Vragen? Bel ons!
073 707 43 10
menu
Travel World
Ecuador reizen (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Ecuador reizen

Van indrukwekkende bergtoppen in de Andes en smaragdgroene bossen in de Amazone tot uitgestrekte kustvlaktes en Incasteden met een uitgesproken Spaans karakter, Ecuador is een klein maar veelzijdig land. Wil je al het moois van Zuid-Amerika beleven in een notendop? Dan vormen onze Ecuador reizen de ideale vakantie voor jou!

Ecuador, ‘evenaar’ in het Spaans, dankt haar naam aan haar ligging midden op de evenaar. Het land heeft afwisselende landschappen op een grondgebied dat slechts drieënhalf maal de Benelux omvat. De tientallen beschermde natuurgebieden zijn stuk voor stuk pareltjes, met vergletsjerde vulkanen op de evenaar, azuurblauwe kratermeren en ongerepte Amazonegebieden waar nog apen, jaguars en primitieve stammen leven. Aan de kust vind je exotische bountystranden en, mocht het vasteland nog niet afwisselend genoeg zijn, kun je een bezoek brengen aan de Galápagos Eilanden. Deze eilandengroep behoort tot Ecuador en kent evenals het vasteland een prachtige natuur met vele diersoorten. Wil je door Ecuador reizen? Dan mag je deze eilanden eigenlijk niet missen. 

Naast het unieke landschap beschikt Ecuador over een boeiende cultuur. Maak kennis met de indiaanse invloeden met bijvoorbeeld een trip naar de Incaruïnes van Ingapirca en de kleurrijke markten bij Otavalo. Ontdek het oude koloniale centrum van hoofdstad Quito en een van de mooiste steden van Zuid-Amerika: Cuenca. Tijdens onze Ecuador reizen zie je het allemaal!

Grote investeringen in moderne vliegvelden, snelwegen, spoorlijnen en toeristische accommodaties maken Ecuador reizen tegenwoordig veel veiliger en comfortabeler. Hierdoor zijn er kortere reistijden en kun je het kleine land in korte tijd verkennen. Kortom, een ideale bestemming als je zowel de Latijns-Amerikaanse cultuur als de spectaculaire natuur op een makkelijke, veilige manier wilt ontdekken.

Wil je ook dit bijzondere land bezoeken? Bij Travelworld helpen we je graag met het samenstellen van je ideale vakantie naar Ecuador. Reizen zijn aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. 

Travel World