Latijns-Amerika
Top 3 Latijns-Amerika reizen
17-daagse autoreis door Costa Rica
Een 17-daagse 4WD-autoreis door het tropische Costa Rica, met zijn rijke natuur. Je vindt er onder meer de nevelwouden van Monteverde en actieve vulkanen zoals de Arenal. In het regenseizoen reis je voor een extra lage prijs. Zeer geschikt voor de natuurliefhebber die voor weinig geld wil genieten van dit prachtige land.
Vanaf:€ 1.825
17-daagse rondreis door Argentinië & Patagonië
Het zuiden van Argentinië en Chili, beter bekend als Patagonië, zijn nog vrij onbekend. Ontdek het unieke natuurlandschap tijdens deze rondreis. Wandel langs kolossale bergen, uitgestrekte gletsjers, azuurblauwe meren en smaragdgroene bossen. Reis naar het ‘eind van de wereld’ en weer terug! Proef bovendien de Argentijnse sfeer en sluit je reis af in het bruisende Buenos Aires.
Vanaf:€ 3.495
16-daagse rondreis Suriname
Suriname bestaat naast de kuststrook en een savannegebied, voor het grootste deel uit groene regenwouden met snelstromende rivieren en dichte jungle, die in het zuiden aan het Amazone Gebied van Brazilië grenst. Grote delen van Suriname zijn nog nauwelijks betreden en niet door het grote toerisme ontdekt.
Vanaf:€ 2.425
Al 10 jaar ver weg de voordeligste
Onze specialisten geven u graag advies
Reizen aan te passen naar uw wensen

Rondreis Latijns-Amerika

Het meest spectaculaire continent voor een rondreis? Latijns-Amerika! De contrasten zijn groots, soms zelfs binnen één land. In de noordelijke regionen vind je tropische regenwouden en stranden die Caribisch aandoen, in het zuidelijkste puntje ijzingwekkende gletsjers. Daartussen varieert het landschap van woestijnen en watervallen tot wijnlanden en bergen. Ze worden afgewisseld met kleurrijke dorpen, oude cultuurschatten en levendige steden.

Wil je een tropisch tintje geven aan je rondreis Latijns-Amerika? Costa Rica staat bekend als een natuurparadijs en heeft nevelwouden vol bijzondere flora en fauna, witte zandstranden waar je kunt snorkelen en bij de kust kan je walvissen en schildpadden spotten. Het is zeer geschikt om zelf met een auto te ontdekken.

Wie geïnteresseerd is in oude beschavingen en zich wil vergapen aan tempels en ruïnes kan zijn rondreis door Latijns-Amerika goed doorbrengen in Mexico. De Maya-erfenissen zoals piramidetempels geven hier inzicht in deze bijzondere cultuur. Maar wat Mexico ook aantrekkelijk maakt, zijn de heerlijke stranden en de blauwe zee. Alles is aanwezig voor een ontspannen vakantie.

Wellicht ben je een liefhebber van landschappen vol extremen tijdens je rondreis. Latijns-Amerika is ook dan een zeer geschikte bestemming. In Argentinië kan je genieten van het bruisende Buenos Aires, de Iguazú watervallen, meren, bergen en immense gletsjers. Ook in Chili laat de natuur zich op indrukwekkende wijze zien, zoals de Atacama woestijn die soms meer weg heeft van een maanlandschap, of de grillige bergpieken van Torres del Paine National Park. Er komen bovendien wijnen van wereldklasse vandaan. Ook in culinair opzicht kan je je dus laten verrassen tijdens je Latijns-Amerika rondreis.

Meer weten over een rondreis Latijns-Amerika of meteen een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.