Vragen? Mail ons!
Contact opnemen
menu
Reizen naar Azië
Azië
Top 3 Azië reizen
16-daagse rondreis Zuid-Thailand incl. Phuket, Koh Phi Phi, Koh Lanta & Krabi
Toe aan een heerlijke, zonnige vakantie? Maar ook wat willen zien? Eilandhoppen is de perfecte manier om meer te kunnen zien in het zuiden van Thailand. Verblijf steeds een paar nachten op een eiland voordat je weer verder reist. In dit programma bezoek je Phuket, Koh Phi Phi, Koh Lanta en Krabi. Het is een uitstekende combinatie voor iedereen die houdt van mooie stranden en levendigheid. Sluit je reis af met een overnachting in het bruisende Bangkok.
Vanaf:€ 2.795
10-daagse strandvakantie Maleisië
Penang is een goede bestemming voor wie graag cultuur en ontspanning combineert. Langs de noordkust vind je resorts waar je kunt ontspannen aan het zwembad en een duik kunt nemen in de zee. De charme van Penang is juist ook de levendige cultuur. In Georgetown kun je heerlijk eten bij lokale restaurantjes. Op Penang vind je mooie tempels die je kunt bezoeken. Combineer een ontspannen verblijf in een aangenaam resort met een kennismaking met de diverse cultuur in Maleisië!
Vanaf:€ 1.125
13-daagse stad- en strandcombinatie Singapore en Bali
Combineer een bezoek aan het indrukwekkende Singapore met een ontspannen verblijf op Bali. Singapore is een plek waar oost en west elkaar raken. Hier vind je vele verschillende culturen en het is misschien wel een van de schoonste steden van Azië want afval gooien op straat wordt niet gewaardeerd. Geniet van je dagen in Singapore en bezoek de vele hoogtepunten van deze prachtige stad. Na vier dagen laat je Singapore achter je en vlieg je naar Bali om een week te genieten en te ontspannen in de plaats Sanur. Met de inbegrepen excursies kun je vanuit Sanur het prachtige Bali verkennen.
Vanaf:€ 1.695
Al 10 jaar ver weg de voordeligste
Onze specialisten geven u graag advies
Reizen aan te passen naar uw wensen
Travel World
Nieuws 01-01-2024
Voor het reserveren van camperhuur geldt de regel dat vroeg boeken loont, hoe eerder je boekt des te hoger de korting. Maar ook gedurende het jaar zijn er regelmatig kortingen, aanbiedingen en zogenoemde...

Rondreis Azië

Travel World