Stedenreis

Skyline van New York met Rockefeller Center.
Straat in New York City met gele taxi.
Super Tree Grove in Singapore.

Stedenreis: bezoek de hoogtepunten van een stad

Daniëlle reisadviseur

Daniëlle

Reisadviseur

Tijdens een stedentrip zijn er tal van mogelijkheden, zowel qua bestemming als bezienswaardigheden. Zo kun u musea of tentoonstellingen bezoeken, rondstruinen over markten, winkelen, de highlights ontdekken of op zoek gaan naar de culinaire kanten van de stad. Door deze grote diversiteit aan activiteiten, is een stedentrip ook perfect voor een familiereis.

Bekijk alle stedenreizen

New York, ook wel de ‘city that never sleeps’ genoemd, beschikt over diverse hoogtepunten als Broadway, de Empire State Building, Central Park en Manhattan. Naast New York beschikt de Verenigde Staten over nog meer bruisende steden, zoals San Francisco, Phoenix, Las Vegas, Florida, Seattle en Orlando.

In Kaapstad ervaart u een combinatie van stad en natuur. Hier is het mogelijk om de Tafelberg te beklimmen, historische gebouwen te bewonderen, te relaxen op de stranden en een bezoekje te brengen aan indrukwekkende plaatsen, zoals Robbeneiland.

Ook de Verenigde Arabische Emiraten beschikt over bruisende, opkomende steden. Zo is er het moderne Dubai waar u onder andere togenhoge wolkenkrabbers, zoals de Burj Khalifah en de Burj al Arab, Dubai Marina en de authentieke Dubai Gold Souk aanschouwt. Combineer een stedentrip naar Dubai met een bezoekje aan Abu Dhabi, de hoofdstad van de VAE.

Singapore is een stadstaat en beschikt over verschillende moderne en innovatieve gebouwen en andere hoogtepunten. Bewonder het enorme Marina Bay Sands Hotel, de unieke Gardens by the Bay of bezoek de authentieke wijken Little India, Chinatown en Kempong Glam. Het is ook mogelijk om uw stedenreis naar Singapore te combineren met een vakantie naar Bali.

Liever een citytrip dichterbij huis? Dan is Reykjavik een echte aanrader! Ondanks dat de stad geen grote metropool is, is er wel genoeg te beleven. Door de ligging sta je vanuit Reykjavik namelijk zo in de ongerepte natuur.

Dubai met de Burj al Arab
Kaapstad vanuit de lucht.
Marina Bay Sands bij zonsondergang.
Kleurrijke huisjes in Reykjavik.

Als eerste op de hoogte van de laatste voordelige traveldeals?

Ontvang onze e-mails met tips voor uw reis

Al meer dan 32.783 reizigers gingen u voor