Vragen? Bel ons!
073 707 43 10
menu
Travel World
Groepsreis
Groepsreis (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Streek / regio
  • Noord-Amerika
  • Caribbean
  • Afrika
  • Azië
  • Latijns-Amerika
  • Europa
  • Down Under
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Groepsrondreizen

Voordelen van Groepsreizen

Veel mensen vragen zich af wat nu de voordelen van groepsreizen zijn. Travelworld biedt groepsreizigers een aantal voordelen. Zo is er bijvoorbeeld altijd Nederlands sprekende reisbegeleiding aanwezig. Deze staan de gehele reis voor jou klaar. De reisbegeleiders zijn al talloze keren in het betreffende land geweest en hebben hierdoor genoeg kennis over te brengen. Zij geven extra context met informatie over de route, natuur & cultuur. Overdag reis je veelal op eigen gelegenheid om 's avonds weer bij elkaar te komen. Iedereen heeft in die tijd unieke ervaringen opgedaan welke mooi zijn om te delen. Hier is voldoende gelegenheid voor, bijvoorbeeld wanneer iedereen 's avonds bij een kampvuur zit.

 

Groepsreizen bij Travelworld

Een ander voordeel is dat je tijdens een groepsreis met Travelworld altijd met gelijkgestemden reist. Je deelt een passie voor reizen, als ook voor het betreffende land. Alle reizigers zullen Nederlands zijn en veelal in dezelfde leeftijdscategorie vallen. Hierdoor ontstaat vaak een hechte band tussen de reizigers. 

Onze groepsrondreizen zijn altijd samengesteld vanuit het oogpunt van de reiziger. Hoe kunnen wij een meest bijzondere ervaring garanderen? Ga geheel ontspannen op reis met Travelworld.

 

Populaire bestemmingen

Momenteel bieden wij prachtige groepsrondreizen aan naar Namibië & Botswana en Amerika. In Namibië & Botswana zul je vooral versteld zijn van de prachtige landschappen en het wild. Een overstekende olifant of een brullende leeuw in de nacht. Unieke ervaringen die lang bij zullen blijven. De landschappen in Namibië hebben veel weg van het maanlandschap en zijn dan ook uniek. De kleuren variëren en de zonsondergang is een belevenis op zich. In Amerika verken je Californië en Oregon. In Californië breng je een bezoek aan San Francisco, verken je de kustlijn die Californië te bieden heeft en bezoek je Yosemite National Park. In Oregon zijn er fraaie kusten, prachtige watervallen en ontdek je een minder toeristisch deel van de USA.

Travel World