Travelworld

Ver weg de voordeligste

Kustlijn Caribbean
Gele camper rijdend door Amerika
Reiziger met koffer op het vliegveld met een vliegtuig op de achtergrond

Een wereld aan inspiratie

Bij Travelworld zien wij het als een uitdaging om de beste en voordeligste reizen aan te bieden. Wij hebben dan ook een jarenlange ervaring in het samenstellen van reizen naar verre bestemmingen en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding met daarbij individuele service op maat.

Zoek uw reis

Ontmoet onze
reisadviseurs

Reisadviseur Caroline

Caroline

Australië, Canada, IJsland, Lapland, Nieuw-Zeeland, Verenigde Arabische Emiraten, Singapore, Verenigde Staten
Autoreis, Camperreis, Internationaal gezelschap, Stedenreis, Strandvakantie, Rondreis
Daniëlle reisadviseur

Daniëlle

Canada, Jordanië, Bali/Indonesië, Singapore, Sri Lanka, Verenigde Staten
Autoreis, Camperreis, Rondreis, Stedenreis, Strandvakantie, Internationaal gezelschap
Emily

Emily

Australië, Botswana, Costa Rica, Kenia, Mexico, Namibië, Tanzania, Zuid-Afrika
Autoreis, Camperreis, Rondreis, Stedenreis, Strandvakantie
Reisadviseur Esther

Esther

Botswana, Canada, Costa Rica, Cuba, Mexico, Zuid-Afrika, Namibië, Verenigde Staten
Autoreis, Camperreis, Rondreis, Stedenreis, Strandvakantie, Internationaal gezelschap
Reisadviseur Leonie

Leonie

Bali/Indonesië, Botswana, Canada, Costa Rica, Cuba, Mexico, Singapore, Sri Lanka, Zuid-Afrika, Maleisië, Vietnam/Laos/Cambodja, Verenigde Arabische Emiraten, Namibië, Verenigde Staten
Autoreis, Camperreis, Rondreis, Stedenreis, Strandvakantie, Internationaal gezelschap
Reisadviseur Lieke

Lieke

Australië, Bali/Indonesië, Botswana, Kenia, Namibië, Nieuw-Zeeland, Verenigde Arabische Emiraten, Vietnam/Laos/Cambodja, Zuid-Afrika, Singapore, Tanzania
Autoreis, Camperreis, Rondreis, Strandvakantie, Stedenreis, Internationaal gezelschap
Marieke

Marieke

Canada, Verenigde Staten
Autoreis, Camperreis, Rondreis, Stedenreis, Strandvakantie
Reisadviseur Renske

Renske

Australië, Canada, IJsland, Lapland, Nieuw-Zeeland, Verenigde Arabische Emiraten, Singapore, Verenigde Staten
Autoreis, Camperreis, Strandvakantie, Stedenreis, Rondreis, Internationaal gezelschap

Op onze website vind u een uitgebreid aanbod aan reisarrangementen naar onder andere Noord-Amerika, Azië, Down Under en Afrika, welke speciaal door onze landenadviseurs zijn geselecteerd. U vindt gegarandeerd uw droomreis! Wij zijn continu op zoek naar de laatste aanbiedingen en voordelen, waardoor u altijd bij ons terecht kunt voor de meest actuele prijzen. Heeft u de reis van uw dromen gevonden of wilt u meer weten over een van onze reizen? Neem dan contact op met een van onze reisadviseurs.

Spoorlijn en wolkenkrabbers van Toronto

Calamiteitenfonds

Travelworld (KvK 17182656) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

* (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;

* de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Goed verzekerd op reis!

Zonder zorgen op vakantie, waar u ook naar toe gaat, met een verzekering van de Europeesche gaat u goed voorbereid op vakantie. We bieden u zowel doorlopende als kortlopende varianten waarbij uw persoonlijke wensen uiteraard voorop staan. Een passend en professioneel advies van onze kant als reisadviseurs hoort hierbij.

Hieronder zetten we alvast de varianten voor u op een rijtje.

Doorlopende Reisverzekering

• Voor al uw reizen gedurende het jaar
• Eén keer afsluiten, altijd verzekerd
• Wereldwijde hulp, 24 uur per dag
• Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd
• Alle annuleringsredenen mee te verzekeren

De Kortlopende Annuleringsverzekering
De Kortlopende Reisverzekering

Wilt u weten welke verzekering het beste bij u past en wat de prijzen zijn? We werken graag een voorstel voor u uit. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@travelworld.nl of via telefoonnummer 073 707 43 10 

Cuba landweg

ANVR

Travelworld (KvK 17182656) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Reizigersvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier voor de ANVR Reizigersvoorwaarden.

De navolgende bepalingen zijn door Travelworld zelf vastgesteld. Hierover heeft wat betreft de inhoud van deze artikelen geen overleg plaatsgevonden tussen ANVR en Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfregulieringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad. Behoudens de in de voorwaarden zelf toegestane afwijkingen kunnen deze eigen bepalingen geen afbreuk doen aan de ANVR-Reizigersvoorwaarden en zijn uitsluitend bedoeld als aanvulling op de ANVR voorwaarden daar waar dat vermeld staat in de ANVR voorwaarden zelf en/of om de positie van de consument verder te versterken.

Stichting garantiefonds Reisgelden

Travelworld (KvK 17182656) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR, uitgezonderd de vluchten. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Veelgestelde
vragen

  • Wie is Travelworld?

    Travelworld is een reisorganisatie gespecialiseerd in de beste en voordeligste reizen naar verre bestemmingen. Travelworld is onderdeel van een groot reisbedrijf met veel ervaring in het aanbieden van reizen naar onder andere Australië, Nieuw-Zeeland, USA, Canada en Afrika. Wij bieden u een goede prijs-kwaliteit verhouding en een individuele service. Als specialist in reizen naar deze landen leveren wij natuurlijk veel maatwerk, u kunt dan ook altijd bij ons terecht voor meer informatie of actuele aanbiedingen. Daarnaast zijn we voortdurend bezig om het aanbod op onze website steeds verder uit te breiden.

  • Ga ik goed verzekerd op reis?
  • Is mijn reis bij Travelworld in goede handen?
  • Welke reisdocumenten heb ik nodig?
  • Hoe lang moet mijn paspoort geldig zijn als ik op reis ga?

Als eerste op de hoogte van de laatste voordelige traveldeals?

Ontvang onze e-mails met tips voor uw reis

Al meer dan 32.783 reizigers gingen u voor