Onze experts

ONZE EXPERTS
Uw Travelworld reisspecialisten
Myrthe
Weet alles van Indonesië , Vietnam , Canada , Mexico , Peru , Rusland
Al op jonge leeftijd wist ik dat ik van reizen mijn leven wilde maken. Iets van de wereld zien, andere culturen ontdekken en nieuwe smaken proeven: ik kan me niets leukers voorstellen. De meest bijzondere ervaringen gebeuren als locals je een kijkje achter de voordeur gunnen. Het slapen bij mensen thuis, het proeven van huisgemaakte streekgerechten en gesprekken aanknopen over van alles en nog wat. Dit maakt de beleving van een reis pas echt uniek.
“Ieder land heeft zo zijn eigen charme. Er zijn zo veel mooie bestemmingen, dat het vaak lastig is om te kiezen. Ik help je hier dan ook graag bij!”
Dionne
Oog in oog met een reusachtige olifant in het Krugerpark, skydiven boven het Great Barrier Reef of snorkelen met schildpadden in de blauwe wateren van de Gili eilanden. Een greep uit de geweldige ervaringen die ik de afgelopen jaren tijdens mijn reizen heb mogen opdoen. Vooral Australië heeft mij, met haar relaxte sfeer, gevarieerde landschappen en bruisende steden, in haar verleidelijke web gelokt. Naast Australië heb ik onder andere kennis mogen maken met de uiterst vriendelijke bevolking van Indonesië, de parelwitte stranden van de Caribbean en de Big Five in Zuid-Afrika. Het moment dat ons diner onder de sterrenhemel van Phalaborwa werd verstoord door een kudde olifanten is onvergetelijk!
“Onze wereld biedt ontzettend veel interessante bestemmingen om te ontdekken. Elke reis is een unieke ervaring, en daarom draag ik graag bij aan een onvergetelijke reis die volledig aansluit op jouw persoonlijke wensen.”
Milou
Op de fiets door de smalle, drukke straatjes van Bangkok, vol met mensen, scooters en kleine eettentjes. Deze rondreis door Thailand was mijn eerste kennismaking met het verre buitenland, en ik had het reisvirus gelijk te pakken. Al snel volgden andere mooie bestemmingen als Indonesië, Maleisië en Cuba. Logeren bij de locals zorgt ervoor dat je een land pas echt goed leert kennen. In Cuba werden we verrast door een privéconcert in de achtertuin van mijn hosts. Samen met de Cubanen beleefde ik een intiem feestje onder de sterrenhemel, ondanks dat we maar een paar woorden met elkaar konden wisselen. Op dat moment voelde ik pas écht de vibes van Cuba! Bij Travelworld houd ik me dagelijks bezig met de mooiste bestemmingen, en het kriebelt dan ook regelmatig om weer nieuwe plekken te verkennen.
“Het ontdekken van nieuwe culturen en de vriendelijkheid van de locals geven mij de memorabele momenten die me bij thuiskomst altijd bij zullen blijven. Ik gun anderen net zo veel unieke ervaringen, en daarom help ik je graag met het uitstippelen van je eigen reis!”
Nathalie
Inmiddels kan ik zeggen dat ik op ieder continent mijn voetsporen heb achtergelaten. Een van de landen waar mijn hart ligt is Australië. Ik denk nog bijna dagelijks terug aan mijn camperreis over de Gibb River Road; als diehard fan van de Outback was dit een roadtrip die ik móest maken! Op pad met de 4WD camper kwamen we langs diepe kloven, kleurige rotsen en verfrissende watervallen. Met een koud wijntje bij het kampvuur, onder de strakke, heldere sterrenhemel, hadden we het gevoel alleen op de wereld te zijn. Naast Australië probeer ik toch ieder jaar weer een ander land te ontdekken. Zo ben ik inmiddels op diverse eilanden van Indonesië geweest, heb ik gewoond in Buenos Aires en door Argentinië gereisd, zowel Oost- als West-Canada gezien, het westen van de USA ontdekt, Nieuw-Zeeland bewonderd en van Zuid-Afrika genoten. Ik voel me dus helemaal thuis bij Travelworld!
“Graag wil ik mijn reisverhalen met je delen, zodat je hopelijk net zo enthousiast wordt van reizen als ik. Met mijn ervaringen kan ik jouw droomreis verwezenlijken. Als je enthousiast terugkomt van je reis, weet ik dat mijn missie is geslaagd!”
Daniëlle
Weet alles van Zuid-Afrika , Kenia , Sri Lanka , Thailand , USA , Vietnam
Ik heb ontzettend veel geluk gehad dat reizen mij met de paplepel is ingegoten. Ik was een jaar of acht toen ik naar Kenia ging. Mijn reisbloed ging toen al sneller stromen, dus ben ik blijven reizen. Een van de meest indrukwekkende ervaringen is mijn verblijf bij een Cambodjaanse familie. Geen elektriciteit of stromend water, we moesten het doen met de voorzieningen die er waren. Overdag gingen we met een levende kip in een zak op de scooter naar de rivier en bij schemering namen we diezelfde kip weer mee terug, klaar voor het diner.
“Iedere reis geeft je een rugzak bordenvol nieuwe ervaringen mee naar huis. Die geweldige zonsondergang bij de olifantendrinkplaats in Amboseli, de vers gevangen vis in dat kleine restaurantje aan het strand in Negombo en dat spectaculaire nieuwjaarsfeest in Pan Thiet. Dit is een kleine greep uit mijn rugzak. Bij Travelworld wil ik iedereen die een reis maakt, net zo’n verzameling belevenissen kunnen meegeven.”
Susanne
Reizen zit Susanne in het bloed. Ze maakte enkele jaren terug zelfs een wereldreis. Van Costa Rica tot Nieuw-Zeeland, van Alaska tot Fiji; ze is er allemaal geweest. Bij Travelworld voelt Susanne zich dus helemaal thuis. Met haar kennis en ervaring helpt ze je graag een bijzondere reis samen te stellen.
"Iedereen ontdekt een land graag op zijn eigen manier. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om je eigen interesses centraal te stellen bij het samenstellen van je reis. Terwijl de een graag intensieve wandelingen maakt, doet een ander het liever rustig aan. En waar sommigen vooral steden willen ontdekken, genieten anderen er juist van om onderweg bijna niemand tegen te komen. Reizen is dus iets persoonlijks! Bij het maken van een reisvoorstel laat ik me daarom helemaal leiden door jouw wensen."