Vragen? Bel ons!
073 707 43 10
menu
Travel World
Costa Rica vakantie (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Costa Rica vakantie

Fluitende vogels, apen die door de bomen slingeren, rokende vulkanen, schildpadden die hun eieren op het strand komen leggen… Het is duidelijk: tijdens een Costa Rica vakantie draait het om de rijkdom van de natuur.

De biodiversiteit van Costa Rica is ongekend groot. Meer dan 800 vogelsoorten fladderen er rond en behalve het beroemde felgroene kikkertje met rode ogen en oranjerode tenen leven er nog 181 amfibieën. Geniet volop van de flora en fauna in een van de nationale parken. Je kan de natuur tijdens je Costa Rica vakantie ook op een actieve manier verkennen, bijvoorbeeld met een canopy tour door het Monteverde Nevelwoud. Of maak een paardrijtocht naar Rincón de la Vieja National Park of vaar door het waterrijke wildreservaat Caño Negro, waar je kaaimannen, ooievaars en lepelaars kunt spotten.

Een bijzonder fenomeen voltrekt zich van juni en oktober, wanneer in Tortuguero National Park zeeschildpadden aan land komen om op het strand hun eieren te leggen. Onder begeleiding van een gids kan je hier getuige van zijn. Ontspannen aan brede zandstranden en snorkelen tussen de koraalriffen kan ook tijdens je Costa Rica vakantie, bijvoorbeeld aan de stranden van het Nicoya schiereiland.

Je kan Costa Rica prima zelf verkennen, bijvoorbeeld met een 4WD en bovendien is het een leuke en geschikte familiebestemming. Overnachtingen in haciënda’s en lodges te midden van de mooie natuur voegen zeker wat toe aan je Costa Rica vakantie.

Wil je ook genieten van dit mooie land? Bij Travelworld helpen we je graag met het samenstellen van jouw ideale Costa Rica vakantie.

Travel World