Vragen? Mail ons!
Contact opnemen
menu
Vacatures reisbureau | TravelWorld

Onze experts

ONZE EXPERTS
Uw Travelworld reisspecialisten
Travel World
Anke
Ik leef van reis tot reis en haal bijna net zoveel plezier uit de planning en voorpret als uit de reis zelf. Er is zoveel te zien, te doen en te ontdekken dat het nooit verveelt. Heb ik net een culturele stedentrip achter de rug, dan trekt ineens een natuurrijke, groene bestemming en wanneer ik zojuist actief op sneeuwschoenen een berg heb bedwongen, droom ik daarna over een hangmat op een tropisch strand. Zelfs binnen één reis kan ik de ene dag volop genieten van de rust en stilte om me heen om me het volgende moment compleet onder te dompelen in de hectiek. Reizen is mijn grootste hobby en ik heb geluk van mijn hobby mijn werk te hebben kunnen maken. Juist door mijn diverse ervaringen kan ik altijd een reis samenstellen die aansluit bij jouw wensen. Graag draag ik met advies en enthousiasme bij aan jouw plannen en voorpret.
De meeste voldoening haal ik uit de positieve ervaringen van mijn reizigers achteraf; wetende dat ik goed naar de wensen en verwachtingen heb geluisterd en bijgedragen heb aan een onvergetelijke ervaring is voor mij goud waard.
Travel World
Anne
Ik kan me geen wereld bedenken waar reizen geen onderdeel van mijn leven is! Wat begon met reisjes in Europa met familie kreeg een vervolg met prachtige verre bestemmingen zoals Thailand, Bali, Vietnam en Egypte, om er een paar te noemen. Mijn nieuwsgierigheid naar andere landen resulteerde er zelfs in dat ik een jaar in Australië en twee jaar in Cambodja heb gewoond. Je mag me dus gerust een vrouw van de wereld noemen! Inmiddels ben ik weer terug naar Nederland gekomen en heb ik het beste van twee werelden; een baan waar ik prachtige reizen mag maken voor anderen én de tijd om zelf de resterende bestemmingen op mijn bucketlist te bereizen. Ik help jou graag met het verwezenlijken van jouw droomreis!
Ik kan me geen wereld bedenken waar reizen geen onderdeel van mijn leven is. Ik help jou graag met het verwezenlijken van jouw droomreis!
Travel World
Daisy
Het reisvirus heeft altijd al in mijn bloed gezeten. Als klein meisje bezochten we voornamelijk bestemmingen binnen Europa, maar tijdens mijn studententijd ging ik al snel de oceaan over. Ik had me nooit voorgesteld dat ik na een reis van een half jaar nog 6 jaar in Mexico zou gaan wonen. Ik heb mijn hart verloren aan Zuid- en Midden-Amerika en dan met name aan de veelzijdigheid van dit continent. Van de prachtige natuur tot koloniale steden en van de cultuur tot de voortreffelijke keuken: je raakt hier nooit uitgekeken! Ik heb het geluk gehad dat ik al veel van de wereld heb mogen zien en er is dan ook niets leukers om vanuit mijn expertise anderen te helpen om een unieke reis in elkaar te zetten.
Juist de afwisseling tijdens een reis geeft mij een gevoel van vrijheid en echt ontspannen. Iedereen zou dit gevoel moeten kunnen ervaren. Dat ik kan bijdragen aan de totstandkoming van deze ervaring is wat mijn werk zo leuk maakt.
Travel World
Susanne
Reizen zit Susanne in het bloed. Ze maakte enkele jaren terug zelfs een wereldreis. Van Costa Rica tot Nieuw-Zeeland, van Alaska tot Fiji; ze is er allemaal geweest. Bij Travelworld voelt Susanne zich dus helemaal thuis. Met haar kennis en ervaring helpt ze je graag een bijzondere reis samen te stellen.
"Iedereen ontdekt een land graag op zijn eigen manier. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om je eigen interesses centraal te stellen bij het samenstellen van je reis. Terwijl de een graag intensieve wandelingen maakt, doet een ander het liever rustig aan. En waar sommigen vooral steden willen ontdekken, genieten anderen er juist van om onderweg bijna niemand tegen te komen. Reizen is dus iets persoonlijks! Bij het maken van een reisvoorstel laat ik me daarom helemaal leiden door jouw wensen."
