Vragen? Mail ons!
Contact opnemen
menu
Travel World

Onze experts

Onze experts
Uw Travelworld reisspecialisten
Travel World
Anke
Ik leef van reis tot reis en haal bijna net zoveel plezier uit de planning en voorpret als uit de reis zelf. Er is zoveel te zien, te doen en te ontdekken dat het nooit verveelt. Heb ik net een culturele stedentrip achter de rug, dan trekt ineens een natuurrijke, groene bestemming en wanneer ik zojuist actief op sneeuwschoenen een berg heb bedwongen, droom ik daarna over een hangmat op een tropisch strand. Zelfs binnen één reis kan ik de ene dag volop genieten van de rust en stilte om me heen om me het volgende moment compleet onder te dompelen in de hectiek. Reizen is mijn grootste hobby en ik heb geluk van mijn hobby mijn werk te hebben kunnen maken. Juist door mijn diverse ervaringen kan ik altijd een reis samenstellen die aansluit bij jouw wensen. Graag draag ik met advies en enthousiasme bij aan jouw plannen en voorpret.
De meeste voldoening haal ik uit de positieve ervaringen van mijn reizigers achteraf; wetende dat ik goed naar de wensen en verwachtingen heb geluisterd en bijgedragen heb aan een onvergetelijke ervaring is voor mij goud waard.
Travel World
Susanne
Reizen zit me in het bloed. Ik maakte enkele jaren terug zelfs een wereldreis. Van Costa Rica tot Nieuw-Zeeland, van Alaska tot Fiji; ik ben er allemaal geweest. Bij Travelworld voel ik me dus helemaal thuis. Met mijn kennis en ervaring help ik je graag een bijzondere reis samen te stellen.
"Iedereen ontdekt een land graag op zijn eigen manier. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om je eigen interesses centraal te stellen bij het samenstellen van je reis. Terwijl de een graag intensieve wandelingen maakt, doet een ander het liever rustig aan. En waar sommigen vooral steden willen ontdekken, genieten anderen er juist van om onderweg bijna niemand tegen te komen. Reizen is dus iets persoonlijks! Bij het maken van een reisvoorstel laat ik me daarom helemaal leiden door jouw wensen."
Travel World
Sandra
De Big 5 spotten in Madikwe, met een helikoptervlucht de woeste Vic Falls bekijken, aan de rand van de Grand Canyon staan, krokodillen spotten in de Everglades, met een camper over de Route 66 rijden…Het zijn zomaar wat hoogtepunten uit de vele reizen die ik heb mogen maken. Mijn eerste verre reis maakte ik in een camper door het immense Amerika. Wow, wat was ik onder de indruk van dit land, de grote steden en de ruige natuur. Het ene moment rijd je in de weidse woestijn om vervolgens in het drukke Las Vegas een gokje te wagen. Het is een land met veel diversiteit en zal daarom nooit vervelen.
Op basis van mijn ervaring en jouw wensen help ik je graag om ook jouw droomreis te verwezenlijken!
Travel World