Vragen? Bel ons!
0738440155
menu
Latijns-Amerika reizen
Latijns-Amerika
Top 3 Latijns-Amerika reizen
17-daagse autoreis door Costa Rica
Een rondreis door Costa Rica is een must voor de natuurliefhebber! Omdat Costa Rica iets groter is dan Nederland zijn de bezienswaardigheden in korte tijd te bezoeken. Het mag dan in oppervlakte een klein land zijn, het kan zich meten met de grootste landen als we op de hoeveelheid dieren, planten en bomen letten. Deze 17-daagse 4WD-autoreis door het tropische Costa Rica staat boven alles in het teken van de schitterende natuur. Het land is grotendeels bedekt met regen- en nevelwoud. Je kunt Costa Rica eigenlijk niet verlaten zonder over de hangbruggen van Monteverde te hebben gewandeld. Ook een bezoek aan Arenal, een van de meest actieve vulkanen, mag niet ontbreken. Of vind je liever ontspanning op het strand? Tijdens de reis is er voor strandbezoek voldoende gelegenheid bij Sámara en Dominical aan de Grote Oeaan. iPura Vida!
Vanaf:€ 2.225
18-daagse rondreis Mexico en Noord-Guatamala
Tijdens deze rondreis maak je kennis met koloniale steden, inheemse culturen, Maya tempels én je gaat de grens over naar Guatemala voor een bezoek aan Flores en het indrukwekkende Tikal National Park. Jouw reis begint in de wereldstad Mexico-Stad en gaat via de ‘Spaanse’ steden Oaxaca en San Cristóbal de las Casas naar Palenque. Ook maak je tijdens een kookles kennis met de Mexicaanse keuken. iQue provecho! Een bezoek aan de archeologische plek Teotihuacán ontbreekt evenmin. Je sluit de reis af aan het strand van Playa del Carmen aan de ‘Riviera Maya’ op het schiereiland Yucatán. De rondreis is een perfecte combinatie van twee Latijns-Amerikaanse landen en laat veel facetten van deze veelzijdige landen zien.
Vanaf:€ 2.425
16-daagse rondreis door Argentinië & Patagonië
Het zuiden van Argentinië en Chili, beter bekend als Patagonië, zijn nog vrij onbekend. Ontdek het unieke natuurlandschap tijdens deze rondreis. Wandel langs kolossale bergen, uitgestrekte gletsjers, azuurblauwe meren en smaragdgroene bossen. Bewonder onder meer de Perito Morenogletsjer, het Torres del Paine National Park en het Tierra del Fuego Nationaal Park en laat je verbazen over dit prachtige natuurschoon. Reis naar het ‘eind van de wereld’ en weer terug! Proef bovendien de Argentijnse sfeer en sluit je reis af in het bruisende Buenos Aires.
Vanaf:€ 3.575
Al 10 jaar ver weg de voordeligste
Onze specialisten geven u graag advies
Reizen aan te passen naar uw wensen
Travel World
Event 22-10-2022
Dit is de ideale mogelijkheid om nieuwe reisideeën op te doen. Er is een uitgebreid presentatieprogramma en onze reisadviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Kom naar de reisinformatiedag... Dit is de ideale mogelijkheid om nieuwe reisideeën op te doen. Er is een uitgebreid presentatieprogramma en onze reisadviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Kom naar de reisinformatiedag...
Travel World
Nieuws 01-01-2024
Voor het reserveren van camperhuur geldt de regel dat vroeg boeken loont, hoe eerder je boekt des te hoger de korting. Maar ook gedurende het jaar zijn er regelmatig kortingen, aanbiedingen en zogenoemde...
Uw reisadviseurs
073 707 43 10
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.

Rondreis Latijns-Amerika

Travel World