun je zelf invullen. Het is ook mogelijk om de tour uit te breiden met een bezoek aan de ruïnes van Sacsayhuamán die zo’n 3.000 meter hoger dan de stad liggen. Vanaf het fort heb je een adembenemend uitzicht over de stad.
  Wil je meer informatie over deze of andere excursies? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op via 073-7074310.
  Accommodatie:
  Standard: Taypikala Hotel Cuzco ***
  Superior: Hotel San Agustin Plaza ***+

   

  Dag 8: Cuzco
  Vandaag heb je een vrije dag om Cuzco of de omgeving van de stad te verkennen. Wandel door een van de mooiste koloniale steden met haar gezellige binnenstad en het grote centrale plein Plaza de Armas. Slenter je liever door winkelstraten of langs inheemse markten of kunstwinkeltjes? Ook dat is mogelijk! Heb je alle bezienswaardigheden van Cuzco gezien? Dan is het tijd om de omgeving te verkennen. Zo kun jij tijdens een twee uur durende excursie een bezoek aan het planetarium van Cuzco dat op slechts 15 minuten rijden van het centrum van Cuzco ligt. Of breng in een internationaal gezelschap een bezoek aan het chocolademuseum met een ‘chocolade’ workshop. Je komt meer te weten over de geschiedenis van de cacao en de chocolade, de cacaoboom en over de kleine chocoladefabriek waar deze producten worden gemaakt. Je eigen chocoladereep maken hoort er natuurlijk bij!

  Accommodatie:
  Standard: Taypikala Hotel Cuzco ***
  Superior: Hotel San Agustin Plaza ***+

   

  Dag 9: Cuzco - Puno
  De enige manier om een bestemming zó te ervaren als de lokale bevolking dagelijks doet, is met hen mee te doen. Je wordt bij het hotel opgehaald en naar het busstation van Cuzco gebracht. Vanaf hier reis je per openbaar vervoer met een internationaal gezelschap naar Puno aan het Titicacameer. Dit is een circa tien uur durende mooie busreis door de hooglanden. Onderweg zijn er prachtige stops en je bereikt het hoogste uitzichtpunt La Raya op 4.335 meter. Je maakt een oponthoud in het dorp Andahuaylillas. Hier beschouwt men hun kerk vanwege de hoge kwaliteit van de kunstwerken als de ‘Sixtijnse kapel’ van Latijns-Amerika. Daarna wordt er een stop gemaakt in Checacupe waar je eerst de tempel bezoekt. Dan steek je de drie dorpsbruggen over: een Inca brug, een koloniale brug en een republikeinse. Vervolgens wordt er halt gehouden bij de ruïnes van Racchi. Dit zijn de enige overgebleven ruïnes met lemen muren die zich nog op de Inca-rotswanden bevinden. Onderweg bezoek je Pucara dat beroemd is om zijn aardewerk en de bekende ‘Toritos de Pucara’ ofwel kleine gekleurde stierenbeelden. Hier ga je naar het museum Lítico de Pukara waar je sculpturen uit de pre-Inca tijd kunt bewonderen. Een typisch Peruviaanse lunch is vandaag inbegrepen. Op het busstation in Puno word je opgehaald en naar je hotel gebracht waar je de komende twee nachten verblijft. Puno is het meest bekend om de ligging aan het Titicacameer, het hoogstgelegen bevaarbare water ter wereld.

  Accommodatie:
  Standard: Hotel Hacienda Plaza De Armas ***
  Superior: Hotel Jose Antonio Puno ***+

   

  Dag 10: Puno
  Vandaag maak je in internationaal gezelschap een bootexcursie naar de Uros-eilanden in het Titicacameer. Dit zijn meer dan 50 drijvende rieteilanden waar je het traditionele leven van de indianen kunt ervaren. Niet alleen de eilanden maar ook de boten en huizen zijn van riet gemaakt. Een bijzondere ervaring! Je leert meer over de geschiedenis en de leefstijl van deze inspirerende mensen. Daarna vaar je naar het eiland Taquile dat beroemd is om zijn breiende mannen en wevende vrouwen. De dorpsgemeenschap hier draagt kleurrijke kleding die met de hand wordt gemaakt. De bevolking leeft al eeuwen van hun textielproducten. De Peruaanse wollen puntmutsen komen hier vandaan. Opmerkelijk is dat dit autoloze eiland geen grote wegen kent maar alleen landbouwterrassen en bospaden. Het hoogste punt van dit eiland is ook het belangrijkste dorp en dat ligt op 4.050 meter hoogte. Deze plaats kun je op eigen gelegenheid bezoeken. Bij deze tocht is de lunch inbegrepen. Tip: met een beetje geluk kun je bij helder weer in de verte buurland Bolivia zien en haar Cordillera Real.

