Latijns-Amerika
Top 3 Latijns-Amerika reizen
17-daagse autoreis door Costa Rica
Een 17-daagse 4WD-autoreis door het tropische Costa Rica, met zijn rijke natuur. Je vindt er onder meer de nevelwouden van Monteverde en actieve vulkanen zoals de Arenal. In het regenseizoen reis je voor een extra lage prijs. Zeer geschikt voor de natuurliefhebber die voor weinig geld wil genieten van dit prachtige land.
Vanaf:€ 2.045
17-daagse rondreis door Argentinië & Patagonië
Het zuiden van Argentinië en Chili, beter bekend als Patagonië, zijn nog vrij onbekend. Ontdek het unieke natuurlandschap tijdens deze rondreis. Wandel langs kolossale bergen, uitgestrekte gletsjers, azuurblauwe meren en smaragdgroene bossen. Reis naar het ‘eind van de wereld’ en weer terug! Proef bovendien de Argentijnse sfeer en sluit je reis af in het bruisende Buenos Aires.
Vanaf:€ 3.625
16-daagse rondreis Suriname
Suriname bestaat naast de kuststrook en een savannegebied, voor het grootste deel uit groene regenwouden met snelstromende rivieren en dichte jungle, die in het zuiden aan het Amazone Gebied van Brazilië grenst. Grote delen van Suriname zijn nog nauwelijks betreden en niet door het grote toerisme ontdekt.
Vanaf:€ 2.445
Al 10 jaar ver weg de voordeligste
Onze specialisten geven u graag advies
Reizen aan te passen naar uw wensen
Nieuws 20-03-2017
Travelworld Reisbureaudagen Wil je graag je reis persoonlijk doorspreken met een van onze reisadviseurs? Dan ben je van harte welkom op de Reisbureaudagen bij ons in ‘s-Hertogenbosch. We nemen dan graag...

Rondreis Latijns-Amerika