Vragen? Mail ons!
Contact opnemen
menu
Travel World
Internationaal gezelschap
Internationaal gezelschap (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Streek / regio
  • Azië
  • Afrika
  • Noord-Amerika
  • Down Under
  • Caribbean
  • Europa
  • Latijns-Amerika
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10

Groepsreizen internationaal gezelschap

Grote van de groep

De grote van het internationale gezelschap verschilt per reis. Travelworld zorgt er voor dat de groepsreizen altijd kleinschalig zijn. Zo zijn er reizen waar maximaal 7 of 9 mensen de groep vormen. Op deze manier leert iedereen elkaar kennen en krijgt iedereen voldoende kans om vragen te stellen aan de gidsen. Bij de grote van de groep wordt onder andere rekening gehouden met de bestemming. Zo zorgt Travelworld ervoor dat er tijdens een safari reis voldoende mogelijkheid is om aan het raam te zitten. Hierdoor kun je prachtige foto's maken en de reis optimaal beleven. 

Gidsen

De gidsen die de reis begeleiden zijn bekend bij Travelworld. Zij spreken goed engels en zijn op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen van de bestemming. Er zijn verschillende reizigers die tot de dag van vandaag nog regelmatig contact hebben met de gidsen die de reis begeleid hebben. Deze gidsen zijn onderdeel van de lokale bevolking en daardoor weten zij goed wat er speelt. 

Maatwerk

Travelworld denkt mee. Ook reizen met een internationaal gezelschap is maatwerk. Wil je bijvoorbeeld aan het einde van de reis nog een paar dagen extra naar het strand, of wil je jouw reis nog verlengen. Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.

Excursies

Vaak zitten de excursies bij de prijs inbegrepen. Kijk hiervoor goed bij het tabblad "inbegrepen" bij de reis. De excursies zijn zeer variërend en geven je een goed beeld van de natuur en cultuur binnen een land.

Travel World