Internationaal gezelschap

Gamsberg Namibië
Ballonvaart
Historische schilderingen Namibië

Een rondreis met internationaal gezelschap

Reisadviseur Esther

Esther

Reisadviseur

Bij sommige rondreizen reist u samen met internationaal gezelschap, waarvan de grootte per trip verschilt. Travelworld zorgt ervoor dat de groepsreizen altijd kleinschalig zijn. Op deze manier leert iedereen elkaar kennen en krijgt iedereen voldoende tijd om vragen te stellen aan de gids. De gidsen die de reis begeleiden zijn bekend bij Travelworld en spreken goed Engels. Uw gids is onderdeel van de lokale bevolking waardoor hij goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en historie van uw bestemming. Omdat ook de reizen met internationaal gezelschap maatwerk zijn, is het mogelijk om indien gewenst het einde van uw gezamenlijke reis te verlengen met een paar dagen privé.  

Bekijk alle reizen in internationaal gezelschap

Wanneer u een reis naar Namibië maakt met internationaal gezelschap, aanschouwt u meerdere highlights het diverse land. Zo bezoekt u nationale parken, woestijngebieden, bruisende steden en andere natuurwonderen.  

Tijdens een rondreis met internationaal gezelschap naar Tanzania, staat de bijzondere natuur van het land centraal. Spot verschillende wilde dieren, zoals nijlpaarden en zebra's, en aanschouw het prachtige landschap tijdens een gezamenlijke safari in een van de nationale parken. ‘s Avonds verblijft u te midden van de ongerepte wildernis in een exclusieve safaritent of lodge. Na deze avontuurlijke reis heeft u de mogelijkheid om geheel te ontspannen op het strand van Zanzibar, dat zich voor de kust van Tanzania bevindt.  

Ook in Kenia maakt u onvergetelijke safari’s in internationaal gezelschap. U maakt verschillende game drives in de wildreservaten en bezoekt uitgestrekte nationale parken. Wie weet spot u onderweg de befaamde Big Five! Verleng uw reis met een strandvakantie in Mombasa of reis door naar het avontuurlijke Tanzania.  

Naast bovenstaande Afrikaanse bestemmingen, is ook Zuid-Amerika perfect voor een rondreis met internationaal gezelschap. Combineer diverse landen zoals Argentinië en Chili of bezoek Peru en haar ongerepte Amazone.  

Sandwich Harbour Namibië
Boom in de Serengeti bij zonsondergang.
Groep van 5 luipaarden in Kenia
Khomas Namibië

Als eerste op de hoogte van de laatste voordelige traveldeals?

Ontvang onze e-mails met tips voor uw reis

Al meer dan 32.783 reizigers gingen u voor