Vragen? Bel ons!
31 073 844 01 55
menu
Travel World

KLM Werelddeal Weken

KLM Werelddeal Weken 2019

De KLM Werelddeal Weken

De Werelddeal Weken is een actie van KLM waar twee tot drie weken lang kortingen op meer dan 100 bestemmingen en vluchten gegeven worden. Je kunt tijdens deze weken je ticket voor een voordelige prijs boeken. De actie van KLM loopt twee keer per jaar, gedurende ongeveer 3 weken. 

 

Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken in 2019?

De KLM Werelddeal weken zijn twee keer per jaar. De exacte data zijn vaak pas een aantal dagen voor de start beschikbaar. Januari 2019 liep de actie van 10 t/m 29 januari. De afgelopen jaren was er ook een editie in september. De verwachting is dat ook in september 2019 een nieuwe editie komt met veel voordeel. 

 

Een overzicht van alle kortingen

Om het overzichtelijk te maken hebben we een aantal populaire bestemmingen op een rij gezet met hierbij de korting tijdens de KLM Werelddeal weken van januari 2019. Deze zijn inmiddels helaas niet meer boekbaar, maar geven een duidelijk indicatie van de kortingen die je kunt verwachten. Vaak zien we de hoge kortingen op dezelfde bestemmingen terugkomen. Bekijk dus nu al of de Werelddeal Weken voor jou interessant zouden kunnen zijn.  

Let op: Deze kortingen zijn de kortingsbedragen van de KLM Werelddeal weken van januari 2019. Deze kunnen variëren en bieden geen garantie voor de toekomst. 

 

Atlanta Tot €150,- korting per persoon
Bangkok Tot €60,- korting per persoon
Bogota Tot €70,- korting per persoon
Bonaire Tot €200,- korting per persoon
Buenos Aires Tot €80,- korting per persoon
Curaçao Tot €120,- korting per persoon
Denpasar Tot €60,- korting per persoon
Johannesburg Tot €130,- korting per persoon
Kaapstad Tot €80,- korting per persoon
Las Vegas Tot €150,- korting per persoon
Mauritius Tot €180,- korting per persoon
Miami Tot €100,- korting per persoon
Quito Tot €60,- korting per persoon
San Fransisco Tot €240,- korting per persoon
Toronto Tot €190,- korting per persoon
Vancouver Tot €190,- korting per persoon

 

Voorwaarden

Aan de actie zijn verscheidene voorwaarden verbonden. Zo worden er bij de acties bepaalde hoogseizoensperiodes uitgesloten. Deze periodes kunnen per continent kunnen afwijken. Voor overige voorwaarden kun je bij onze reisspecialisten terecht. 

 

Blijf op de hoogte

Wees er als eerste bij en verzeker je voordeel. Laat Travelworld je op de hoogte houden en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Wekelijks ontvang je de mooiste inspiratie, de beste deals en de leukste belevenissen, en je bent als eerste op de hoogte van de KLM Werelddeal weken. 

Travel World