Noord-Amerika

Is Boston het nieuwe New York?

Verenigde Staten
Boot voor de skyline van Boston
15-04-2019
Deel dit blogbericht Delen

Boston is één van de vele KLM-bestemmingen. Deze in de 17e eeuw gestichte stad aan de noordoostkust combineert Amerikaanse historie met trendy boetieks, boekenwinkels en kunstgalerijen. Het is misschien wel een van de leukste steden in de USA. Tijd voor een ontdekkingsreis!

Het bruisende Boston

Boston is een echte kuststad, met veel water en verse visgerechten. Tegelijk is het ook de officieuze hoofdstad van New England; een regio met veel natuur, waar u in de herfst kunt genieten van de kleurrijke Indian Summer. De sfeer is niet te vergelijken met andere Amerikaanse steden. Het is een echte studentenstad, vol energie en enthousiasme. Het niveau ligt hoog met een van de meest beroemde universiteiten ter wereld: Harvard. Laat u op deze legendarische plek bijvoorbeeld rondleiden door de studenten. Of duik in de geschiedenis en loop de vier kilometer lange Freedom Trail. Deze voert u langs historische plekken, waar u meer leert over de strijd om onafhankelijkheid met de Engelsen. De stad is voor Amerikaanse begrippen erg compact. Daarom kunt u er uitstekend wandelen én fietsen. Geniet van de parken, ga shoppen, duik een van de ‘sweet stores’ in of drink een drankje. Zoekt u liever de spanning op? Bezoek dan een baseball-wedstrijd van de Boston Red Sox, een echte topsportbeleving. Met onder meer het Institute of Contempory Art en Museum of Fine Arts heeft Boston ook op cultureel vlak veel te bieden.

Boot voor de skyline van Boston
Skyline Boston met haven
Red Socks bij Fenway Park in Boston

Supersize uw city trip

Travelworld maakt het mogelijk om rechtstreeks met KLM naar Boston te vliegen. Maak vervolgens een stedenreis langs maar liefst vier steden met elk een eigen karakter. Na Boston reist u per comfortabele trein naar New York City, Washington DC om in Philadelphia te eindigen. Een echte supersize city trip! Bekijk ons aanbod rondreizen door Noordoost-Amerika.

Bent u geïnteresseerd in een reis naar Boston? Onze reisadviseurs helpen u graag met het samenstellen van een reis op maat!

Gerelateerde
blogs

Als eerste op de hoogte van de laatste voordelige traveldeals?

Ontvang onze e-mails met tips voor uw reis

Al meer dan 32.783 reizigers gingen u voor