Vragen? Bel ons!
0738440155
menu
Travel World

Onze experts

Onze experts
Uw Travelworld reisspecialisten
Travel World
Sandra
De Big 5 spotten in Madikwe, met een helikoptervlucht de woeste Vic Falls bekijken, aan de rand van de Grand Canyon staan, krokodillen spotten in de Everglades, met een camper over de Route 66 rijden…Het zijn zomaar wat hoogtepunten uit de vele reizen die ik heb mogen maken. Mijn eerste verre reis maakte ik in een camper door het immense Amerika. Wow, wat was ik onder de indruk van dit land, de grote steden en de ruige natuur. Het ene moment rijd je in de weidse woestijn om vervolgens in het drukke Las Vegas een gokje te wagen. Het is een land met veel diversiteit en zal daarom nooit vervelen.
Op basis van mijn ervaring en jouw wensen help ik je graag om ook jouw droomreis te verwezenlijken!
Travel World
Manon
Weet alles van Canada , IJsland , Lapland , USA , Zweden , Finland , Noorwegen , China
Onze wereld heeft zoveel bijzondere en mooie plekken om te ontdekken! Ik heb al wat verschillende plekken en werelddelen mogen zien, maar ik zal hier nooit genoeg van krijgen. Urenlang hiken door de Grand Canyon en Zion National Park, de Chinese Muur beklimmen en het Noorderlicht heb ik van mijn bucketlist af mogen strepen! A lot more to come…
Geen reis of reiziger is hetzelfde. Ik vind het geweldig om aan de slag te gaan met uw wensen en elke reis op die manier onvergetelijk te maken!
Travel World
Leonie
Van jongs af aan heb ik veel gereisd, waardoor ik al talloze mooie plekken in de wereld heb mogen zien. Toen ik voor het eerst naar Azië ging, was ik op slag verliefd. De prachtige, diverse cultuur, de fabelachtige natuur en het heerlijke eten maakten diepe indruk. Het bezoeken van tempelcomplexen, Streetfood eten op iedere straathoek of hiken door de jungle op zoek naar wildlife droegen eveneens bij aan mijn enthousiasme. En er is nog zo veel meer te zien en te ontdekken in de wereld. Ik kijk dan ook uit naar alle reizen die ik nog mag maken, zodat ik mijn kennis en ervaringen met je kan delen!
Laat me je wensen weten, dan maken we samen een 'ontdekkingstocht' naar jouw ultieme droomreis.
Travel World
Lieke de Niet
In de afgelopen jaren heb ik al een aantal grote reizen mogen maken. Ik heb de kans gekregen om 6 maanden in Nieuw-Zeeland te werken, deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en ben op slag verliefd geworden op het land. Het gevoel van vrijheid sprak me erg aan waardoor het enthousiasme tot nog meer ontdekken van deze prachtige wereld werd versterkt. Het skydive in Nieuw-Zeeland was me nog niet gek genoeg waardoor ik ook Azië als bestemming wilde bezoeken. Van kayakken door de mangrove van Khao Sok tot het beleven van de Hai van Pass achter op de motor tot fietsen door de rijstvelden van Bali. Al deze ervaringen maken dat ik nog veel meer wil ontdekken van de wereld en dit graag met jou wil delen.
Life begins at the end of your comfort zone.
Travel World