Azië

Ambuluwawa Gampola in Sri Lanka
Sigiriya Sri Lanka rots
Uitgestrekte rijstterrassen op Bali

Het culturele Azië

Daniëlle reisadviseur

Daniëlle

Reisadviseur

Tijdens een rondreis door Azië is het mogelijk om de authentieke cultuur en weelderige natuur te combineren.  

Aan een rondreis door Zuidoost-Azië mag een bezoek aan Indonesië en haar prachtige eiland Bali niet ontbreken. Een van de bekendste highlights van Bali is Nusa Penida, dat een weids uitzicht biedt over de kustlijn van het eiland. Ook het paradijselijke strand van Sanur is een bezoekje waard. Hier worden ook diverse excursies in en rond Bali aangeboden, zoals snorkelen of raften op de Ayung River. Sanur mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens uw rondreis door Bali.  

Bekijk alle Azië reizen

Vlakbij West-Indonesië ligt de moderne stadstaat Singapore. Hier vindt u bouwwerken van de toekomst, zoals het imposante Marina Bay Sands en de omliggende Gardens by the Bay. Maar ook de sfeervolle en authentieke wijken van Singapore, zoals Little India, zijn een echte aanrader. Wilt u tijdens uw reis naar het bruisende Singapore ook genieten van prachtige stranden? Bezoek dan het zuidelijkste eiland; Sentosa Island. De naam van het eiland betekent niet voor niets ‘vrede’ of ‘kalmte’! 

Ook tijdens een vakantie naar Sri Lanka ontdekt u zowel natuur als cutluur. Zo is er de bruisende hoofdstad Colombo en de Werelderfgoed stad Sigiriya, waar zich de beroemde Lion Rock bevindt. Tegenover deze leeuwenrots ligt de Pidurangala Rock, welke ook een panoramisch uitzicht over de omgeving biedt.  

Wilt u zelf een rondreis naar Azië maken? Bekijk dan ons reisaanbod en geniet binnenkort van uw welverdiende vakantie in Azië

Als eerste op de hoogte van de laatste voordelige traveldeals?

Ontvang onze e-mails met tips voor uw reis

Al meer dan 32.783 reizigers gingen u voor