  Accommodatie:
  Standard: Hotel Hacienda Plaza De Armas ***
  Superior: Hotel Jose Antonio Puno ***+

  Dag 11: Puno - Colca Canyon
  In de ochtend begint je driedaagse tocht in internationaal gezelschap naar de Colca Canyon, een meer dan 100 kilometer lange vallei die op het diepste punt 3.400 meter lager ligt. Je maakt een prachtige rit door de hooglanden. Geniet onderweg van het ruige landschap met zijn prachtige vergezichten. Wie weet spot je in de graslanden wel een alpaca of een lama! De vallei beschikt over een grote hoeveelheid landbouwterrassen die in de tijd van de Inca’s zijn ontstaan. Een lunchbox is deze dag inbegrepen. In de Colcavallei heb je een vrije middag en in deze prachtige omgeving wordt ook overnacht. Ga je genieten van de rust in de natuur of ontspan je liever in een thermaal bad in La Calera? De keuze is aan jou!

  Accommodatie:
  Standard: Casa Andina Standard Colca ***
  Superior: Colca Lodge - Spa & Hot Springs ****

  Dag 12: Colca Canyon
  Je maakt in internationaal gezelschap kennis met de lokale gemeenschap van de Colca Canyon. Deze dag verplaats je je in het doen en laten van de locals en leer je meer over hun levensstijl en de bij hen horende tradities. Je kunt deelnemen aan verschillende activiteiten waarbij je onder andere de keuze hebt uit een bezoek aan een Chacra, een typisch kleine Peruaanse boerderij, gaan vissen in de Rio Colca, weven met een lokale familie. Of neem een kijkje in het dagelijks leven van een rancher en ga op zoek naar Zuid-Amerikaanse kameelachtigen. Voordat je naar het hotel terugreist, heb je een lunch bij de plaatselijke bevolking. Onze ervaring zegt: dát smaakt!

  Accommodatie:
  Standard: Casa Andina Standard Colca ***
  Superior: Colca Lodge - Spa & Hot Springs ****

  Dag 13: Colca Canyon - Arequipa
  Vroeg in de ochtend word je naar het Cruz del Condor gebracht, het mooiste uitkijkpunt in de Colcavallei. Dit is een goede plek om de machtige Andes condor, een van de grootste roofvogels in Zuid-Amerika, in de vroege ochtend van nabij te observeren in hun vlucht boven de diepten van de kloof. Daarna staan bezoeken aan koloniale kerken van Maca en Yanque op het programma. Vervolgens reis je naar Arequipa, de eindbestemming van vandaag en waar je in de late namiddag arriveert. Onderweg zijn er foto-stops gepland want de uitzichten die je passeert zijn fotogeniek. Een lunch in een lokaal restaurant is deze dag inbegrepen.
  Accommodatie:
  Standard: Hotel San Agustin Posada del Monasterio ***
  Superior: Hotel Fundador ***+

   

  Dag 14:  Arequipa
  Vandaag maak je een drie uur durende stadstour door Arequipa. Je zult ervaren dat deze stad ook de ‘witte stad’ wordt genoemd vanwege het oogverblindende koloniale witte stenenwerk. De stad staat  niet voor niets op de Unesco werelderfgoedlijst. Je wandelt door het San Lazaro district, bereikt het centrale plein Plaza de Armas met palmen, fonteinen en de kathedraal en bezoekt de La Compañia kerk. Dit is een van de rijkst versierde kerken van het land met prachtige fresco’s. Daarna ga je naar de ‘stad in de stad’, zoals het Santa Catalina klooster wordt omschreven. Het klooster lijkt uitgestrekt als een groot dorp, zo omvangrijk is het complex met straten, hofjes en nonnenwoningen. De rest van de dag heb je vrij. Ga je ontspannen in je hotel of breng je nog een bezoek aan de fotogenieke wijk Yanahuara? Wil je liever genieten op een van de terrassen die Arequipa rijk is? De keuze is aan jou! Wil je nog meer te weten komen over de Peruaanse gastronomie? Dan is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een vier uur durende gastronomische rondleiding waarbij je alle details krijgt over de oorsprong van de Arequipaanse picanterías. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om de Peruaanse keuken te proeven.     

  Accommodatie:
  Standard: Hotel Ferre Miraflores ***
  Superior:
  Hotel Jose Antonio Executive ***+

   

  Dag 15: Arequipa - Lima - Amsterdam
  Per transfer word je naar de luchthaven van Arequipa gebracht voor de vlucht naar Lima. In Lima stap je over op de terugvlucht naar Amsterdam.


