Vragen? Bel ons!
0738440155
menu
Travel World

Onze experts

Onze experts
Uw Travelworld reisadviseurs
Travel World
Manon
Onze wereld heeft zoveel bijzondere en mooie plekken om te ontdekken! Ik heb al wat verschillende plekken en werelddelen mogen zien, maar ik zal hier nooit genoeg van krijgen. Urenlang hiken door de Grand Canyon en Zion National Park, de Chinese Muur beklimmen en het Noorderlicht heb ik van mijn bucketlist af mogen strepen! A lot more to come…
Geen reis of reiziger is hetzelfde. Ik vind het geweldig om aan de slag te gaan met uw wensen en elke reis op die manier onvergetelijk te maken!
Travel World
Leonie
Van jongs af aan heb ik veel gereisd, waardoor ik al talloze mooie plekken in de wereld heb mogen zien. Toen ik voor het eerst naar Azië ging, was ik op slag verliefd. De prachtige, diverse cultuur, de fabelachtige natuur en het heerlijke eten maakten diepe indruk. Het bezoeken van tempelcomplexen, Streetfood eten op iedere straathoek of hiken door de jungle op zoek naar wildlife droegen eveneens bij aan mijn enthousiasme. En er is nog zo veel meer te zien en te ontdekken in de wereld. Ik kijk dan ook uit naar alle reizen die ik nog mag maken, zodat ik mijn kennis en ervaringen met je kan delen!
Laat me je wensen weten, dan maken we samen een 'ontdekkingstocht' naar jouw ultieme droomreis.
Travel World
Lieke
In de afgelopen jaren heb ik al een aantal grote reizen mogen maken. Ik heb de kans gekregen om 6 maanden in Nieuw-Zeeland te werken, deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en ben op slag verliefd geworden op het land. Het gevoel van vrijheid sprak me erg aan waardoor het enthousiasme tot nog meer ontdekken van deze prachtige wereld werd versterkt. Het skydive in Nieuw-Zeeland was me nog niet gek genoeg waardoor ik ook Azië als bestemming wilde bezoeken. Van kayakken door de mangrove van Khao Sok tot het beleven van de Hai van Pass achter op de motor tot fietsen door de rijstvelden van Bali. Al deze ervaringen maken dat ik nog veel meer wil ontdekken van de wereld en dit graag met jou wil delen.
Life begins at the end of your comfort zone.
Travel World
Renske
Gelukkig heb ik al veel mooie plekken mogen zien, van de top van de Abel Tasman Gletsjer in Nieuw-Zeeland tot de top van de Empire State Building in New York. Roadtrips zijn mijn favoriete manier om een land of regio te leren kennen, onderweg is er zo veel te zien! Graag ga ik voor u aan de slag om een gave reis samen te stellen. Ik ben nog niet overal geweest, maar dat staat wel op mijn bucketlist. Ik kan niet wachten om nog meer van de wereld te ontdekken en mijn enthousiasme met u te kunnen delen!
Ik kan niet wachten om nog meer van de wereld te ontdekken en mijn enthousiasme met u te kunnen delen!
Travel World
Caroline
Weet alles van Australië , Canada , Costa Rica , Cuba , IJsland , Lapland , USA
Mijn eerste verre reis ging naar Australië. In mijn eentje reisde ik van de Oostkust van Cairns naar Sydney. Ik denk nog vaak terug aan de vriendelijkheid van de locals, de prachtige stranden en het snorkelen bij de Great Barrier Reef. Ook het nieuwe jaar inluiden in Sydney was een bijzondere ervaring. Een ander hoogtepunt was een reis met een campervan door de nationale parken van West-Amerika. Horseshoe Bend, Monument Valley, Zion; wat een diversiteit, fantastisch! Er staan nog veel meer landen op mijn lijstje om te bezoeken. Ik ga met veel enthousiasme aan de slag om een mooie reis voor u samen te stellen!
Bezoek elk jaar een plek waar je nog nooit bent geweest.
Travel World
Esther
Weet alles van Canada , Costa Rica , Cuba , Mexico , USA
Reizen is me met de paplepel ingegoten! Vanaf jongs af aan heb ik veel van de wereld gezien met mijn ouders. De eerste keer in een vliegtuig was op weg naar New York City, waar ik Central Park in de sneeuw heb mogen zien. Veel andere plekken hebben gevolgd, maar mijn hart ligt toch in Noord-Amerika. Bruisende steden als San Francisco en New York en natuur in Yosemite en de Everglades, er is zo veel moois te zien! Ik heb het geluk gehad om deze en meer mooie plekken te hebben bezocht, en meer zal snel volgen! Samen met u bekijk ik graag de mogelijkheden voor deze en nog veel meer prachtige bestemmingen.
Ik kan niet wachten om een bestemming van uw bucketlist af te strepen!
Travel World