Verhuur

Campers

Camper over weg in Arizona, Verenigde Staten
Logo Bobo Campers

Bobo Campers Namibië

Bobo Campers is een familiebedrijf van Nederlandse oorsprong en is gevestigd in Zuid-Afrika en Namibië. Omdat Bobo Campers hun eigen campers ontwikkeld, krijgt u de mogelijkheid om te reizen in een unieke camper voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast wordt u bij het ophalen van uw camper verwelkomd door Nederlands sprekend personeel, dat graag antwoord geeft op al uw vragen. De campers van Bobo zijn maximaal 4 jaar oud. Ook is Bobo de enige Afrikaanse verhuurder die beschikt over campers met een automaat.

Logo Bobo Campers

Bobo Campers Zuid-Afrika

Bobo Campers is een familiebedrijf van Nederlandse oorsprong en uitgegroeid tot de grootste camperverhuurder in Zuid-Afrika. Zij ontwikkelen hun eigen campermodellen, waardoor u de mogelijkheid krijgt om te reizen in een unieke camper voor een aantrekkelijke prijs. Nog een voordeel: bij het ophalen wordt u verwelkomd door Nederlands sprekend personeel dat u uitstekend kan helpen bij het beantwoorden van al uw vragen. De campers van Bobo zijn maximaal 4 jaar oud. Ook beschikt Bobo als enige Afrikaanse verhuurder over campers met een automaat.

Logo Britz campers

Britz Nieuw-Zeeland

Britz beschikt over een jarenlange ervaring in zowel het ontwikkeling en verhuren van campers. Daarnaast mag u vertrouwen op de kwaliteitsborging van Travelworld. Britz werkt met flexibele prijzen gebaseerd op beschikbaarheid, waarbij in de meeste gevallen geldt; hoe eerder u boekt, hoe lager de prijs. Onze reisspecialisten helpen u uiteraard graag met het kiezen van een geschikte camper.

Logo Britz campers

Britz USA

Deze camperleverancier is al jaren actief in Australië, Nieuw-Zeeland en Afrika en heeft nu ook de Verenigde Staten aan haar bestemmingen toegevoegd. In de USA biedt Britz één campertype aan, geschikt voor maximaal 4 personen. Britz werkt met flexibele prijzen gebaseerd op beschikbaarheid. In de meeste gevallen geldt dan ook, hoe eerder u boekt, hoe lager de prijs. Er zijn 8 verhuurstations in Amerika: San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Denver, New York (Newark), Orlando, Seattle en Dallas. Echter wordt het verhuurstation in Dallas enkel gebruikt als een inlever locatie van je camper.

Logo Britz campers

Britz Zuid-Afrika

Met een 4-wiel aangedreven off-road voertuig van Britz rijdt u gemakkelijk over ruig terrein in Zuid-Afrika. U overnacht in een (dak)tent of in een zogeheten bushcamper. Deze campers zijn ideaal voor wie opzoek is naar avontuur of comfortabel over onverharde wegen wil rijden.

CanaDream logo

CanaDream

CanaDream beschikt over een grote en gevarieerde vloot van campers en motorhomes die maximaal 3 jaar oud zijn. Er zijn 7 verhuurstations door heel Canada, waardoor u alle kanten op kunt! In het westen van Canada vindt u de stations in Calgary, Edmonton, Vancouver en Whitehorse. In het oosten van Canada in Toronto, Montréal en Halifax. CanaDream werkt met zogenaamde flextarieven: de prijs past zich wekelijks aan, aan vraag en aanbod. Dit kan grote voordelen opleveren! Onze reisadviseurs informeren u graag over de nieuwste tarieven.

Cruise America logo

Cruise America

Cruise America is samen met dochteronderneming Cruise Canada het grootste camperverhuurbedrijf in Noord-Amerika. Door de omvang van de vloot en het grote aantal verhuurlocaties kan Cruise America scherpe prijzen en 'value for money' bieden. Er worden hoofdzakelijk campers uit de laatste 4 modeljaren verhuurd, al garandeert Cruise America geen bouwjaren.

Cruise Canada logo

Cruise Canada

Cruise Canada heeft samen met moederonderneming Cruise America 24 verhuurstations en is daarmee het grootste camperverhuurbedrijf in Noord-Amerika. De stations in Canada zijn in Calgary, Vancouver, Toronto, Montréal en Halifax. De vloot bestaat uit ongeveer 5000 voertuigen in de USA en Canada. Er worden hoofdzakelijk campers uit de laatste 4 modeljaren verhuurd, al garandeert Cruise Canada geen bouwjaren. Door de flexibele prijsstelling kan Cruise Canada scherpe tarieven neerzetten. Bovendien is een uitgebreide verzekering inbegrepen.

El Monte logo

El Monte USA

El Monte beschikt over een grote en gevarieerde vloot op 12 verhuurstations, waardoor u diverse ophaal- en afleverlocaties hebt. U heeft de keuze uit Denver, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Orlando, Miami, New York, Chicago, San Diego, San Francisco, Salt Lake City en Seattle. De campers variëren van een compacte camper geschikt voor vier personen tot de grote en luxueuze campers van ongeveer 10 meter.

Als eerste op de hoogte van de laatste voordelige traveldeals?

Ontvang onze e-mails met tips voor uw reis

Al meer dan 32.783 reizigers gingen u voor