Vragen? Bel ons!
073 707 43 10
menu
Travel World
Aruba vakantie (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Aruba vakantie

Een Aruba vakantie is altijd een goed idee. Letterlijk, want dankzij de warme temperaturen en weinige regen is het op Aruba eigenlijk altijd heerlijk weer. Bikini of zwembroek in de koffer en je bent klaar. Veel meer heb je niet nodig voor een onbezorgde Aruba vakantie!

Aruba is van de drie ABC eilanden het eiland met de allermooiste stranden. Het zachte witte zand en het azuurblauwe zeewater hebben een grote aantrekkingskracht op bezoekers uit de hele wereld. Vooral Amerikanen en Europeanen vieren graag vakantie op het zonnige Aruba. Als het gaat om de fijnste stranden zijn onze aanraders Eagle Beach en Baby Beach. Erg bekend is ook Palm Beach, waar de grote hotelketens de kustlijn bezetten. Dit is intussen een waar toeristisch dorp geworden waar je van moet houden. Maar tijdens je vakantie op Aruba kun je de drukte ook best vermijden.

Wanneer je tijdens je Aruba vakantie iets meer wilt zien van het eiland dan alleen je hotel en het strand, zijn er ook een klein aantal bezienswaardigheden. De noordoostkust heeft dankzij de passaatwind een fascinerend ruig uiterlijk. Met een huurauto op Aruba kun je ook goed een bezoek brengen aan de Ayo en Caibari rotsformaties. Het uitzicht vanaf het California Lighthouse in het westen van Aruba is erg de moeite waard. Ook kun je de gelukkige toeschouwer zijn van de geboorte van een lederschildpad. Deze schildpadden leggen op de stranden van Aruba hun eieren. Maar eerlijk is eerlijk, wie een reis naar Aruba boekt, gaat vooral voor zon, zee en strand. Groot gelijk!

Er zijn talloze hotels waar je kunt genieten van een Aruba vakantie op jouw manier. Wil je veel faciliteiten of kies je juist voor rust? Met of zonder huurauto? Leg je Aruba vakantie in onze handen en wij zorgen dat je een topvakantie beleeft. Travelworld heeft veel ervaring in het verzorgen van onbezorgde reizen naar bestemmingen wereldwijd, waaronder Aruba. 

Travel World