Vragen? Bel ons!
073 707 43 10
menu
Travel World
Safari Tanzania (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Safari Tanzania

Tijdens een Tanzania vakantie beleef je avonturen om nooit te vergeten. Op safari in Tanzania is voor velen een droom die ooit moet uitkomen. Tijdens game drives in de nationale parken heb je fantastische kansen om wildlife te zien én te genieten van de echt Afrikaanse landschappen. Je overnacht in gave lodges in de bush. Met een deskundige ranger ga je dagelijks op safari in Tanzania’s mooiste wildgebieden. Zie leeuwen voor de safari jeep langs sluipen, olifanten hun dorst lessen bij waterplassen en giraffen en zebra’s over de vlaktes trekken.

Een wildgebied wat je zeker niet mag missen tijdens je vakantie Tanzania is natuurlijk de beroemde Serengeti. Er leven vele leeuwen, zebra’s, giraffen en luipaarden, maar de grote roem komt dankzij de massale migratie van duizenden gnoes. Elk jaar trekken grote kuddes de Serengeti door om uiteindelijk te eindigen in de Masai Mara in Kenia. Onderweg steken de gnoes rivieren over waar grote krokodillen zich maar al te graag te goed doen aan hen. De beste tijd om een glimp op te vangen van de migratie in Tanzania is van november tot mei, wanneer de vlaktes van de Serengeti groen en vruchtbaar zijn.

Andere natuurreservaten in Tanzania die zeer de moeite waard zijn Tarangire National Park, waar pythons, leeuwen en luipaarden de gewoonte hebben om in bomen te klimmen wanneer ze een rustig plekje om te relaxen zoeken. Ook Ngorongoro zou je zeker moeten zien tijdens je Tanzania safari reis. In de uitgedoofde krater leven tienduizenden dieren. Sterker nog, Ngorongoro in Tanzania is het dichtstbevolkte wildgebied ter wereld.

Na een safari in Tanzania is het heerlijk om je vakantie uit te breiden met een strandverblijf. Je kunt naar het zeer tot de verbeelding sprekende Zanzibar, of vertoef een paar dagen aan de kust bij Dar es Salaam. Een vakantie Zanzibar staat in het teken van prachtige strand, een zee die blauwer dan blauw is en een relaxt eilandgevoel.

Wil je zelf Tanzania ontdekken? Wij helpen je graag met het samenstellen van een onvergetelijke Tanzania vakantie.

Travel World