Vragen? Bel ons!
0738440155
menu
Travel World

Rondreis Bruisend Brazilië

9-daagse rondreis Brazilië in internationaal gezelschap
Vanaf:€ 2.695
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!
 • Je begint deze reis in de metropool Rio de Janeiro, bekend om z'n stranden, carnaval en het Christusbeeld. Als optionele excursie kun je een dag naar Petropolis en een Braziliaanse samba-avond bijwonen. Vanuit Rio de Janeiro vlieg je vervolgens naar Foz do Iguaçu, de beroemde watervallen. Je bezoekt er zowel de Braziliaanse- als de Argentijnse kant. De laatste dagen van de rondreis breng je door in Salvador de Bahia, een stad met koloniaal verleden.


  Maatwerk Brazilië

  Je hebt bij dit reisprogramma een keuze uit vertrekdata en reist in een internationaal gezelschap van maximaal 16 personen, samen met een lokale gids. Wil je deze reis op individuele basis verlengen of er vooraf een programma aan vastplakken? Dat kan! Uiteraard kunnen onze reisspecialisten er aan de hand van jouw wensen een complete reis van maken. 


  Pluspunten van deze reis

  • Bruisende steden: Rio de Janeiro en Salvador de Bahia
  • De indrukwekkende Iguaçu watervallen
  • Begeleiding door een gids
  • Diverse excursies inbegrepen

   

 • Dag 1: Amsterdam – Rio de Janeiro

  Deze dag begin je aan je rondreis door Brazilië! Vanuit Amsterdam vlieg je aan op het bruisende Rio de Janeiro. De stad werd gesticht in de 16e eeuw en is heel lang de hoofdstad van Brazilië geweest, tot 1960. De stad ligt verdeeld over een 25 kilometer lange strook tussen de bergen en de zee. Vanaf de luchthaven wordt je opgehaald en volgt de transfer naar het hotel. Geniet van je eerste avond in Brazilië!

  Accommodatie: Hotel Mirasol Copacabana

   

  Dag 2: Rio de Janeiro

  Deze dag heb je alle tijd om Rio de Janeiro beter te leren kennen. Je begint met een bezoek aan Christ de Redeemer, die hoog uittorent op de Corcovado berg. Per kabelbaan ga je naar boven, waarbij je een betere indruk van de omvang van de stad krijgt. Na genoten te hebben van het fantastische uitzicht, wordt de tour vervolgd langs de beroemde stranden en het centrum met de vele bezienswaardigheden.

  Accommodatie: Hotel Mirasol Copacabana

   

  Dag 3: Rio de Janeiro

  Vandaag mag je naar eigen besteding indelen, ga heerlijk zelf op pad of maak keuze uit een van de excursies. Je kunt bijvoorbeeld een dag naar Petropolis, de stad waar keizer Dom Pedro II zijn zomers doorbracht. Ook is het mogelijk om in de avond een Carnaval show mee te maken, waarbij de sambamuziek en kleurrijke kostuums een bruisend toneel vormen voor een geweldige avond.

  Accommodatie: Hotel Mirasol Copacabana

   

  Dag 4: Rio de Janeiro – Foz do Iguaçu

  Er staat vandaag een absoluut hoogtepunt van de reis op het programma: de Iguaçu watervallen. Je vliegt vanuit Rio de Janeiro naar het vliegveld van Iguaçu. Vervolgens wordt je naar het hotel gebracht. Later in de middag wordt je naar de Braziliaanse kant van de watervallen gebracht. De Braziliaanse kant biedt een fantastisch overzicht over de watervallen. Geniet van het prachtige uitzicht alvorens je weer naar het hotel wordt gebracht.

  Accommodatie: Hotel Viale Cataratas

   

  Dag 5: Foz do Iguaçu

  Je brengt deze dag door aan de Argentijnse zijde van de watervallen. Er zijn verschillende wandelroutes die langs en over de watervallen gaan. Tevens is aan de Argentijnse zijde de grootste van alle watervallen te vinden; de ‘Devil’s Throat’. Laat u overweldigen door het natuurgeweld en geniet van deze onvergetelijke ervaring. Aan het eind van de dag wordt je weer naar het hotel aan de Braziliaanse kant gebracht.

