Vragen? Bel ons!
073 707 43 10
menu
Jordanië vakantie
Jordanië vakantie (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Jordanië vakantie

Tijdens een Jordanië vakantie zal je diverse bijzondere monumenten zien. De oude, rozerode stad Petra is wereldberoemd en door de Unesco aangewezen als Werelderfgoed. Het biedt een prachtig kijkje in het leven van een verdwenen beschaving. Ook zijn er in Jordanië andere cultuurperioden vertegenwoordigd. De oude Romeinse stad Jerash is opmerkelijk goed bewaard gebleven en wordt ook wel het ‘Pompeï van het Midden-Oosten’ genoemd. Aan de Kings’ Highway ligt Madaba, beroemd om zijn mozaïeken. De mozaïeken plattegrond van Jeruzalem, uit de zesde eeuw, is zeker een bezoek waard tijdens je Jordanië vakantie.

Velen zullen tijdens een Jordanië vakantie verrast worden door de indrukwekkende natuur. Vanaf Mount Nebo heb je uitzicht over het Heilige Land. In de Wadi Rum woestijn, die je bijvoorbeeld tijdens een jeeptour kan verkennen, torenen enorme rotsen plots boven de vlakte uit. Je kan in Jordanië verschillende trails lopen, bijvoorbeeld door rivierkloven. En natuurlijk grenst het land aan de Dode Zee en de Rode Zee. Deze laatste is een goede duik- en snorkelbestemming.

In een stad als Amman kan je de soeks en markten met ambachtelijke handwerken en gouden voorwerpen bezoeken. Het is bovendien erg interessant om kennis te maken met de traditionele bedoeïencultuur; je kan zelfs overnachten in een tentenkamp!

Wil je Jordanië ontdekken? Wij helpen je graag met het samenstellen van een onvergetelijke Jordanië vakantie.

Travel World