Onze experts

ONZE EXPERTS
Uw Travelworld reisspecialisten
Barbara
Ik versterk het team van Travelworld met mijn ruime reiservaring binnen o.a. Australië en Nieuw-Zeeland. Inmiddels ben ik alweer een aantal jaren in de reisbranche aan het werk en vind ik het elke keer weer een uitdaging om uw wensenpakket om te zetten in een prachtige reis. Ik heb al veel landen van de wereld gezien, waaronder Australië en Nieuw-Zeeland. In mijn vrije tijd probeer ik mijn overzeese vrienden met regelmaat te bezoeken om zo nog meer van de wereld te zien; zo was ik eens in Alaska op visite en werd ik verrast met een rondvlucht aldaar! Wat heeft de wereld nog meer voor mij in petto?
"Met de rugzak ben ik door Australië getrokken en heb ook ik dit prachtige land ervaren. Het heeft diepe indrukken op mij achtergelaten. Wakker worden met de zonsopkomst boven Ayers Rock, en wandelen over de Harbour Bridge in Sydney! Ik help u graag met uw ervaringen in Australië!"
Marloes
Marloes geniet net zoveel van haar werk als van reizen zelf. Een van de leukste dingen vindt ze het enthousiasme van reizigers die net terug zijn van een reis bij Travelworld. Dat spat er vaak vanaf. Een van de landen die Marloes’ hart heeft gestolen is Zuid-Afrika. Maar ook voor Jordanië koestert ze warme gevoelens. De wandeling ‘Petra by Night’, langs een pad verlicht met kaarsjes, heeft een onuitwisbare indruk gemaakt.
Gek genoeg zijn het vooral geluiden die ik het beste terug kan halen van mijn reizen. Zo maakten we in Indonesië een wandeling naar de Iljen krater, met eenmaal boven een prachtig blauw meer tussen twee bergtoppen. De wandeling was behoorlijk zwaar, vooral door de hoogteverschillen. Maar onderweg werden we regelmatig ingehaald door locals die bijna rennend de berg op gingen – met zware rieten manden van bijna 40 kilo op hun rug! Ik hoor nog het kraken van de manden.
Susanne
Reizen zit Susanne in het bloed. Ze maakte enkele jaren terug zelfs een wereldreis. Van Costa Rica tot Nieuw-Zeeland, van Alaska tot Fiji; ze is er allemaal geweest. Bij Travelworld zit Susanne dus helemaal op haar plek. Met haar kennis en ervaring helpt ze je graag een bijzondere reis samen te stellen.
Iedereen ontdekt een land graag op zijn eigen manier. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om je eigen interesses centraal te stellen bij het samenstellen van je reis. Terwijl de een graag intensieve wandelingen maakt, doet een ander het liever rustig aan. En waar sommigen vooral steden willen ontdekken, genieten anderen er juist van om onderweg bijna niemand tegen te komen. Reizen is dus iets persoonlijks! Bij het maken van een reisvoorstel laat ik me daarom helemaal leiden door jouw wensen.