  Dag 16: Aankomst Amsterdam
  Vandaag arriveer je op Schiphol. 


  Reis op maat
  Bij Travelworld stemmen we een reis helemaal af op je persoonlijke wensen. Wil je het bovenstaande programma bijvoorbeeld verlengen, wil je een andere route volgen, privé excursies maken of in een andere accommodatie verblijven? Dat kan! Wij helpen je graag. Neem contact met ons op via 073-7074310.

 • Deze reis wordt uitgevoerd met KLM


  Weg van de dagelijkse beslommeringen en alleen nog maar genieten. Dát is vakantie. Reis je met KLM, dan begint je ontspannen vakantiegevoel al in het vliegtuig. Met KLM kom je overal. Samen met partner Air France vliegt KLM jaarlijks 65 miljoen passagiers naar meer dan 300 bestemmingen. Mondiaal werkt KLM samen met een aantal topmaatschappijen in het SkyTeam. Dat betekent voor jou eenvoudig overstappen en vluchten die goed op elkaar aansluiten.

  KLM biedt naast de reguliere Economy Class ook Economy Comfort zitplaatsen aan. Tegen een geringe toeslag krijg je een plaats voorin het Economy gedeelte van het toestel met meer beenruimte.


  Vluchtduur:
  Amsterdam - Lima, ca. 12,5 uur
  Lima - Amsterdam, ca. 12,5 uur


  Vraag ons naar de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid op 073-7074310 of mail met info@travelworld.nl.


  Let op: bovenstaande gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Indien er eventuele vluchttoeslagen zijn zullen we dat eerst overleggen.

  • Wanneer je kiest voor een standard reis, hebben de accommodaties vaak een classificatie van 3 sterren. Daarnaast boek je altijd een privé kamer met badkamer en faciliteiten. De benamingen Standard en Superior geven de categorie hotels aan die je kiest en hebben geen betrekking op het kamertype waar je verblijft in de genoemde hotels. Wil je weten welke accommodaties er precies in de standard reis inclusief zijn? Kijk dan in het programma, daar vind je de namen van de accommodaties onder elke dag omschrijving. Wil je daarnaast nog meer informatie? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op via 073-7074310.

  • Wanneer je kiest voor een superior reis, hebben de accommodaties vaak een classificatie van 3 tot 4 sterren. Daarnaast boek je altijd een privé kamer met badkamer en faciliteiten. De benamingen Standard en Superior geven de categorie hotels aan die je kiest en hebben geen betrekking op het kamertype waar je verblijft in de genoemde hotels. Wil je weten welke accommodaties er precies in de superior reis inclusief zijn? Kijk dan in het programma, daar vind je de namen van de accommodaties onder elke dag omschrijving. Wil je daarnaast nog meer informatie? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op via 073-7074310.

 • Bij de prijs inbegrepen

  • Internationale vluchten volgens vluchtschema met KLM
  • Binnenlandse vluchten
  • Luchthavenbelasting en brandstofheffing
  • Vervoer ter plaatse (transfer, minibus, openbaar vervoer)
  • 14 overnachtingen
  • Maaltijden: dagelijks ontbijt, 7x lunch en 1x diner
  • Excursies zoals beschreven in het dagprogramma met Engelssprekende gids:
   • Halve dag stadstour Lima
   • Excursie naar Maras en Moray
   • Excursie naar Ollantaytambo
   • Treinreis naar Machu Picchu
   • Bezoek Machu Picchu met gids
   • Halve dag stadstour Cuzco
   • Dagexcursie naar de Uros eilanden en Taquile eiland met internationaal gezelschap
   • 3-daags Colca Canyon arrangement met internationaal gezelschap
   • Stadstour Arequipa
  • Reserveringskosten
  • Calamiteitenfonds à € 2,50 per boeking
  • SGR bijdrage à € 5,00 per persoon

   

  Niet inbegrepen/eventueel bij te boeken

  • Reisverzekering
  • Annuleringsverzekering
  • Overige maaltijden
  • Optionele excursies
  • Persoonlijke uitgaven
  • Entreekosten
  • Overige kosten (o.a. fooien voor chauffeur/gidsen)
 • Prijzen per persoon op aanvraag.

Camperhuur traveldeals
Hier vind je alle actuele aanbiedingen voor het reserveren van een camper. Gedurende het hele jaar zijn er regelmatig kortingen, aanbiedingen en zogenoemde wegbrengspecials. Bekijk ons actuele aanbod.
Meer informatie
Heeft u vragen?
Onze reisadviseurs hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Al 20 jaar ver weg de voordeligste
Onze specialisten geven u graag advies
Reizen aan te passen naar uw wensen
Travel World