Vragen? Bel ons!
073 707 43 10
menu
Travel World
Kenia vakantie (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Kenia vakantie

Tijdens een Kenia vakantie kom je oog in oog te staan met olifanten, giraffes en leeuwen. Je zult de tel kwijtraken hoeveel wildebeesten je spot, en ook het aantal flamingo’s bij de meren is niet bij te houden. De Big Five is vertegenwoordigd en kun je (met wat geluk) zeker zien wanneer je op vakantie in Kenia bent. Je verblijft in lodges in of dichtbij de wildparken en gaat met een ranger op pad om het wild te spotten. 

Een van de bekendste wildreservaten van Kenia is Masai Mara. Een safari Kenia is niet compleet zonder dit gebied. Jaarlijks migreren grote kuddes wildebeesten, gazellen en zebra’s van vlaktes van de Serengeti in Tanzania naar de Masai Mara. Tijdens de Grote Trek steken ze onder meer de Mara rivier over. Grofweg kunnen we zeggen dat rond augustus, september de dieren aankomen in de Masai Mara, maar dit kan uiteraard elk jaar iets verschillen. 

Andere bijzondere natuurgebieden in Kenia zijn Amboseli en Samburu. Amboseli is beroemd om de grote olifantenfamilies die hier in het prachtige landschap leven. Ook in Samburu kun je game drives maken die zorgen voor een onvergetelijke Kenia vakantie. 

Lake Nakuru is het thuis van duizenden knalroze flamingo’s. Denk niet dat je hier alleen maar komt om flamingo’s te zien, want op de vlaktes rondom het meer zie je tijdens game drives ook weer genoeg spectaculair wild. 

Na een safari in Kenia is het heerlijk om een paar dagen uit te rusten aan het strand. Dit kan uitstekend bij Mombasa, waar de stranden wit zijn en de zee helderblauw. Een perfecte afsluiter van je vakantie in Kenia! Wil je zelf Kenia ontdekken? Wij helpen je graag met het samenstellen van een onvergetelijke Kenia vakantie.

Travel World