Vragen? Bel ons!
0738440155
menu
Travel World

De beste reiskoffer

De beste reiskoffer

Het soort reis bepaalt in zekere mate ook welke reistas of koffer je het beste kunt meenemen. 5 maanden voor vertrek heb je nog voldoende tijd om een goede buitensportwinkel of een kofferzaak te bezoeken. Hier kan je verschillende tassen en koffers vergelijken om een goede keuze te maken. Je zal er straks plezier van hebben.

Wil je een speciaal model voor smalle of brede schouders, moet er plek zijn voor een waterfles? Hoe maak je de tas open; aan de bovenkant (zodat je iedere keer moet graven tot je dat ene gewenste kledingstuk op de bodem vindt) of aan de voorkant? Hoe sluit de tas, en hoe veilig is dit? Is de tas waterdicht, en zo niet, zit er een regenhoes bij? Zijn er tassen in de aanbieding, is het voordeliger om te bestellen via internet?

Of heb je liever een stevige koffer die breekbare souvenirs beter beschermd? Een lichtgewicht koffer of een stevige robuuste? Twee wieltjes aan de onderkant, of toch vier? Tegenwoordig zijn er zelfs al koffers te koop met een ingebouwde, compacte oplader op zonne-energie.

Zorg ook voor een fijne daypack; dit kan een tas zijn uit dezelfde lijn als je tas of koffer, maar ook een fijne schoudertas die je ergens oppikt.
Kortom, er is veel om aan te denken bij het uitzoeken van de juiste tas of koffer. Laat je van te voren goed informeren. Twijfel je nog wat het meest praktisch is op jouw reis? Je kan altijd nog even overleggen met je reisspecialist. Zij hebben eerder door de bestemming van jouw keuze gereisd en kunnen je feilloos vertellen wat handig is tijdens je reis, een koffer, een backpack of nog een ander soort tas.

Travel World