Vragen? Mail ons!
Contact opnemen
menu
Maleisië boot
Maleisië Vakantie (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Maleisië Vakantie

Nog niet zo bekend met Azië en zoek je een mooi en prettig land voor je eerste kennismaking, dan is een Maleisië vakantie een aanrader! Dankzij de goede infrastructuur kan je hier prima zelfstandig reizen. In Maleisië maak je kennis met de Aziatische cultuur en geniet je van oogstrelend mooie natuur.

Een bezoek aan een van de tropische eilandjes mag tijdens je vakantie niet ontbreken. Terwijl het eiland Penang vooral wordt bezocht vanwege de culturele bezienswaardigheden (o.a. het Britse fort Cornwallis en de Thaise boeddhistische tempel Chayamangkalaram) biedt Langkawi mooie stranden en een bergachtig binnenland met rijstvelden, meren en een regenwoud. Je kan er prachtig snorkelen en duiken. Dat geldt ook voor Tioman, een eilandje voor de oostkust van Maleisië. Wandel door de ongerepte jungle en maak een duik- of snorkeltocht tussen de kleurrijke koralen. Tussen mei en september is er grote kans zeeschildpadden te zien! Wil je het bijzondere dierenleven in de jungle verkennen tijdens je Maleisië vakantie? Borneo (Oost-Maleisië) is een jungleparadijs bij uitstek. Het is een van de weinige plekken waar de orang-oetan nog in het wild leeft. Om dit zeldzame dier te spotten moet je wel heel veel geluk hebben, dus het is zeker interessant om een opvangcentrum te bezoeken. Tijdens een jungletocht heb je ook kans neusapen en andere primaten te zien en bijzondere vogels zoals de neushoornvogel.

Een mooi contrast met al deze natuurpracht is de wereldstad Kuala Lumpur, een prima begin- of eindpunt voor je reis door Maleisië. Kuala Lumpur is een multiculturele stad waar historische tempels en moskeeën in harmonie staan met spiksplinternieuwe gebouwen en moderne warenhuizen. Bezoek zeker de beroemde Petronas Twin Towers, die met hun 88 meter tot grote hoogte reiken en een fantastisch uitzicht bieden. Wil je een stukje in de geschiedenis duiken tijdens je Maleisië vakantie? In Melaka hebben de Portugezen, Britten en Nederlanders hun sporen nagelaten. 

Travel World