  Accommodatie: Hotel Viale Cataratas

   

  Dag 6: Foz do Iguaçu – Salvador de Bahia

  De reis gaat verder naar een stad in het noorden van Brazilië – Salvador da Bahia. Deze stad wordt door Brazilianen ook wel ‘land van geluk’ genoemd omdat er voortdurend festiviteiten zijn. Het is een levendige stad met een duidelijke Afrikaanse invloeden in het eten, muziek en dans. Salvador ligt tevens aan een prachtige kustlijn. Geniet van je eerste avond in deze bijzondere plaats.

  Accommodatie: Hotel Golden Tulip Rio Vermelho

   

  Dag 7: Salvador de Bahia

  Ga mee op een stadstour door Salvador om de stad beter te leren kennen. Je wordt meegenomen naar Farol da Barra, de lokale vuurtoren, het historische gedeelte van de stad en een van de vele kerken. Daarnaast bezoek je de Municipal Square met een stop bij de Larcerda Elevator. Deze publieke lift brengt je in 30 seconden naar boven voor een spectaculair uitzicht over de stad. In de avond kun je kiezen voor een optioneel programma met een dinner-show waar je kunt genieten van  muziek en dans van de Afro-Braziliaanse cultuur.

  Accommodatie: Hotel Golden Tulip Rio Vermelho

   

  Dag 8 – 9: Salvador de Bahia-Amsterdam

  Helaas zit de reis er weer op. Je wordt naar het vliegveld gebracht en vandaar begint de reis terug naar Amsterdam, waar je de volgende dag aankomt.

   

  Nog niet genoeg gezien van Brazilië en/of Zuid-Amerika? Informeer bij een van onze reisspecialisten om de reis individueel voort te zetten.

 • Deze reis wordt uitgevoerd met KLM.

   

  KLM is onze nationale luchtvaartmaatschappij met als basis Schiphol Airport.

   

  Vluchtduur:
  Amsterdam - Rio de Janeiro - circa 12 uur
  Salvador de Bahia - Amsterdam - circa 18 uur

   

  Vraag ons naar de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid op 073-7074310 of mail met info@travelworld.nl.

   

  Let op: bovenstaande gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Indien er eventuele vluchttoeslagen zijn zullen we dat eerst overleggen.

 • Bij de prijs inbegrepen

  • Internationale vlucht volgens vluchtschema met KLM
  • Luchthavenbelasting en brandstofheffing
  • Binnenlandse vluchten
  • Reis in internationaal gezelschap van min. 2 personen en max. 16 personen
  • Engelssprekende gidsen
  • Overnachtingen in middenklasse hotels
  • Maaltijden 7x ontbijt
  • Dagexcursie Rio de Janeiro
  • Bezoek Braziliaanse zijde Foz do Iguaçu
  • Bezoek Argentijnse zijde Foz do Iguaçu
  • Halve dag stadstour Salvador de Bahia

   

  Niet inbegrepen / optioneel

  • Reis- en annuleringsverzekering 
  • Fooien voor chauffeur/gidsen
  • (Alcoholische) drankjes 
  • Persoonlijke uitgaven
  • Niet vermelde maaltijden
  • Optionele excursies
  • Optionele verlengingsarrangementen
 • Onderstaande prijzen zijn per persoon op basis van 2 personen. 
  Tijdens bepaalde periodes (bijvoorbeeld tijdens feestdagen of lokale evenementen) kan een toeslag gelden. Wilt u met een andere luchtvaartmaatschappij vliegen of deze reis verlengen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

  Prijzen per persoon (op basis van 2 volwassenen) zijn op aanvraag.

Al 10 jaar ver weg de voordeligste
Onze specialisten geven u graag advies
Reizen aan te passen naar uw wensen
Travel World