Caribbean
Top 3 Caribbean reizen
9-daagse strandvakantie St. Maarten - special 2017
Grand Case Beach Club ligt direct aan 2 stranden aan de noordwestkust met uitzicht op Anguilla. Op loopafstand ligt het plaatsje Grand Case de “gastronomische hoofdstad” van het eiland en op 15 minuten rijden ligt Marigot, de hoofdstad van het Franse gedeelte van St. Maarten.
Vanaf:€ 1.675
9-daagse strandvakantie Curaçao
Boca Gentil ligt direct aan zee aan de Jan Thiel baai op één van de mooiste locaties van het eiland. Exclusief en goed beveiligd resort op loopafstand van de trendy beachclubs van Papagayo en Zanzibar, diverse winkels en restaurants. Je overnacht in een villa met privézwembad. Voor veel Nederlanders heeft Curaçao iets vertrouwds. Ze voelen zich er meteen thuis. Dat klopt, want het eiland werd in de 17de eeuw gekoloniseerd door Nederlandse kooplieden. Zij bouwden de hoofdstad, Willemstad, met haar felgekleurde woningen en pakhuizen die hen deden denken aan de architectuur van Amsterdam. Zonaanbidders kunnen kiezen uit 38 mooie stranden aan de zuidkust, variërend van beschutte baaien tot grote, uitgestrekte stranden. Langs de oostkust ligt het Curaçao Sea Aquarium. Hier is ook het Curaçao Underwater Park met een onderwaterroute voor duikers en snorkelaars. Je kunt bij het eiland ook vissen, windsurfen en waterskiën, en op het eiland zelf heerlijk golfen of mountainbiken.
Vanaf:€ 1.495
9-daagse strandvakantie Aruba
Bucuti & Tara Beach Resort is een romantische adults only accommodatie voor gasten van 18 jaar en ouder aan het brede Eagle Beach, één van de fraaiste stranden in de Caribbean. Oranjestad ligt op slechts 4 km.
Vanaf:€ 1.975
Al 10 jaar ver weg de voordeligste
Onze specialisten geven u graag advies
Reizen aan te passen naar uw wensen
Nieuws 20-03-2017
Travelworld Reisbureaudagen Wil je graag je reis persoonlijk doorspreken met een van onze reisadviseurs? Dan ben je van harte welkom op de Reisbureaudagen bij ons in ‘s-Hertogenbosch. We nemen dan graag...

Vakantie Caribbean