Vragen? Bel ons!
073 707 43 10
menu
Autoreizen haarspeldbochten
Autoreis
Autoreis (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Streek / regio
  • Noord-Amerika
  • Caribbean
  • Afrika
  • Azië
  • Latijns-Amerika
  • Europa
  • Down Under
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Autoreizen

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een verre autoreis. Waar men vroeger voornamelijk in eigen- of omringende landen op reis gingen, gaan steeds meer reizigers naar andere continenten. Autoreizen bieden ultieme vrijheid en zijn er in verschillende vormen. Zo kun je kiezen voor een autorondreis naar landen die bekend staan om de zon, maar kun je ook kiezen voor bestemmingen waarbij cultuur en natuur centraal staan. Zo is er voor ieder wat wils wanneer je besluit een dergelijke rondreis te maken. 

 

De voordelen van autoreizen

Autoreizen zijn ideaal om veel van een land te zien. Je passeert steden, dorpen en allerlei mooie landschappen trekken aan je voorbij. Geniet van de ultieme vrijheid. Je kunt vertrekken op ieder gewenst tijdstip. Daarnaast heb je altijd vervoer bij de hand, ook wanneer je even boodschappen wilt doen of naar een bijzonder restaurant wilt rijden. Je hoeft alleen maar te rijden en te genieten. Autoreizen met vooraf gereserveerde hotels zijn bovendien een heel ontspannen manier van reizen. Een voordeel ten opzichte van reizen met de camper is dat je hotels volledig naar wens kan boeken, hierdoor kun je voor hele afwisselende accommodaties kiezen.

Bij Travelworld stemmen we een autoreis van a tot z af op je persoonlijke wensen. Ook een autoreis is maatwerk. Laat je inspireren middels de reizen op deze pagina. Vervolgens zullen onze specialisten de reis met je doornemen en aanpassingen maken waar wenselijk. Als je van tevoren enkele excursies wilt boeken, dan regelen we dat graag voor je. Er zijn talloze verre bestemmingen die geschikt zijn om zelf per auto te verkennen, zoals Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika, Canada, Zuid-Afrika en Namibië.

 

Bijzondere routes

Je kan zelf kiezen of je de nadruk vooral wilt leggen op culturele ontdekkingen of bijzondere natuurervaringen. Autoreizen krijgen een extra bijzonder tintje als je een legendarische route volgt. De Great Ocean Road kronkelt bijvoorbeeld langs de kust van Australië, langs surfstranden, vissersplaatsjes en de Twelve Apostles. Bij autoreizen door Zuid-Afrika zijn de Tuinroute en de Panoramaroute van fenomenale schoonheid. Wil je nog een goede tip voor dit land? Probeer Chapman’s Peak Drive, vlakbij Kaapstad. Onderaan de steile kliffen zie je de glinstering van de oceaan. Wie per auto door Canada reist moet beslist de Icefields Parkway volgen; dit wordt een van de mooiste wegen ter wereld genoemd. Meer dan tweehonderd kilometer lang volgen bergen, meren, gletsjers en watervallen elkaar op. Kortom, autoreizen laten je de mooiste kant van een land zien. Boek je ideale autorondreis bij Travelworld.

 

Verhuurmaatschappijen

Travelworld werkt bij het aanbieden van autorondreizen met verschillende gerenommeerde verhuurmaatschappijen als Alomo, Bidvest en Britz. Iedere reiziger heeft unieke behoeftes en hier stemmen we dan ook de auto en maatschappij op af. Zo denken wij mee in het ruime keuzeaanbod van onze aanbieders. Er zijn een aantal bestemmingen waar het bijvoorbeeld goed is om een bepaald type auto te huren, denk hierbij bijvoorbeeld aan landen als Namibië. Onze specialisten weet waar je op moet letten en zullen hierin de juiste ondersteuning bieden. 

 

Verzekering

Ook de verzekering kan door Travelworld worden geregeld en zorgt ervoor dat je altijd veilig de weg op kunt. Daarnaast heb je één centraal aanspreekpunt die in alle situaties gebeld kan worden. Ga geheel zonder zorgen op reis en geniet.

Travel World