Latijns-Amerika

Heuvels met cactussen in Mexico
Gebergte in Argentinië
Uitzicht op zee in Mexico

Op rondreis door Zuid-Amerika

Reisadviseur Leonie

Leonie

Reisadviseur

Zuid-Amerika, ook wel Latijns-Amerika genoemd, omvat landen als Peru, Chili en Argentinië. Vaak worden ook de landen Costa Rica en Mexico hierbij gerekend. Zuid-Amerika heeft een enorm divers landschap en staat bekend om zijn uitgestrekte natuurgebieden en unieke diersoorten. Zo is het mogelijk om een rondreis door Patagonië in het zuiden van Chili en Argentinië te maken. Hier vindt u besneeuwde bergen en enorme gletsjermeren. Vanuit Patagonië kunt u ook verder reizen naar Argentinië of een rondreis door Chili maken.  

Bekijk alle Latijns-Amerika reizen

Tijdens een rondreis door Costa Rica bezoekt u diverse hoogtepunten van het land. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het nationale park Tortuguero en maak kennis met de weelderige natuur van Costa Rica. Wanneer u liever een ontspannen vakantie in Costa Rica heeft, is een bezoek aan Puerto Viejo een echte aanrader. Dit dorp bevindt zich aan de Caribische kust met daarachter de levendige jungle.  

Bezoek de paradijselijke stranden van Mexico en geniet van een onbezonnen vakantie in Mexico. Echte parels zijn Cancun, Tulum en Playa del Carmen, welke alle drie ook goed te combineren zijn met een rondreis door Mexico.  

Als eerste op de hoogte van de laatste voordelige traveldeals?

Ontvang onze e-mails met tips voor uw reis

Al meer dan 32.783 reizigers gingen u voor