Vragen? Bel ons!
0738440155
menu
Travel World

Onze experts

ONZE EXPERTS
Uw Travelworld reisspecialisten
Travel World
Anke
Ik leef van reis tot reis en haal bijna net zoveel plezier uit de planning en voorpret als uit de reis zelf. Er is zoveel te zien, te doen en te ontdekken dat het nooit verveelt. Heb ik net een culturele stedentrip achter de rug, dan trekt ineens een natuurrijke, groene bestemming en wanneer ik zojuist actief op sneeuwschoenen een berg heb bedwongen, droom ik daarna over een hangmat op een tropisch strand. Zelfs binnen één reis kan ik de ene dag volop genieten van de rust en stilte om me heen om me het volgende moment compleet onder te dompelen in de hectiek. Reizen is mijn grootste hobby en ik heb geluk van mijn hobby mijn werk te hebben kunnen maken. Juist door mijn diverse ervaringen kan ik altijd een reis samenstellen die aansluit bij jouw wensen. Graag draag ik met advies en enthousiasme bij aan jouw plannen en voorpret.
De meeste voldoening haal ik uit de positieve ervaringen van mijn reizigers achteraf; wetende dat ik goed naar de wensen en verwachtingen heb geluisterd en bijgedragen heb aan een onvergetelijke ervaring is voor mij goud waard.
Travel World
Susanne
Reizen zit me in het bloed. Ik maakte enkele jaren terug zelfs een wereldreis. Van Costa Rica tot Nieuw-Zeeland, van Alaska tot Fiji; ik ben er allemaal geweest. Bij Travelworld voel ik me dus helemaal thuis. Met mijn kennis en ervaring help ik je graag een bijzondere reis samen te stellen.
"Iedereen ontdekt een land graag op zijn eigen manier. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om je eigen interesses centraal te stellen bij het samenstellen van je reis. Terwijl de een graag intensieve wandelingen maakt, doet een ander het liever rustig aan. En waar sommigen vooral steden willen ontdekken, genieten anderen er juist van om onderweg bijna niemand tegen te komen. Reizen is dus iets persoonlijks! Bij het maken van een reisvoorstel laat ik me daarom helemaal leiden door jouw wensen."
Travel World
Milou Brand
Weet alles van Canada , Costa Rica , Cuba , IJsland , Maleisië , Mexico , Peru , Rusland , Thailand , USA
Al van kleins af aan heb ik een enorme passie voor reizen. Het was dan ook niet gek dat ik een toeristische opleiding ging volgen. Tijdens deze opleiding heb ik een mooie studiereis door Thailand gemaakt, wat mijn eerste reiservaring buiten Europa betekende, maar zeker niet mijn laatste. Voor mijn tweede opleiding heb ik een half jaar in Mexico gestudeerd en aansluitend anderhalve maand door dit veelzijdige land gereisd. Schitterende natuur wordt hier afgewisseld met overblijfselen uit het Maya tijdperk, maar voor hagelwitte stranden en heerlijk eten ben je hier ook aan het juiste adres. Hierna bezocht ik nog het met traditie verweven Cuba, eveneens in alle opzichten een fantastisch land om doorheen te reizen. Ook na mijn studies bleef het kriebelen en heb ik nog vele mooie reizen gemaakt. Ik ben blij om mijn passie kwijt te kunnen in mijn werk en deel mijn opgedane reiservaring graag met jou. Daarnaast verdiep ik me graag in gebieden waar ik nog niet ben geweest en hoop in de toekomst nog veel van deze nieuwe bestemmingen te ontdekken om zo mijn kennis nog verder uit te breiden!
Ik ben blij om mijn passie kwijt te kunnen in mijn werk en deel mijn opgedane reiservaring graag met jou.
Travel World
Milou Verhoef
Op de fiets door de smalle, drukke straatjes van Bangkok, vol met mensen, scooters en kleine eettentjes. Deze rondreis door Thailand was mijn eerste kennismaking met het verre buitenland, en ik had het reisvirus gelijk te pakken. Al snel volgden andere mooie bestemmingen als Indonesië, Maleisië en Cuba. Logeren bij de locals zorgt ervoor dat je een land pas echt goed leert kennen. In Cuba werden we verrast door een privéconcert in de achtertuin van mijn hosts. Samen met de Cubanen beleefde ik een intiem feestje onder de sterrenhemel, ondanks dat we maar een paar woorden met elkaar konden wisselen. Op dat moment voelde ik pas écht de vibes van Cuba! Bij Travelworld houd ik me dagelijks bezig met de mooiste bestemmingen, en het kriebelt dan ook regelmatig om weer nieuwe plekken te verkennen.
“Het ontdekken van nieuwe culturen en de vriendelijkheid van de locals geven mij de memorabele momenten die me bij thuiskomst altijd bij zullen blijven. Ik gun anderen net zo veel unieke ervaringen, en daarom help ik je graag met het uitstippelen van je eigen reis!”
Travel World
Sandra
De Big 5 spotten in Madikwe, met een helikoptervlucht de woeste Vic Falls bekijken, aan de rand van de Grand Canyon staan, krokodillen spotten in de Everglades, met een camper over de Route 66 rijden…Het zijn zomaar wat hoogtepunten uit de vele reizen die ik heb mogen maken. Mijn eerste verre reis maakte ik in een camper door het immense Amerika. Wow, wat was ik onder de indruk van dit land, de grote steden en de ruige natuur. Het ene moment rijd je in de weidse woestijn om vervolgens in het drukke Las Vegas een gokje te wagen. Het is een land met veel diversiteit en zal daarom nooit vervelen.
Op basis van mijn ervaring en jouw wensen help ik je graag om ook jouw droomreis te verwezenlijken!
Travel World
Naomi
De onverwachte dingen die kunnen gebeuren op reis zijn vaak de leukste herinneringen om op terug te kijken. Zo ben ik tijdens mijn afgelopen reis per ongeluk in een klein dorpje terecht gekomen in het zuiden van het eiland Lombok, Indonesië. Hier werd ik hartelijk ontvangen en heb ik zelfs leren weven! Wanneer je bereid bent om je open te stellen kan de lokale bevolking jouw reis nog completer maken. Daarnaast is reizen het beste excuus om niet continu bereikbaar te zijn en écht even tot rust te komen. Geen internet, geen bereik en slapen in een tent midden in de jungle van Cuba is een van mijn mooiste ervaringen. Even weg van Nederland en het dagelijkse leven is wat ik iedereen zou aanraden. Mijn backpack gaat op mijn volgende reizen zeker mee en er staan nog genoeg bestemmingen op mijn lijst om af te vinken. Mag ik jou helpen bij het samenstellen van jouw onvergetelijke reis?
Reizen is het beste excuus om niet bereikbaar te zijn en écht even tot rust te komen.
Travel World