Vragen? Bel ons!
073 707 43 10
menu
Travel World
Rondreis India (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Rondreis India

Een van de meest bijzondere landen voor een rondreis? India! Het land is een sensatie voor al je zintuigen. De kleurrijke bevolking, de geurige gerechten, de zinderende steden en historische monumenten zorgen dat je niet uitgekeken raakt.

Old Delhi en New Delhi, de hoofdstad van India, laten het contrastrijke heden en verleden zien. Jaipur, in de provincie Rajasthan, staat bekend als de Roze Stad en is dankzij zijn romantische charme en het Amber fort een bezoek meer dan waard tijdens je rondreis. Jodhpur wordt ook wel Blauwe Stad genoemd en ligt als een oase in de woestijn. Als je verder naar het zuiden reist dan kom je in Udaipur, met een schitterende ligging aan het Pichola meer. De stad Pushkhar wordt door de Hindoebevolking beschouwd als een heilige plaats en je zult er dan ook vele tempels zien. En dan is er nog de stad die niemand zal overslaan tijdens zijn rondreis door India, Agra. Hier staat het ultieme liefdessymbool en beroemdste bouwwerk van het land, de Taj Mahal. Het wit marmeren mausoleum is gebouwd in opdracht van Shah Jahan voor de vrouw die hij aanbad.

In deze steden heb je aan forten, paleizen en monumenten geen gebrek tijdens een rondreis. India heeft daarnaast ook minder bekende plaatsen die iets toevoegen aan je reis. Rishikesh is de internationale Yogahoofdstad en ligt aan de oever van de Ganges, omringd door de groene uitlopers van de Himalaya. Een andere verrassing is Orcha, ooit de hoofdstad van het Rajput-koninkrijk. Het is gebouwd op een eilandje in de Betwa rivier. Tot slot is Sarnath een van de oudste heilige Boeddhistische plekken ter wereld. Kortom, je zult op een rondreis door India een bijzondere cultuur en geschiedenis leren kennen.

Wil je dit bijzondere land ook bezoeken? Bij Travelworld helpen we je graag met het samenstellen van een maatwerk rondreis door India.

Travel World