Vragen? Bel ons!
073 707 43 10
menu
Travel World
Camperreis
Camperreis (reizen)
Sorteer op:
Filteren
Filter uw reis
Streek / regio
  • Azië
  • Afrika
  • Noord-Amerika
  • Down Under
  • Caribbean
  • Europa
  • Latijns-Amerika
Vliegticket
Soort reis
Thema
Reisduur
Prijsklasse
Toon resultaten ›
Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10
Meer voorbeeldreizen vinden?

Verwijder een van onderstaande zoekfilters of vraag onze specialisten naar een maatwerkreis!

Heeft u vragen?
Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreide reiservaring op onze bestemmingen. Zij helpen u graag bij het samenstellen en boeken van uw verre reis.
073 707 43 10

Camperreizen

Camperreizen bij Travelworld

Camperreizen en een gevoel van vrijheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je bepaalt zelf je route en reistempo en hebt altijd alles bij je. Zie je onderweg een mooi uitzicht? Zonde om er snel voorbij te rijden. Het ideale van camperreizen is dat je een geschikte plek kan opzoeken, je stoeltje neerzet, een kopje koffie zet en volop geniet van het uitzicht. Je hebt immers alle tijd. Travelworld denkt mee en biedt maatwerkreizen. Hierdoor kun jij jouw reis geheel naar wens aanpassen. Het uitgebreide assortiment voorbeeldreizen biedt inspiratie. Onze reisspecialisten spreken uit eigen ervaring en zijn (meestal meer dan eens) zelf op reis geweest in het betreffende land. Zij weten dus wat het is om optimaal te genieten van de vrijheid en adviseren jouw voor de juiste mix van cultuur, natuur en ontspanning.

 

Camperverhuur

Travelworld werkt samen met tal van camper aanbieders. Wij werken vaak met verschillende aanbieders per bestemming om zo optimaal aan de wensen van jouw te kunnen voldoen. Hierdoor geniet je de vrijheid om zelf een camper te kiezen, en is geen enkel type een probleem. Onze reisspecialisten zullen hier ook in adviseren. Zo is het type en de maat van de camper in landen als Australië of Namibië erg van belang.

 

Camperbestemmingen

Travelworld biedt vele camper bestemmingen aan. Amerika met zijn brede en rustige wegen is een camperbestemming bij uitstek en Nieuw-Zeeland, Australië en Canada zijn minstens zo prettig om doorheen te rijden. En wat dacht je van camperreizen in Zuid-Afrika of Namibië? Met je camper op safari is een belevenis die je nog lang zal bijblijven. ’s Avonds overnachten op een camping met de geluiden van de natuur op de achtergrond brengt de natuur nog dichter bij. Overdag kan je nationale parken verkennen of over beroemde wegen rijden. In Canada heeft de Icefields Parkway naam gemaakt als een van de mooiste wegen ter wereld en in Australië brengt de Stuart Highway je dwars door het rode hart van het land. Camperreizen zijn zo afwisselend te maken als je zelf wil. Combineer natuur bijvoorbeeld met cultuur, historie, dorpjes en steden.

 

Kosten

De kosten van een camperreis zijn van te voren lastig in te schatten. Er zijn vele factoren die hier invloed op hebben, denk bijvoorbeeld aan camperhuur, land van bestemming, de activiteiten die je van plan bent te gaan doen etc. Onze reisspecialisten zijn allen al eens naar deze bestemmingen geweest. Hierdoor zijn ze goed op de hoogte van de kosten die bij ieder land komen. Daarnaast zorgen zij ervoor dat je geen last hebt van verborgen kosten. 

 

Vragen?

Is jouw vraag nog niet beantwoord? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze reisspecialisten. Zij zitten iedere dag voor jouw klaar en helpen je graag. Zij zijn te bereiken op: 073-707 43 10.

Travel World