Vragen? Mail ons!
Contact opnemen
menu
Travel World
Europa
Top 3 Europa
7-daagse stedenreis Rusland
Moskou is naast de hoofdstad ook het kloppende hart van Rusland en staat bekend om de indrukwekkende architectuur zoals de historische St. Basil's kathedraal. St. Petersburg is de tweede grootste stad van het land en ademt een meer westerse sfeer. Het historische centrum staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst van Unesco. Een mooie combinatie van twee zeer indrukwekkende steden! Je verblijft zowel in Moskou als St. Petersburg 3 nachten en reist per dagtrein tussen de twee grootheden van Rusland. Een begeleid bezoek aan het Kremlin in Moskou alsook de wereldberoemde Hermitage in St. Petersburg mogen niet ontbreken in je programma.
Vanaf:€ 869
4-daagse stedenreis IJsland
Reykjavik is de hoofdstad en tevens de grootste stad van IJsland. Daarnaast woont 60% van de IJslandse populatie in Reykjavik. De stad geen enorme metropool, maar overzichtelijk en met een levendig centrum. Er zijn vele restaurants met heerlijke culinaire gerechten, daarnaast zijn er leuke cafés en een bruisend nachtleven. Het is een van de beste plaatsen in IJsland om meer over de IJslandse geschiedenis te leren. Bovendien sta je vanuit Reykjavik zó in de natuur.
Vanaf:€ 1.025
10-daagse autoreis IJsland
Ga rondom IJsland tijdens deze 10-daagse autorondreis. Onderweg kom je langs de meest bijzondere plekken, waaronder beroemde gletsjers, nationale parken en ijsbergen. Het landschap wordt omringd door met sneeuw bedekte bergen. Rijd langs vissersplaatsen en maak een stop om de meest indrukwekkende dieren van de zee te spotten; de walvis. Laat je verbazen door de natuurpracht van IJsland!
Vanaf:€ 2.325
Al 10 jaar ver weg de voordeligste
Onze specialisten geven u graag advies
Reizen aan te passen naar uw wensen
Travel World
Event 15-12-2018
Overweeg je een nieuwe reisbestemming, maar wil je je eerst graag oriënteren? Kom dan naar deze reisinformatiedag van Travelworld op ons kantoor in 's-Hertogenbosch. Doe nieuwe ideeën op tijdens de presentaties... Overweeg je een nieuwe reisbestemming, maar wil je je eerst graag oriënteren? Kom dan naar deze reisinformatiedag van Travelworld op ons kantoor in 's-Hertogenbosch. Doe nieuwe ideeën op tijdens de presentaties...
Travel World
Nieuws 23-06-2018
Nieuwe data events bekend! Travelworld organiseert jaarlijks een aantal events waarbij jij je kunt oriënteren op jouw volgende bestemming. Kom naar één van onze reisinformatiedagen en aanschouw presentaties,...

Vakantie Europa

Zoek je een originele, niet al te verre bestemming voor je vakantie? Europa heeft een grote verrassing voor je in petto: Rusland. Het staat bij ons bekend als het land van tsaren, matroesjka’s, Tolstoj en wodka, en iedereen kent het beeld van de mooie gekleurde torens die boven het Kremlin uitsteken. Maar er is nog veel meer te zien! Ontdek het tijdens een reis of stedentrip naar Moskou en St. Petersburg.  

Rusland staat geografisch gezien met één voet in Europa en één voet in Azië. Door die ligging op de grens van het Europese continent is de cultuur heel anders dan bij ons en dat maakt het des te interessanter. Dat St. Petersburg qua sfeer juist wel weer Europees aandoet, is zeer verrassend. Misschien komt het wel doordat tsaar Peter de Grote zich heeft laten inspireren door Amsterdam. St. Petersburg is een metropool met grandeur. Dat uit zich in de schitterende architectuur met paleizen, beroemde theaters en als een van de hoogtepunten de Hermitage (het Winterpaleis van de tsaren). De Hermitage bevat een van de grootste kunstcollecties ter wereld. Al met al een perfecte bestemming voor je stedentrip of vakantie in Europa.

Dat geldt ook voor de hoofdstad van Rusland, Moskou. Het Kremlin en Rode Plein vormen het hart van de stad. Ook de talloze musea, kerken en kathedralen zijn een bezoek waard. Een leuke extra van reizen met de metro zijn de schitterende metrostations. En misschien vind je het leuk om je bijzondere vakantie in Europa extra glans te geven door bijvoorbeeld een voorstelling in het Bolsjoi Theater bij te wonen. Rusland heeft ook vele kloosters binnen haar grenzen. Vanuit Moskou kan je bijvoorbeeld een uitstapje maken naar Sergiev Posad, waar een van de belangrijkste kloosters van het hele land te vinden is.

Meer weten over een stedentrip of vakantie in Europa of meteen een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

Travel World