Vakantie Rusland (reizen)
Sorteer op:
Filter uw reis
Streek / regio
  • Azië
  • Afrika
  • Noord-Amerika
  • Down Under
  • Caribbean
  • Europa
  • Latijns-Amerika
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10

Vakantie Rusland

Op zoek naar bijzondere steden om te bezoeken tijdens je vakantie? Rusland heeft twee parels voor je in petto: Moskou en St. Petersburg. Het zijn beide onbetwiste hoogtepunten van een vakantie in Rusland, die bol staan van de bezienswaardigheden.

St. Petersburg heeft de flair van een Europese stad en doet zelfs een beetje aan Amsterdam denken dankzij de grachten. St. Petersburg is enkele malen de hoofdstad van het Russische Rijk geweest. De stad werd gebouwd in opdracht van tsaar Peter de Grote en hij liet ook een Winterpaleis bouwen. De plek groeide uit tot de legendarische Hermitage. De collectie van dit enorme museum is ongekend en ook het paleis zelf is een pronkstuk op zich. Een bezoek hieraan mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens een vakantie in Rusland. Ook de talloze paleizen en kathedralen in de stad zorgen dat je ogen tekort komt.

Dat is in de moderne, energieke metropool Moskou niet minder. Het Kremlin, het Rode Plein, de gouden koepels en elegante winkelgalerijen vormen stuk voor stuk visitekaartjes van de stad. Ze vormen een interessant contrast met de ultramoderne kantoorgebouwen in Moskou. Neem ook zeker een keer de metro in deze stad tijdens je vakantie in Rusland. De architectuur van de Moskouse metrostations is namelijk verbazingwekkend – vooral die in het centrum; ze dateren uit de tijd van Stalin en zijn rijkelijk versierd. Soms kom je zelfs marmeren pilaren en kroonluchters tegen!

Op deze website vind je de mooiste mogelijkheden voor een vakantie in Rusland. Heb je vragen of wil je een offerte ontvangen? Wij helpen je graag!