Travel World
Milou Brand
Al van kleins af aan heb ik een enorme passie voor reizen. Het was dan ook niet gek dat ik een toeristische opleiding ging volgen. Tijdens deze opleiding heb ik een mooie studiereis door Thailand gemaakt, wat mijn eerste reiservaring buiten Europa betekende, maar zeker niet mijn laatste. Voor mijn tweede opleiding heb ik een half jaar in Mexico gestudeerd en aansluitend anderhalve maand door dit veelzijdige land gereisd. Schitterende natuur wordt hier afgewisseld met overblijfselen uit het Maya tijdperk, maar voor hagelwitte stranden en heerlijk eten ben je hier ook aan het juiste adres. Hierna bezocht ik nog het met traditie verweven Cuba, eveneens in alle opzichten een fantastisch land om doorheen te reizen. Ook na mijn studies bleef het kriebelen en heb ik nog vele mooie reizen gemaakt. Ik ben blij om mijn passie kwijt te kunnen in mijn werk en deel mijn opgedane reiservaring graag met jou. Daarnaast verdiep ik me graag in gebieden waar ik nog niet ben geweest en hoop in de toekomst nog veel van deze nieuwe bestemmingen te ontdekken om zo mijn kennis nog verder uit te breiden!
Ik ben blij om mijn passie kwijt te kunnen in mijn werk en deel mijn opgedane reiservaring graag met jou.
Travel World
Milou Verhoef
Op de fiets door de smalle, drukke straatjes van Bangkok, vol met mensen, scooters en kleine eettentjes. Deze rondreis door Thailand was mijn eerste kennismaking met het verre buitenland, en ik had het reisvirus gelijk te pakken. Al snel volgden andere mooie bestemmingen als Indonesië, Maleisië en Cuba. Logeren bij de locals zorgt ervoor dat je een land pas echt goed leert kennen. In Cuba werden we verrast door een privéconcert in de achtertuin van mijn hosts. Samen met de Cubanen beleefde ik een intiem feestje onder de sterrenhemel, ondanks dat we maar een paar woorden met elkaar konden wisselen. Op dat moment voelde ik pas écht de vibes van Cuba! Bij Travelworld houd ik me dagelijks bezig met de mooiste bestemmingen, en het kriebelt dan ook regelmatig om weer nieuwe plekken te verkennen.
“Het ontdekken van nieuwe culturen en de vriendelijkheid van de locals geven mij de memorabele momenten die me bij thuiskomst altijd bij zullen blijven. Ik gun anderen net zo veel unieke ervaringen, en daarom help ik je graag met het uitstippelen van je eigen reis!”
Travel World
Sandra
De Big 5 spotten in Madikwe, met een helikoptervlucht de woeste Vic Falls bekijken, aan de rand van de Grand Canyon staan, krokodillen spotten in de Everglades, met een camper over de Route 66 rijden…Het zijn zomaar wat hoogtepunten uit de vele reizen die ik heb mogen maken. Mijn eerste verre reis maakte ik in een camper door het immense Amerika. Wow, wat was ik onder de indruk van dit land, de grote steden en de ruige natuur. Het ene moment rijd je in de weidse woestijn om vervolgens in het drukke Las Vegas een gokje te wagen. Het is een land met veel diversiteit en zal daarom nooit vervelen.
Op basis van mijn ervaring en jouw wensen help ik je graag om ook jouw droomreis te verwezenlijken!
Travel World
Simone
Reizen betekent voor mij het ontdekken van nieuwe culturen en bijzondere plekken. Als ik thuis kom na een mooie reis begint al het dan ook al snel weer te kriebelen, wat wordt de volgende bestemming? Want wat is er mooier dan het ontdekken van nieuwe bestemmingen? Spectaculaire natuur, zoveel verschillende culturen en mooie stranden.. de wereld heeft zoveel te bieden!
“Ik denk graag met je mee om een onvergetelijke reis uit te stippelen die volledig aansluit op jouw wensen!”
Travel World