Afrika

Zuid-Afrika zonsondergang
Namibië kale boom in woestijn
Tanzania zonsondergang en bootje

Het avontuurlijke Afrika

Reisadviseur Lieke

Lieke

Reisadviseur

Maak een rondreis door Zuid-Afrika en rijdt over de prachtige Tuinroute langs Knysna, Oudtshoorn, Plettenberg Bay en de Mosselbaai. In het bruisende Kaapstad geniet u van uw vakantie en brengt u een bezoekje aan het Robbeneiland. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen in een van de drie hoofdsteden van Zuid-Afrika; Johannesburg.  

In Tanzania sluit u uw safarireis af met een aantal ontspannen dagen op het paradijselijke strand van Zanzibar. Indien u liever een avontuurlijke reis naar Tanzania maakt, is een bezoek aan de inheemse Kilimanjaro een echte aanrader! 

Bekijk alle Afrika reizen

De nationale parken van Kenia lenen zich perfect voor het spotten van de befaamde Big Five. Maar ook de bruisende steden van Kenia, zoals Mombasa en Nairobi, beschikken over diverse bezienswaardigheden. Zo bewondert u in het Nairobi National Park de wilde dieren met de skyline van de stad op de achtergrond en geniet u van tropische stranden in Mombasa.  

Een rondreis door Namibië begint over het algemeen in de hoofdstad Windhoek. Maar ook de Sossusvlei mag niet ontbreken gedurende uw vakantie in Namibië. Daarnaast is het mogelijk om de safari's in Namibië te combineren met Botswana.  

Tijdens uw reis naar Botswana leert u meer over de Afrikaanse cultuur tijdens een kennismaking met de San. Dit volk, ook wel de Bosjesmannen genoemd, is een eeuwenoude groep jagers en verzamelaars. 

Benieuwd naar ons reisaanbod in Afrika? Neem dan snel een kijkje op onze website vol o.a. camperreizen door Botswana, rondreizen door Zuid-Afrika, vakanties in Namibië of safari's in Kenia 

Als eerste op de hoogte van de laatste voordelige traveldeals?

Ontvang onze e-mails met tips voor uw reis

Al meer dan 32.783 reizigers gingen u voor