Vragen? Mail ons!
Contact opnemen
menu
Travel World

Onze experts

ONZE EXPERTS
Uw Travelworld reisspecialisten
Travel World
Dionne
Oog in oog met een reusachtige olifant in het Krugerpark, skydiven boven het Great Barrier Reef of snorkelen met schildpadden in de blauwe wateren van de Gili eilanden. Een greep uit de geweldige ervaringen die ik de afgelopen jaren tijdens mijn reizen heb mogen opdoen. Vooral Australië heeft mij, met haar relaxte sfeer, gevarieerde landschappen en bruisende steden, in haar verleidelijke web gelokt. Naast Australië heb ik onder andere kennis mogen maken met de uiterst vriendelijke bevolking van Indonesië, de parelwitte stranden van de Caribbean en de Big Five in Zuid-Afrika. Het moment dat ons diner onder de sterrenhemel van Phalaborwa werd verstoord door een kudde olifanten is onvergetelijk!
“Onze wereld biedt ontzettend veel interessante bestemmingen om te ontdekken. Elke reis is een unieke ervaring, en daarom draag ik graag bij aan een onvergetelijke reis die volledig aansluit op jouw persoonlijke wensen.”
Travel World
Milou
Op de fiets door de smalle, drukke straatjes van Bangkok, vol met mensen, scooters en kleine eettentjes. Deze rondreis door Thailand was mijn eerste kennismaking met het verre buitenland, en ik had het reisvirus gelijk te pakken. Al snel volgden andere mooie bestemmingen als Indonesië, Maleisië en Cuba. Logeren bij de locals zorgt ervoor dat je een land pas echt goed leert kennen. In Cuba werden we verrast door een privéconcert in de achtertuin van mijn hosts. Samen met de Cubanen beleefde ik een intiem feestje onder de sterrenhemel, ondanks dat we maar een paar woorden met elkaar konden wisselen. Op dat moment voelde ik pas écht de vibes van Cuba! Bij Travelworld houd ik me dagelijks bezig met de mooiste bestemmingen, en het kriebelt dan ook regelmatig om weer nieuwe plekken te verkennen.
“Het ontdekken van nieuwe culturen en de vriendelijkheid van de locals geven mij de memorabele momenten die me bij thuiskomst altijd bij zullen blijven. Ik gun anderen net zo veel unieke ervaringen, en daarom help ik je graag met het uitstippelen van je eigen reis!”
Travel World
Susanne
Reizen zit Susanne in het bloed. Ze maakte enkele jaren terug zelfs een wereldreis. Van Costa Rica tot Nieuw-Zeeland, van Alaska tot Fiji; ze is er allemaal geweest. Bij Travelworld voelt Susanne zich dus helemaal thuis. Met haar kennis en ervaring helpt ze je graag een bijzondere reis samen te stellen.
"Iedereen ontdekt een land graag op zijn eigen manier. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om je eigen interesses centraal te stellen bij het samenstellen van je reis. Terwijl de een graag intensieve wandelingen maakt, doet een ander het liever rustig aan. En waar sommigen vooral steden willen ontdekken, genieten anderen er juist van om onderweg bijna niemand tegen te komen. Reizen is dus iets persoonlijks! Bij het maken van een reisvoorstel laat ik me daarom helemaal leiden door jouw wensen."
Travel World
Simone
Reizen betekent voor mij het ontdekken van nieuwe culturen en bijzondere plekken. Als ik thuis kom na een mooie reis begint al het dan ook al snel weer te kriebelen, wat wordt de volgende bestemming? Want wat is er mooier dan het ontdekken van nieuwe bestemmingen? Spectaculaire natuur, zoveel verschillende culturen en mooie stranden.. de wereld heeft zoveel te bieden!
“Ik denk graag met je mee om een onvergetelijke reis uit te stippelen die volledig aansluit op jouw wensen!”
Travel World