Autoreis

Kronkelweg in de bergen
Autosnelweg in Amerika gezien vanuit een auto
Snelweg met zonsondergang

Huur een auto en verken de mooiste routes

Reisadviseur Leonie

Leonie

Reisadviseur

Tijdens een autorondreis ziet u gegarandeerd alle highlights van een bestemming in uw eigen tempo. Zo passeert u diverse steden, dorpen en idyllische landschappen. Autoreizen met vooraf gereserveerde hotels bieden bovendien een heel ontspannen manier van reizen. Bij Travelworld stemmen we uw autoreis geheel af op uw persoonlijke wensen en denken we graag met u mee over de mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een reis naar een zonbestemming of een locatie waarbij cultuur en natuur centraal staat.  

Bekijk alle autoreizen

Bekijk alle autotypes

Langs de kust van Australië kronkelt de Great Ocean Road, welke u langs surfstranden, vissersplaatsjes en de Twelve Apostles brengt. Het is ook mogelijk om een autoreis langs diverse grote steden, zoals Brisbane of Sydney, te maken.  

Op zoek naar een schitterende autorondreis door Zuid-Afrika? Dan zijn de Tuinroute en Panoramaroute echte aanraders. Maar ook de Champan’s Peak Drive, vlakbij Kaapstad, is een ritje waard. Hier rijdt u over steile kliffen, gelegen aan de glinsterende oceaan.  

Wie per auto naar Canada reist moet beslist de Icefields Parkway volgen. Hier rijdt u over meer dan tweehonderd kilometer vol bergen, meren, gletsjers en watervallen. Een prachtig aanzicht en wordt dan ook niet voor niets een van de mooiste wegen ter wereld genoemd.

Liever een autoreis dichter bij huis? Dan is IJsland ook een uitstekende keuze! Ontdek diverse hoogtepunten, zoals de imposante watervallen, gletsjers, nationale parken en het noorderlicht, tijdens uw autorondreis door IJsland.  

Autoreis Auckland
Autoweg in de herfst
Rijdende auto's op de vlakte. Vanuit buitenspiegel bekeken.
Routekaart tijdens autoreis

Alamo Canada & Amerika

Voor uw autoreis naar Amerika of Canada raden wij autoverhuurbedrijf Alamo aan. Of u nu een kleine, grote, comfortabele of exclusieve auto zoekt, de kans is groot dat er een match is. Het bedrijf heeft een groot aanbod en verhuurt auto's op meerdere bestemmingen. Het is ook mogelijk om one-way te huren, waardoor u flexibeler bent en meer vrijheid ervaart.  

Bekijk meer van Alamo Canada

Bekijk meer van Alamo Amerika
Audi Q3 in Canada
Witte Volkswagen Golf in Zuid-Afrika

Europcar Zuid-Afrika & Namibië

Europcar biedt diverse verhuurlocaties aan in Zuid-Afrika en Namibië. Huur gemakkelijk een auto in o.a. Kaapstad, Johannesburg of Queenstown en rijdt de betoverende Panoramaroute of Tuinroute in Zuid-Afrika. Of ontdekt Namibië en huur een auto in o.a. Windhoek. Europacar biedt comfortabele auto's, busjes en exclusieve auto's aan.  

Bekijk meer van Europcar Zuid-Afrika

Bekijk meer van Europcar Namibië

Avis Nieuw-Zeeland

Autoverhuurbedrijf Avis beschikt over diverse verhuurstations wereldwijd. In Nieuw-Zeeland huurt u gemakkelijk een comfortabele auto. Zo verkent u grote steden als Auckland, Christchurch of Queenstown op een prettige manier en kunt u onbezorgd genieten van uw autoreis.  

Bekijk meer van Avis
Nieuw Zeeland weg langs meer en bergen

Als eerste op de hoogte van de laatste voordelige traveldeals?

Ontvang onze e-mails met tips voor uw reis

Al meer dan 32.783 reizigers gingen u voor