Vragen? Bel ons!
073 707 43 10
menu
Groepsreizen
Internationaal gezelschap
Internationaal gezelschap (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Streek / regio
  • Noord-Amerika
  • Caribbean
  • Afrika
  • Azië
  • Latijns-Amerika
  • Europa
  • Down Under
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Groepsreizen internationaal gezelschap

Grootte van de groep

De grootte van het internationale gezelschap verschilt per reis. Travelworld zorgt er voor dat de groepsreizen altijd kleinschalig zijn. Zo zijn er reizen waar maximaal 9 mensen de groep vormen. Op deze manier leert iedereen elkaar kennen en krijgt iedereen voldoende kans om vragen te stellen aan de gidsen. Bij de grootte van de groep wordt onder andere rekening gehouden met de bestemming. Hierdoor kun je prachtige foto's maken en de reis optimaal beleven. 

Gidsen

De gidsen die de reis begeleiden zijn bekend bij Travelworld. Zij spreken goed engels en zijn op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen van de bestemming. Er zijn verschillende reizigers die tot de dag van vandaag nog regelmatig contact hebben met de gidsen die de reis begeleid hebben. Deze gidsen zijn onderdeel van de lokale bevolking en daardoor weten zij goed wat er speelt. 

Maatwerk

Travelworld denkt mee. Ook reizen met een internationaal gezelschap zijn maatwerk. Wil je bijvoorbeeld aan het einde van de reis nog een paar dagen verlengen? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.

Excursies

Vaak zitten de excursies bij de prijs inbegrepen. Kijk hiervoor goed bij het tabblad "inbegrepen" bij de reis. De excursies zijn gevarieerd en geven je een goed beeld van de natuur en cultuur van een land.

Travel World