Vragen? Mail ons!
Contact opnemen
menu
Caribbean Strand Palmbomen
Vakantie Caribbean (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Vakantie Caribbean

Hoe ziet het paradijs eruit? De eilanden in de Caribbean komen aardig dicht in de buurt. Wuivende palmen, mooie stranden en helderblauw water zijn stuk voor stuk ingrediënten voor een zorgeloze vakantie op de Caribbean. Tel daar de vele zonuren en de mooie hotels en resorts bij op en je vakantie kan eigenlijk niet meer stuk. Er zijn accommodaties in allerlei stijlen, van boetiekhotels tot grotere resorts met tal van faciliteiten; voor ieder wat wils. 

Wat dacht je van Barbados? Vakantie op dit veelzijdige eiland is interessant voor strandliefhebbers,
fans van watersporten en mensen die graag wat meekrijgen van geschiedenis en cultuur.

Maar ook een Saba vakantie of een vakantie St. Maarten behoort tot de mogelijkheden. Saba is een romantisch eiland tot 900 meter hoogte, met prachtige valleien, diepe afgronden en de slapende vulkaan Mount Scenery. St. Maarten heeft de charme van twee culturen, de Franse en de Nederlandse. De hoofdstad Marigot ademt de sfeer van de Côte d’Azur, met tal van mooie baaien en magnifieke stranden.

Je kan je vakantie op de Caribbean invullen zoals je zelf wilt; denk bijvoorbeeld aan een duikvakantie, eilandhoppen, een ontspannen strandvakantie of een zeilcruise vanaf een eiland als Barbados. Kortom, wil je genieten van een zorgeloze vakantie op de Caribbean? Wij helpen je graag!

Travel World