Vragen? Bel ons!
073 707 43 10
menu
Travel World
Fiji vakantie (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Fiji vakantie

‘Bula!’ Laat je verleiden door de ontspannen en gemoedelijke sfeer van Fiji. Vergeet de tijd, luister naar de zachte oceaanbries en neem de adembenemende landschappen in je op. Fiji is het land van parelwitte zandstranden, wuivende palmbomen, kristalheldere wateren en kleurrijke vissen. Ontdek een klein stukje paradijs aan de andere kant van de wereld. Een Fiji vakantie doet je hart sneller kloppen!

Ruim 330 eilanden en talloze riffen vormen samen het archipel Fiji. Vakantie vieren doe je hier aan het strand, maar ook tussen de beboste bergen op het hoofdeiland of in een van de traditionele dorpjes. Ga snorkelen in de blauwste wateren, wandel door de ongerepte regenwouden of breng een bezoek aan een traditioneel dorpje. Geniet volop van de zon en het tropische klimaat van Fiji.

Vakantie hoort ontspannen te zijn en dat zal in Fiji zeker lukken. Hoewel het archipel ooit bekend stond als de ‘kannibaal-eilanden,’ kent men Fiji tegenwoordig van haar kleurrijke samenleving waar tijd geen rol speelt. Maak er kennis met traditionele gebruiken die in de hedendaagse cultuur geïntegreerd zijn. De vriendelijke bevolking zal zeker bijdragen aan jouw heerlijke Fiji vakantie.

Wil jij dit stukje paradijs ook bezoeken? Bij Travelworld helpen we je graag met het samenstellen van je ideale Fiji vakantie. Reizen zijn geheel aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. 

Travel World