Vragen? Bel ons!
073 707 43 10
menu
Travel World
Colombia reizen (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Colombia reizen

Het land van indrukwekkende Andes-bergtoppen, hagelwitte zandstranden, sfeervolle koloniale steden, geheimzinnige archeologische vondsten en het raadselachtige Amazoneregenwoud, dat is Colombia! Reizen door het land is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dat is niet voor niets!

Colombia is een land met vele gezichten, enerzijds door het afwisselende landschap en anderzijds door de rijke geschiedenis. Dankzij het klimaat is Colombia een van de grootste koffie-exporteurs van de wereld. Het vochtige, gematigde klimaat in de uitlopers van de Andes zorgt voor een milde koffiesoort. Je bent bij de Colombia reizen dus verzekerd van een heerlijk kopje koffie, misschien wel de beste die je krijgen kunt! Maak zeker eens een tour op een koffieplantage. 

Door de rijke geschiedenis met vele oude beschavingen kan Colombia reizen bieden waarbij het bijzondere Werelderfgoed centraal staat. Ciudad Perdida is een bijna net zo mysterieuze stad als Machu Picchu in Peru, in San Agustín staan meer dan 500 levensgrote eeuwenoude standbeelden en de ondergrondse graven van Tierradentro roepen nog meer raadsels op over de Colombiaanse geschiedenis.

Daarnaast beschikt het land over tientallen pittoreske stadjes die een koloniale charme uitstralen, van de 'witte stad' Popayán tot het kleurrijke Cartagena. De beroemde festivals die in Colombia plaatsvinden trekken jaarlijks vele toeristen alsook de gastvrije bevolking die er woont. Bezoek het kleurrijke Feria de Cali of het Carnaval van Barranquilla, ervaar de Colombiaanse trots tijdens de Onafhankelijkheidsdag of geniet van de prachtig versierde straten rondom de Kerstdagen. Tijdens onze Colombia reizen is er dus genoeg te zien!

Wil je ook dit bijzondere land bezoeken? Bij Travelworld helpen we je graag met het samenstellen van je ideale vakantie naar Colombia. Reizen worden afgestemd op jouw wensen, bijvoorbeeld met interessante excursies die we voor je kunnen boeken.

Travel World