Vragen? Bel ons!
073 707 43 10
menu
Travel World
Sri Lanka vakantie (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Sri Lanka vakantie

Een Sri Lanka vakantie is om meerdere redenen onvergetelijk. Het is een unieke bestemming voor een vakantie in Azië. De natuur varieert van groene heuvels tot stranden met palmbomen, tot de culturele hoogtepunten behoren tempels, forten en oude koningssteden en dan is er nog de zeer gastvrije bevolking. Ook de hotels zijn er van een goed niveau. Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie zijn in Sri Lanka aanwezig.

Sri Lanka is ook nog eens een heel originele bestemming en stukken minder voor de hand liggend dan bijvoorbeeld Thailand. Wil je nog wat meer buiten de gebaande paden reizen, ga dan ook naar het noorden tijdens je Sri Lanka vakantie. Dit deel heeft een heel eigen cultuur, taal en gewoonten. Hoewel de rest van het land bezaaid is met boeddhistische tempels en stoepa’s, is dit deel voornamelijk hindoeïstisch.

Hoogtepunten die tijdens een Sri Lanka vakantie niet mogen ontbreken zijn de Leeuwenrots, het historistische fort van Galle uit de VOC-tijd, een bezoek aan de theeplantages, een bezoek aan een van de vele tempels en aan de nationale parken. Sri Lanka is niet heel groot, waardoor de reisafstanden behapbaar zijn. De landschappen die je onderweg tegenkomt zijn van adembenemende schoonheid en heel gevarieerd. Daarbij is het ook een aanrader om je Sri Lanka vakantie uit te breiden met een kort of lang strandverblijf. Zowel aan de oost- als de westkust vind je mooie stranden.

Nieuwsgierig geworden naar dit mooie land? Wij helpen je graag met het samenstellen van een onvergetelijke Sri Lanka vakantie.

Travel World