Vragen? Mail ons!
Contact opnemen
menu
Travel World
Thailand vakantie (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Thailand vakantie

Thailand wordt niet voor niets het land van de glimlach genoemd. De gastvrije bevolking biedt je tijdens je vakantie een warm welkom en een uitmuntend gevoel voor gastvrijheid en stijl. Door de jaren heen is Thailand uitgegroeid tot tropische strandbestemming van wereldformaat. Een Thailand vakantie is echter meer dan strand alleen; je kan bijvoorbeeld een vleugje jungleavontuur toevoegen, de metropool Bangkok verkennen of kennismaken met de cultuur van de bergvolkeren. De inwoners van de kleurrijke provincie Chiang Mai hebben een eigen dialect, eigen gebruiken, eigen festivals, eigen architectonische tradities, eigen inheemse kunstwerken, eigen dansen en een aparte keuken. Ontdek tijdens je Thialand vakantie ook het bruisende, drukke Bangkok, een stad met een groot contrast tussen modern en authentiek. Als je vroeg opstaat kan je aanwezig zijn bij het ‘chanten’ (zingen) van monniken in de Wat Po, Bangkoks oudste tempel. Bezoek vervolgens het Grand Palace en de fascinerende Emerald Buddha.

Wil je de tempels en cultuur tijdens je Thailand vakantie combineren met natuur? In Khao Sok National Park kan je de jungle verkennen en zelfs helpen olifanten te verzorgen in een verantwoord olifantenkamp. Daarna kan je jezelf helemaal onderdompelen in een verblijf van zon, zee, strand en ontspanning. Phuket is dé uitgelezen bestemming voor een strandvakantie in Thailand. Je vindt er fantastische baaien‚ witte palmenstranden en heldere wateren. Koh Lanta oefent een grote aantrekkingskracht uit op gezinnen die met kinderen naar Thailand op vakantie gaan, vanwege de mooie stranden en het rustige leven. Tevens is het erg in trek bij duikers vanwege de ligging nabij een aantal van Thailands mooiste duikplekken. De stranden rond Krabi zijn rustiger dan die in het nabijgelegen Phuket. Het prachtige strand van Railay Beach is uitsluitend per boot te bereiken. Voor de kust bepalen mooi gevormde kalksteenrotsen het beeld, een boottocht door dit unieke gebied is absoluut een must tijdens je Thailand vakantie!

Travel World