Vragen? Bel ons!
0738440155
menu
Travel World

KLM Werelddeal Weken

KLM Werelddeal Weken 2020

De KLM Werelddeal Weken 2020 zijn gestart en dat betekent voordeel! Pak je voordeel en vertrek bijvoorbeeld naar Zuid-Afrika, Canada of USA. De korting is nog niet meegenomen in de getoonde prijzen. De hoogte van de korting is namelijk erg afhankelijk van de gewenste reisperiode. Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan en profiteer. Wees er snel bij, want de KLM Werelddeal Weken 2020 lopen maar tot 28 januari.

 

Reisperiode

De Werelddeal Weken gelden voor reizen in de periode tot en met 15 december 2020. Bepaalde hoogseizoenperiodes zijn uitgesloten van de Werelddeals. Deze kunnen per continent en zelfs per bestemming afwijken. Vraag daarom onze specialisten naar de voorwaarden. 

 

Onze Favoriete Werelddeals

KLM biedt tijdens deze periode kortingen op vluchten naar meer dan 100 bestemmingen! Travelworld heeft zich in de deals verdiept en heeft de mooiste deals voor je uitgezocht. Staat jouw droombestemming er niet tussen? Neem dan contact op!

De landen en steden die meedoen zijn:
USA met o.a. New York, Miami, Las Vegas, San Francisco & Los Angeles
Canada met o.a. Edmonton, Toronto, Vancouver & Calgary
Zuid-Afrika met o.a. Kaapstad & Johannesburg 
Namibië met o.a. Windhoek
Cuba met o.a. Havana
Kenia met o.a. Mombasa & Nairobi
Tanzania met o.a. Kilimanjaro & Zanzibar
Suriname met o.a. Paramaribo
Argentinië met o.a. Buenos Aires
Brazilië met o.a. Rio de Janeiro
Colombia met o.a. Bogota
Ecuador met o.a. Quito
Mexico met o.a. Mexico-Stad & Cancún 
Peru met o.a. Lima
China met o.a. Beijing, Shanghai, Hong Kong & Chengdu,
Indonesië met o.a. Jakarta & Denpasar
Maleisië met o.a. Kuala Lumpur
Thailand met o.a. Bangkok 
India met o.a. Delhi 
Caribbean met o.a. ArubaBonaireCuraçao 


Rondreizen

Zo krijg je bijvoorbeeld tot €200,- korting per persoon op jouw vlucht naar San Francisco. Ontdek je liever Canada, dan kan dit tijdens een camperreis van Vancouver naar Calgary waarbij het voordeel oploopt tot €165,- per persoon. Ga je liever voor een ander deel van de wereld, denk dan eens aan Zuid-Afrika. Met kortingen die oplopen tot €161,- per persoon verken je het Kruger Park met voordeel. Of liever naar Latijns-Amerika? Naar Buenos Aires Argentinië vlieg je met €133,- korting per persoon. Dompel je jezelf het liefst onder in Oosterse sferen dan is Indonesië wellicht wat voor je. Kortingen lopen hier op tot €111,- per persoon. 

 

Strandvakanties

Liever lekker relaxen op het strand. Ook dan brengen de KLM Werelddeal Weken uitkomst. Drink een cocktail op de mooie stranden van ArubaBonaire of Curaçao met kortingen tot €100,- per persoon.

 

Voorwaarden

Aan de actie zijn verscheidene voorwaarden verbonden. Zo worden er bij de acties bepaalde hoogseizoensperiodes uitgesloten. Deze periodes kunnen per continent kunnen afwijken. Voor overige voorwaarden kun je bij onze reisspecialisten terecht. 

 

Blijf op de hoogte

Wees er als eerste bij en verzeker je voordeel. Laat Travelworld je op de hoogte houden en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Wekelijks ontvang je de mooiste inspiratie, de beste deals en de leukste belevenissen, en je bent als eerste op de hoogte van de KLM Werelddeal weken. 


Travel World