Noord-Amerika

Sedona in de Verenigde Staten
Rondreis Canada - snelweg
Rondreis Amerika - Grand Canyon

Rondreis door Noord-Amerika

Reisadviseur Caroline

Caroline

Reisadviseur

De prachtige natuur en bruisende steden van Noord-Amerika lenen zich perfect voor een rondreis. Aanschouw alle parels van Canada tijdens een camperreis of maak een rondreis door Amerika met het gezin. Of u nou een rondreis door Canada of Amerika maakt, of misschien zelfs deze twee combineert, het wordt gegarandeerd een droomreis! 

Bekijk alle Noord-Amerika reizen

Een rondreis door West-Canada begint vaak in Vancouver of Calgary, waarna u doorreist naar Banff en Jasper National park. Maar ook tijdens een rondreis door Oost-Canada aanschouwt u diverse bijzondere natuurfenomenen, zoals de Niagara Falls. Daarnaast is het mogelijk de prachtige natuur in te ruilen voor bruisende steden, zoals Toronto, Ottowa en Quebec. Het voordeel van een camperreis maken door Canada is dat u zelf het reistempo en soms ook de route kunt bepalen. Tip: wanneer u Canada tijdens de herfstperiode bezoekt, reist u tijdens de magische Indian Summer.  

 

Maar ook tijdens een camperreis door het noorden van de Verenigde Staten, zoals New England, aanschouwt u de schitterende Indian Summer. U combineert gemakkelijk New England met het bruisende New York tijdens een rondreis door Oost-Amerika. Daarnaast heeft de USA diverse nationale parken, zoals Yellowstone en de Grand Canyon, en vindt u prachtige stranden in West-Amerika. Gedurende een rondreis langs de westkust van Amerika aanschouwt u zowel bruisende steden, zoals Los Angeles en San Francisco, als paradijselijke stranden. Maar ook voor een rondreis door Amerika met het gezin zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondreis door Florida en een bezoek aan de pretparken in Orlando.

Als eerste op de hoogte van de laatste voordelige traveldeals?

Ontvang onze e-mails met tips voor uw reis

Al meer dan 32.783 reizigers gingen u voor