Cruise

Helderblauwe zee
Cruiseschip in de verte bekeken vanaf een rotspartij
Cruise Alaska

Een avontuurlijke vakantie op een cruiseschip

Reisadviseur Caroline

Caroline

Reisadviseur

Wanneer u een rondreis per cruiseschip maakt ziet u gegarandeerd veel van diverse locaties. Uw reis begint over het algemeen in een grote stad en wordt afgewisseld met natuur en pittoreske dorpen. Tijdens een cruise is het mogelijk om de skyline van uw bestemming vanaf een uniek zichtpunt te aanschouwen. ‘s Avonds bent u op het dek, in de zachte deining van de golven, getuige van een magische zonsondergang.  

Bekijk alle cruises

Noord-Amerika is een uitstekende bestemming voor een cruise. Gedurende uw rondreis door Canada en Alaska aanschouwt u de prachtige natuur en afgelegen bezienswaardigheden. Zo vaart u onder andere langs fjorden, gletsjers en watervallen. Wanner u geluk hebt spot u onderweg zelfs een walvis of adelaar.  

Een cruise biedt ook de mogelijkheid om te eilandhoppen. Zo kunt u bijvoorbeeld een rondreis door Ecuador combineren met een cruise naar de Galapagoseilanden. Voor grote cruiseschepen is het niet mogelijk om op de kleine eilanden aan te meren, vandaar dat deze cruise op een kleiner schip plaatsvindt. Het voordeel van een kleinschalige cruise is dat er een informele en ontspannen sfeer hangt en u nog steeds volop kunt genieten van het comfort en de persoonlijke service aan boord.  

Naast een vakantie op een cruiseschip, is het ook mogelijk om deel te nemen aan een cruise voor kortere tijd als toevoeging op uw reis. Tijdens deze combinatiereis ontdekt u eerst een bepaald gebied om vervolgens een trip te maken naar omliggende bezienswaardigheden.  

Cruise IJsland
Wilderness Adventurer cruiseschip.
Safari Endeavor Alaska cruise.
Safari Explorer cruiseschip

Als eerste op de hoogte van de laatste voordelige traveldeals?

Ontvang onze e-mails met tips voor uw reis

Al meer dan 32.783 reizigers gingen u voor