Vragen? Mail ons!
Contact opnemen
menu
Travel World
Noord-Amerika
Top 3 Noord-Amerika reizen
17-daagse autoreis door Canada
Een mooie kennismaking met West-Canada. Deze reis leidt je langs alle bekende hoogtepunten; van sfeervolle steden naar prachtige natuurgebieden, waaronder de beroemde nationale parken van de Rocky Mountains en het Pacific Rim National Park op Vancouver Island. Laat je meevoeren naar de mooiste plekjes en ontdek bijzondere natuurgebieden.
Vanaf:€ 2.445
18-daagse autoreis door Amerika
Een vakantie in Florida is geschikt voor iedereen. De ‘Sunshine State’ biedt zon, zee en strand, maar ook natuur en vermaak. Deze autoreis laat je op een prettige manier kennis maken met alle elementen. Je begint en eindigt de reis in Orlando, waar de diverse themaparken vermaak voor jong en oud bieden. De reis brengt je naar de beroemde stranden en kleurrijke art-deco gevels van Miami en via de Overseas Highway naar het zuidelijkste punt van de Verenigde Staten, Key West. Ook een bezoek aan de subtropische wildernis van de Everglades mag niet ontbreken, evenals Wakhulla Springs en Amelia Island in het natuurrijke noorden. De beroemde stranden van Florida’s westkust zorgen voor de nodige ontspanning.
Vanaf:€ 2.045
16-daagse autoreis door Amerika
Deze reis laat je in korte tijd kennismaken met Amerika en brengt je langs de belangrijkste steden en nationale parken van het Zuidwesten. De reis begint in Los Angeles, de filmstad van Californië. Na een eerste overnachting volg je de prachtige tocht langs de kust van Californië, waar je kunt genieten van de zon en het strand. San Francisco is een gezellige stad en laat zich prima te voet verkennen. Diverse mooie natuurparken waaronder Yosemite National Park, Death Valley, Grand Canyon, Bryce en Zion National Park passeren de revue. Ook is er tijd voor een bezoek aan de entertainmentstad Las Vegas. Mocht je de reis in een rustiger tempo willen maken, dan kunnen wij de reis voor je uitbreiden.
Vanaf:€ 2.095
Al 10 jaar ver weg de voordeligste
Onze specialisten geven u graag advies
Reizen aan te passen naar uw wensen
Travel World
Event 21-09-2019
Dit is ideale mogelijkheid om nieuwe reisideeën op te doen. Er is een uitgebreid presentatieprogramma en onze reisadviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Kom naar deze reisinformatiedag... Dit is ideale mogelijkheid om nieuwe reisideeën op te doen. Er is een uitgebreid presentatieprogramma en onze reisadviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Kom naar deze reisinformatiedag...
Travel World
Nieuws 29-08-2019
De KLM Werelddeal Weken zijn weer begonnen. Profiteer nu van flinke kortingen op meer dan 100 bestemmingen. KLM pakt uit van 29 augustus t/m 16 september, dus wees er snel bij. Bekijk nu onze pagina met...

Vakantie Noord-Amerika

Travel World