Noord-Amerika
Top 3 Noord-Amerika reizen
15-daagse Fly & Drive door Amerika
De metropool Los Angeles staat garant voor oneindig veel vermaak. De stad is vooral bekend doordat zij het centrum van de filmindustrie is. In Hollywood kun je lopen over de Walk of Fame of één van de vele bioscopen, theaters en filmstudio's bezoeken. In Beverly Hills kun je jezelf vergapen aan de prachtige villa's van de sterren. Het westen van de USA heeft naast Los Angeles natuurlijk nog véél meer te bieden. In Californië alleen al zijn maar liefst 8 nationale parken, waarvan Yosemite National Park het bekendste en meest bezochte park is. Bossen, meren en watervallen kenmerken het prachtige berglandschap. Ook vind je hier de eeuwenoude Sequoia bomen. Vanuit Los Angeles kun je ook prima een reis maken langs de overige bekende natuurwonderen in West-USA, zoals de Grand Canyon, Bryce Canyon en Monument Valley.
Vanaf:€ 975
15-daagse autoreis door Canada
Geniet van de indrukwekkende natuur in de nationale parken van West-Canada. De reis begint in Vancouver, waar je twee nachten verblijft. Je kunt deze prachtig gelegen stad prima verkennen me de hop-on-hop-off trolley bus. Deze bus brengt je langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Manning Provincial Park met bossen, sneeuw bedekte bergtoppen en velden met wilde bloemen is het eerste nationale park wat je passeert, nadat je Vancouver achter je hebt gelaten. Vanuit Revelstoke kun je een bezoek brengen aan de natuurschoon van Mount Revelstoke National Park en Glacier National Park. Het bekende Banff en Jasper National Park liggen in de Canadese Rocky Mountains. De beroemde Icefield Parkway, één van de mooiste wegen in West-Canada, verbindt beide parken. Onderweg passeer je gletsjers, watervallen en ijsblauwe meren. Wells Gray Provincial Park staat bekend om haar vele watervallen. Kortom alle ingrediënten voor een prachtige reis!
Vanaf:€ 1.645
15-daagse Fly & Drive door Canada
Je vliegt naar Toronto, de grootste stad van Canada met tal van bezienswaardigheden als het trendy Yorkville met vele restaurants en boutiques, het Financial District en de CN Tower die hoog boven de stad uit rijst. Na twee overnachtingen in Toronto begint de ontdekkingsreis door Ontario. Enkele hoogtepunten die zeker niet mogen ontbreken: de wereldberoemde Niagara Falls, een rit langs Lake Ontario naar het historische Kingston, de prachtige natuur in het Algonquin Provincial Park en een bezoek aan Ottawa, de hoofdstad van Canada, met de parlementsgebouwen, het Rideau Canal en de National Gallery.
Vanaf:€ 945
Al 10 jaar ver weg de voordeligste
Onze specialisten geven u graag advies
Reizen aan te passen naar uw wensen
Nieuws 20-03-2017
Travelworld Reisbureaudagen Wil je graag je reis persoonlijk doorspreken met een van onze reisadviseurs? Dan ben je van harte welkom op de Reisbureaudagen bij ons in ‘s-Hertogenbosch. We nemen dan graag...
Uw reisadviseurs
073 707 43 10
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.

Vakantie Noord-Amerika